Φιλάτε το σκύλο σας;

Φιλάτε το σκύλο σας;

• Συνέχεια

Votes: 234 64,8%
  • Μερικές φορές

Votes: 104 28,8%
  • Ποτέ

Votes: 23 6,4%

• Total voters
    361

mariosn

Well-Known Member
17 Αυγούστου 2010
249
2
Ποτέ! Τον αγαπάω πολύ, αλλά τα φιλιά τα κρατάω για τα δίποδα (όχι ότι τα αξίζουν όλα..)

martha_aris

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
179
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Και εγώ είμαι ένα από τα 8 άτομα που δεν φιλάμε τα σκυλάκια μας... Ο λόγος??? Απλός δεν μου αρέσει και δεν πιστεύω ότι με το να τον φιλάω καταλαβαίνει ότι τον αγαπάω περισσότερο..

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Γλωσσοφιλα ποτε,δεν ξερω αν θα συνηθιζα ποτε την ιδεα,αλλα οπου τον πετυχω στο σπιτι και με κοιταει με τις ματαρες,του δινω μερικα στην κεφαλα η στην μουσουδα.Δεν νομιζω οτι καταλαβαινει,αλλα εχει συνηθησει την διαδικασια και δειχνει να το χαιρεται:) (προφανως γιατι απλα σχολουμαι μαζι του εκεινη τη στιγμη)

Lumpie

Well-Known Member
25 Απριλίου 2009
404
3
Χαλάνδρι
Φυσικά και την φιλάω! Εξάλου είναι μιά από της πολύ ευχαριστες για μένα απαιτήσεις της. Οταν μπαίνω σπίτι, απαιτεί να φιλιθούμε και να με αγκαλιάσει με τα χέρια της γύρω από το λαιμό μου αλλιώς δεν ησυχάζει.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Σαν θηλαστικό την σωματική επαφή την έχουν ανάγκη.
Το να ακουμπήσεις το κεφάλι σου στο μέτωπο του σκύλου (σαν να το φιλάς) το νιώθει σαν μια στοργική κίνηση.
Τα ζώα στην φύση έχουν διάφορους τρόπους να δείξουν την "αγάπη" τους.

Η δικιά μου τώρα είναι κάτω απο το γραφείο και γλύφει το πόδι μου κοιτόντας με. Την γύρισα απο βόλτα, την τάισα, την πότησα και αντι να πέσει για ύπνο με τέτοια ζέστη με περιποιήται. Τελευταία φορά που πήγα Αττικό Πάρκο έβλεπα δύο χιμπαντζίδες. Όση ώρα τα παρατηρούσα το αρσενικό ήταν συνέχεια καθιστό και η θυλικιά του καθάριζε το τρίχωμα με "φιλια". Ήταν μια ωραία εικόνα που σε έκανε να αναρωτηθείς πολλά...

Θα μου πείτε άλλο ο χιμπαντζής και άλλο ο σκυλος. Έχετε δίκιο αλλά είναι πολλά τα ζώα που έχουν αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας απλά δεν έχουμε κάτσε να τα προσέξουμε. Έχετε δει της γάτες όταν τρίβονται κεφάλη με κεφάλη ή τα παπαγαλάκια δαγκώνονται μεταξύ τους σαν να φιλιούνται.

Αναρωτηθειτε για ποιό λόγο ο σκύλος προσπαθεί να υψωθεί όποτε σας βλέπει.
Γιατί χοροπηδάει πάνω σας, ποιός είναι ο στόχος του εκείνη την στιγμή?

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αν φιλιώμαστε λέει....!!!!!Οικογενειακώς τον φιλάμε άπαντες...Όποτε τον βλέπουν όλοι του λένε...έλα ρε φιλάκια...

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Εννοείται! ! !
Το πρωί ξυπνάω με φιλάκια στη μύτη και στο στόμα.
αν δεν ξυπνήσω, αρχίζει τα φιλάκια στο χέρι -μετά τα κάνει πιο παθιάρικα βάζοντας και τα δόντια του στο παιχνίδι :p .
εγώ του δίνω συνέχεια : στην πλατούλα, στα μπουτάκια, στα αυτάκια, στη μυτούλα, στο κεφαλάκι και μαγουλάκια! ^_^
αχ! ^_^

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
καλα εδω φιλαω τα ξενα... τα δικα μου δεν θα φιλαω?
εννοειται!! τα τσακωνω απο τα μουσουδια και τα φιλαω! και στο κεφαλι και τα αυτακια...!

