Φιλοζωικα....

nick!

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
125
0
Ειχα ζητησει την συμβουλη σας για ενα θεμα στα ψαχνα ευβοιας.Συζητησα και εκανα το θεμα γνωστο σε καποιους και ακομα τιποτα,θα μου πεις γιατι δεν κανεις κατι μονος σου,να σας πω την αμαρτια μου δεν ειμαι διαθετημενος να μπλεχτω με δικαστηρια και τα σχετικα.Επισης θελω να αναφερω και κατι αλλο που εγινε εχτες τελειως ασχετο με το προηγουμενο,αλλα σχετικο με τους "φιλοζωους".Υπαρχει μια αγγελια για κατι πιτ μπουλ που χαριζονται εδω μεσα στο Forum.Την ειδα και τηλεφωνησα σε ενα πολυ καλο μου φιλο γιατι ηθελε κουταβακι και συκγεκριμενα πιτ (μηπως ειναι καταδικασμενος που του αρεσουν?)Του εδωσα λοιπον το τηλ μεσα στην καλη διαθεση γιατι παραληλα ενα αδεσποτο θα εβρισκε μια οικογενεια και περιμενω τηλ απο τον φιλο μου.Με παιρνει απορημενος τηλ και μου λεει που με εβαλες να τηλεφωνησω.Πριν συνεχισω θελω να σημειωθει οτι καλως η κακως ο φιλος μου δεν εχει Η/Υ και ουτε να τον ανοιγει δεν ξερει δεν ασχολειται καθολου.Το σηκωνει μια κυρια και του ζηταει e-mail και απο που βρηκε την αγγελεια.Της απανταει οτι δεν εχει e-mail και οτι το τηλ του το εδωσε ενας φιλος που βρηκε την αγγελεια(δηλ εγω).Του λεει οτι δεν γινεται ετσι και οτι ετσι τυχαια και ανωνυμα δεν γινεται τιποτα με τελειως καχυπτωτη συμπεριφορα και αρνητικοτητα.Της ειπε οτι θελει να βρεθουν και οτι αν θελει μπορει να ερθει και απο το σπιτι να δει το περιβαλον.Τελικα γιατι αυτη η αντιμετωπιση δεν θελετε βοηθεια, μηπως αυτη η αντιμετωπιση επειδη ειναι πιτ?Πραγματικα λυπαμαι...

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Του λεει οτι δεν γινεται ετσι και οτι ετσι τυχαια και ανωνυμα δεν γινεται τιποτα με τελειως καχυπτωτη συμπεριφορα και αρνητικοτητα.Της ειπε οτι θελει να βρεθουν και οτι αν θελει μπορει να ερθει και απο το σπιτι να δει το περιβαλον.
Θα πάει να τα δεί; Που καταλήξανε;

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Πολύ παράξενο! Μήπως ο φίλος σου δεν σου είπε κάτι? Μήπως αρνήθηκε να της πει το όνομά του?
Μπορεί να είναι κάπως καχύποπτοι λόγω της φυλής, όμως κάτι τέτοιο δεν δικαιολογείται!

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
το παραλογο που ειναι ;
η συμπεριφορα ειναι φυσιολογικη και ειναι συνεπεια της συμπεριφορας των περισσοτερων πιτ μπουλαδων και το οτι ο φιλος σου που ειναι αγνωστος στην εν λογω κυρια δεν εδωσε e-mail λεγοντας οτι δεν εχει την εβαλε σε σκεψεις για την ακεραιοτητα του ( στο 2009 μπαινουμε )

το οτι θελει να δει τον χωρο ισως ειναι λιγο τραβηγμενο αλλα οπως θεωρω φυσικο το να ελενχει ενας εκτροφεας το που θα δωσει κουταβια το ιδιο φυσικο θεωρω το να ελεγξει και η κυρια απο το σωματειο που θα δωσει τα κουταβια

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Υπαρχει μια αγγελια για κατι πιτ μπουλ που χαριζονται εδω μεσα στο Forum.Την ειδα και τηλεφωνησα σε ενα πολυ καλο μου φιλο γιατι ηθελε κουταβακι και συκγεκριμενα πιτ (μηπως ειναι καταδικασμενος που του αρεσουν?)Του εδωσα λοιπον το τηλ μεσα στην καλη διαθεση γιατι παραληλα ενα αδεσποτο θα εβρισκε μια οικογενεια και περιμενω τηλ απο τον φιλο μου.Με παιρνει απορημενος τηλ και μου λεει που με εβαλες να τηλεφωνησω.Πριν συνεχισω θελω να σημειωθει οτι καλως η κακως ο φιλος μου δεν εχει Η/Υ και ουτε να τον ανοιγει δεν ξερει δεν ασχολειται καθολου.Το σηκωνει μια κυρια και του ζηταει e-mail και απο που βρηκε την αγγελεια.Της απανταει οτι δεν εχει e-mail και οτι το τηλ του το εδωσε ενας φιλος που βρηκε την αγγελεια(δηλ εγω).Του λεει οτι δεν γινεται ετσι και οτι ετσι τυχαια και ανωνυμα δεν γινεται τιποτα με τελειως καχυπτωτη συμπεριφορα και αρνητικοτητα.Της ειπε οτι θελει να βρεθουν και οτι αν θελει μπορει να ερθει και απο το σπιτι να δει το περιβαλον.Τελικα γιατι αυτη η αντιμετωπιση δεν θελετε βοηθεια, μηπως αυτη η αντιμετωπιση επειδη ειναι πιτ?Πραγματικα λυπαμαι...
Αν αναφέρεσαι στα πιτμπουλάκια που έχει αναλάβει το ΚΑΖ, σε ενημερώνω πως πρόκειται για καταφύγιο υπόδειγμα με ανθρώπους αξιόλογους που κάνουν ότι μπορούν καλύτερο για τα ζώα που φιλοξενούν.

Είμαι απόλυτα σίγουρη για τον ορθό τρόπο που διαχειρίζονται τα περιστατικά και επειδή έχω πάει στο ΚΑΖ και έχω γνωρίσει τους ανθρώπους αυτούς από κοντά, είμαι απολύτως πεπεισμένη ότι ο φίλος σου κάτι δεν έκανε σωστά ή δεν σου είπε όλη την αλήθεια.

Μπορώ να μάθω ακριβώς τι έγινε (όπως και η Κλειαννα που συνεργάζεται με το ΚΑΖ) και να δούμε ποιος έχει δίκιο τελικά και ποιος άδικο.

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
36
εγω παλι ειμαι συμφωνη με την συμπεριφορα ΤΗΣ!! δειχνει οτι ειναι υπευθυνη και νοιαζεται πολυ για τα κουταβια και σε ποσο καλα χερια θα ειναι!!!

tassos277

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2008
67
0
εγω παλι ειμαι συμφωνη με την συμπεριφορα ΤΗΣ!! δειχνει οτι ειναι υπευθυνη και νοιαζεται πολυ για τα κουταβια και σε ποσο καλα χερια θα ειναι!!!
Θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Κι εγώ

αλλά δεν μπορεί να ζήταγε email ώς επιβεβαίωση τί ???

Κατι δεν μας λέει καλά ο φίλος σου ή η της φιλοζωικής είναι τρελλή οπότε συμφωνώ με τον φίλο σου :D :D

tassos277

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2008
67
0
Κι εγώ

αλλά δεν μπορεί να ζήταγε email ώς επιβεβαίωση τί ???

Κατι δεν μας λέει καλά ο φίλος σου ή η της φιλοζωικής είναι τρελλή οπότε συμφωνώ με τον φίλο σου :D :D
Το μεηλ προφανως το ζητησε για να χει καποιο τροπο επικοινωνοιας.Και φυσηκα ωφηλει να ειναι καχυποπτη και αρνητικη οταν ενας απο το πουθενα χωρις καν Η/Υ της λεει οτι περνω για την αγγελια που εχετε στο ιντερνετ........Τα υπολοιπα ο γνωστος του γνωστου Ω γνωστε που μου δωσε το τηλ θα μου κοινουσαν και μενα υποψιες

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί αναφερετε το ΚΑΖ...με υποθέσεις.