tasoulap

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
189
1
Ano Liosia, Athens, Attikis
Φυσικά! Κεφάλι και μουσούδα γεμίζουν με φιλιά καθημερινά!!!Εκείνος βέβαια δεν είναι και πολύ αγαπούλης και προτιμάει να μου δαγκώνει χέρια-πόδια αλλά είναι μίκρουλας ακόμα. :p
Ωστόσο, όταν τον φιλήσω θα με φιλήσει κι εκείνος στα αυτιά, στη μύτη ή στο μάγουλο. Όπου κάτσει!Οπότε μάλλον το εκλαμβάνει ως ένδειξη αγάπης. ;-)
Η μάνα κι η γιαγιά μου φωνάζουν τα κλασικά "Τι φιλάς τον σκύλο, θα φας καμιά τρίχα", "θα κολλήσεις κανένα μικρόβιο" κτλ κτλ αλλά από το ένα αυτί μπαίνουν κι από το άλλο βγαίνουν!! :D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εννοείται τα φιλάω και τα δύο, δεν το συζητώ.
Ο αγαπημένος μου όμως είναι η περιπτωσάρα... που σιχαινόταν τα φιλιά με τα σκυλιά, και Α) δεν άφησε ΠΟΤΕ το παιδι να τον φιλήσει :( Β) όταν τύχαινε να αρχίσω "περιπτύξεις" με άλλο σκύλο με έστελνε για γενική καθαριότητα Γ) την έλεγε και σε φίλους μας "ΚΑΛΑ θα σταματήσετε ποτέ να φιλάτε το σκύλο????"

έλα που με το που ήρθε το κουτάβι στο σπίτι και γύρισε τη μουρίτσα του να τον γλύψει άρχισαν τα γλωσσόφιλα :rolleyes:. Κι όταν τον ρωτήσαμε "τι κάνεις???? φιλάς το σκύλο???", απάντησε "μυρίζει μωρουδίλα, έχει κι αυτή την αθωότητα δε μπορώ να του αντισταθώ...". Μετά δήλωσε ότι πάει... ο μικρός τον έκανε ευτυχισμένο για τα επόμενα 10 χρόνια... τουλάχιστον :D

Ειπε βέβαια ότι τα φιλιά ήταν μόνο για λίγες μέρες κι ότι θα τα έκοβε. Του είπε η φίλη μας ότι αυτά δεν κόβονται και είχε δίκιο, φυσικά. Τώρα, έχει και στυλ στο φιλί. Αρπάζει το μουσούδι του Φλόιντ, του ρίχνει ένα ρουφηχτό και μετά κάνει "ΑΑΑ!" :p:p:p

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Τον Άρη τον φιλάω στην κεφάλα, ανάμεσα στ'αυτιά κυρίως, γιατί εκεί θα φάω τις λιγότερες τρίχες.
Έχει τύχει όμως, όπως τον κρατάω αγκαλιά απ'το σώμα να τον φιλήσω στη ράχη...αλλά κυρίως ακουμπάω το κεφάλι μου στην πλάτη του και τον χαϊδεύω...
Εκείνος πάλι με φιλάει σε λαιμό, αυτιά, χέρια, πόδια, μέση, πατούσια...

Τη Ρούνη κι αυτή στο κεφάλι...για τους ίδιους λόγους..
Κι εκείνη πάλι κυρίως πόδια, πατούσια....και καμιά φορά στη μύτη....

Νομίζω ότι ΚΑΙ με αυτό τον τρόπο καταλαβαίνουν πόσο τα αγαπάμε και αυτά ανταποδίδουν...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Η Λάρα θέλει να δίνει φιλάκια όλη την ώρα και σε όλο τον κόσμο. Ειδικά το πρόσωπο είναι το αγαπημένο της σημείο για φιλάκια. Μετά τα χέρια και τα πόδια (όταν είναι ξαπλωμένη κάτω από το γραφείο).
Εγώ τη φιλάω στη μουσούδα και στα αυτάκια, αλλά περισσότερο την αγκαλιάζω και ακουμπάμε μαγουλάκια και χαϊδολογιόμαστε :D

Ο Άρης ούτε γι`αστείο να κάτσει να τον φιλήσουμε....αλλά όταν ξαπλώνει στα πόδια τα καθαρίζει καλά καλά :)

Baloo

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2011
179
2
14
Κρήτη
Εννοείται ότι φιλιόμαστε. Μάλιστα το βράδυ, όταν η μουσούδα πάει στο κρεβατάκι της πρέπει να πάω να τη χαιδέψω, να τη φιλήσω και να τη μυρίσω. Κάνω ότι της τακτοποιώ και το στρωματάκι για να ακουμπάει το κεφάλι της, το χειμώνα τη σκεπάζω. Αλλιώς δεν κοιμάται, κάθεται και με κοιτάει.

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
λυπαμαι αλλα οχι , απο τοτε ιδιως που ο τζιμης βαζει την μουσουδα του στο νινι της πεπιτας , η τερεζ κατουριεται - χεζραι πανω της λογω γηρατος, ο παρις ειναι εξω δεν βλεπω τι γλυφει οχι δεν τα φιλαω ,,,, ΤΑ τσιμπαω ομως <ελαφρια μην τρομαζετε>

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Σπούκυ και Ζουζού: το καλύτερο ντεμακιγιάζ στην ιστορία των καλλυντικών..... :D
(Εννοείται ότι ανταποδίδω...)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.816
8.013
Τα φιλουσα μέχρι που τα έπιασα να μοιράζονται με απόλαυση γατοκουραδακια και αποφάσισα να αρκεστοθν στα μεταξύ τους φιλακια!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.328
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78