Την ιστορία που μας λες με το φίλο σου,στην οποία δε βρίσκω κατι τραγικο,περα απο το να επιμένει να ζητα mail αν ο αλλος δεν έχει,την εχω ξανα ακουσει αλλες 20 φορες απο ανθρώπους που παλι θελησαν να υιοθετησουν ειτε απο μενα,ειτε απο ΚΑΖ,είτε απο αλλο σωματείο και δεν τους αρεσε ο έλεγχος που κανουμε.

Θεωρώ οτι ο καθε ανθρωπος έχει τον τρόπο του,αλλά επειδή ΘΕΛΟΥΜΕ να δίνουμε ζώα για υιοθεσία και οχι να τα κραταμε,είμαστε ευγενικοι,δεν εχουμε λογο να αποπαιρνουμε αννθρωπους που ενδιαφερονται,εκτός αν ακουμε κατι τρελλό,όπως οτι το θελει για το..χωριό του και την ταράτσα του.:p

Αυτά που λες ότι είπε η κυρία μπορεί να ναι τελείως ανυποστατα ή να τα λεει ο φίλος σου που είδε αρνητικά τις οποιες ερωτησεις του έκανε η οποια κυρία μιλησε.

Προσθέτοντας το γεγονός οτι προκειται για πιτ μπουλ και παιρνει τηλ πραγματικά ο καθε ανευθυνος που θελει ένα ΑΓΡΙΟ πιτ και ρωτα ΑΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΙΑΣ,μπορουμε να καταλαβουμε αν ειχε εστω κ λιγο καχυποπτη συμπεριφορα η κυρια,οτι έχει δικιο!ΤΟυλαχιστον αυτη ειναι η γνωμη μου.

Επίσης,εχετε υποψην οτι ειμαστε εθελοντες κ εχουμε κατι κινητα που χτυπανε ακομα και 12 το βραδυ.Επιλογη μας,απ τη στιγμη που τα βαζουμε στις αγγελίες,αλλα παιρνουν πραγματικα και λενε ο,τι θελουν!!:p:)
Είναι φυσικο λοιπον σαν ανθρωποι να χουμε και στραβες στιγμες.

Η ουσια ειναι οτι αν θελει πραγματικα να σώσει ενα σκυλακι να ξαναμιλησει και να συνενονηθει καλυτερα.
Αν παλι θεωρει υπερβολικες τις ερωτησεις ή τον ελεγχο,τότε ίσως δεν κανει να υιοθετησει σκυλακι με τις προυποθεσεις που τα δινει το ΚΑΖ-αν μιλαμε για το ΚΑΖ.

Ειχα ζητησει την συμβουλη σας για ενα θεμα στα ψαχνα ευβοιας.Συζητησα και εκανα το θεμα γνωστο σε καποιους και ακομα τιποτα,θα μου πεις γιατι δεν κανεις κατι μονος σου,να σας πω την αμαρτια μου δεν ειμαι διαθετημενος να μπλεχτω με δικαστηρια και τα σχετικα.Επισης θελω να αναφερω και κατι αλλο που εγινε εχτες τελειως ασχετο με το προηγουμενο,αλλα σχετικο με τους "φιλοζωους".Υπαρχει μια αγγελια για κατι πιτ μπουλ που χαριζονται εδω μεσα στο Forum.Την ειδα και τηλεφωνησα σε ενα πολυ καλο μου φιλο γιατι ηθελε κουταβακι και συκγεκριμενα πιτ (μηπως ειναι καταδικασμενος που του αρεσουν?)Του εδωσα λοιπον το τηλ μεσα στην καλη διαθεση γιατι παραληλα ενα αδεσποτο θα εβρισκε μια οικογενεια και περιμενω τηλ απο τον φιλο μου.Με παιρνει απορημενος τηλ και μου λεει που με εβαλες να τηλεφωνησω.Πριν συνεχισω θελω να σημειωθει οτι καλως η κακως ο φιλος μου δεν εχει Η/Υ και ουτε να τον ανοιγει δεν ξερει δεν ασχολειται καθολου.Το σηκωνει μια κυρια και του ζηταει e-mail και απο που βρηκε την αγγελεια.Της απανταει οτι δεν εχει e-mail και οτι το τηλ του το εδωσε ενας φιλος που βρηκε την αγγελεια(δηλ εγω).Του λεει οτι δεν γινεται ετσι και οτι ετσι τυχαια και ανωνυμα δεν γινεται τιποτα με τελειως καχυπτωτη συμπεριφορα και αρνητικοτητα.Της ειπε οτι θελει να βρεθουν και οτι αν θελει μπορει να ερθει και απο το σπιτι να δει το περιβαλον.Τελικα γιατι αυτη η αντιμετωπιση δεν θελετε βοηθεια, μηπως αυτη η αντιμετωπιση επειδη ειναι πιτ?Πραγματικα λυπαμαι...

tassos277

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2008
67
0
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί αναφερετε το ΚΑΖ...με υποθέσεις.

Την ιστορία που μας λες με το φίλο σου,στην οποία δε βρίσκω κατι τραγικο,περα απο το να επιμένει να ζητα mail αν ο αλλος δεν έχει,
Συγνωμη οταν καποιος περνει να ρωτησει πληροφοριες για μια αγγελια που υπαρχει στο ιντερνετ,οπως καταλαβα,ειναι δυνατο να προχωρησεις σε περετερω συζητισεις οταν σου απανταει οτι δεν εχω καν κομπιουτερ και ΕΝΑΣ μου δωσε το τηλ.και επιπλεον μιλαμε και για μια ρατσα οπου πολυ ανετα αυτος ο ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ που δωσε το τηλ μπορει να το θελει πχ για κυνομαχιες.Εγω δε βρισκω τιποτα το παραλογο.......Εγω προσωπικα δε θα συζητουσα καν θα κληνα το τηλ αν ακουγα αυτο το ΕΝΑΣ μου δωσε το τηλ

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Γιατί ρε συ Τάσο?
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω!!! Πρέπει να ξέρει από υπολογιστές κάποιος για να υιοθετήσει ένα σκυλάκι? Όταν ψάχνει κάτι κι ένας φίλος του βρίσκει μια αγγελία στο ίντερνετ κακό είναι να του δώσει το τηλέφωνο να συνεννοηθεί? :confused:
Κι εγώ θεωρώ τους ανθρώπους του ΚΑΖ καταπληκτικούς και πιστεύω ότι κάποιο άλλο στοιχείο δεν έδωσε ο φίλος του - έλεος δεν νομίζω ειλικρινά να τον απέρριψαν επειδή δεν έχει ίντερνετ και e-mail...

tassos277

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2008
67
0
Γιατί ρε συ Τάσο?
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω!!! Πρέπει να ξέρει από υπολογιστές κάποιος για να υιοθετήσει ένα σκυλάκι? Όταν ψάχνει κάτι κι ένας φίλος του βρίσκει μια αγγελία στο ίντερνετ κακό είναι να του δώσει το τηλέφωνο να συνεννοηθεί? :confused:
Κι εγώ θεωρώ τους ανθρώπους του ΚΑΖ καταπληκτικούς και πιστεύω ότι κάποιο άλλο στοιχείο δεν έδωσε ο φίλος του - έλεος δεν νομίζω ειλικρινά να τον απέρριψαν επειδή δεν έχει ίντερνετ και e-mail...
Φυσηκα και δεν ειναι απαραιτητο να ξερεις απο υπολογοστες για να υοθετησεις ενα σκυλακι.Αλλα για ελα λιγο στην θεση της κυριας αυτης που την πηρε ενας αγνωστος να της μιλησει για μια αγγελια που υπαρχει στο ιντερνετ χωρις να εχει ιντερνετ αλλα ΚΑΠΟΙΟΣ του εδωσε το τηλ.Ε ολα αυτα σε συνδιασμο και με λιγη κακη συνενοηση δε θελει και πολυ για να σχηματισεις αρνητικη εικονα.Εμενα θα μου φαινοταν τραγικο αν αντε ετσι στα τυφλα εδινε τον σκυλο

nick!

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
125
0
Κοιταχτε τηλ δεν ξαναπαιρνει,ειχε δει σκυλακι αλλα του εδωσα το τηλ να παρει πιο πολυ για την καλη πραξη και να πηγαιναμε και να τα βλεπαμε και απο κοντα..Τωρα το e-mail δεν νομιζω να διασφαλιζει και τον τροπο αντιμετωπισης και της μετεπειτα ζωης του σκυλου.Στο κατω κατω θα μας γνωριζε και θα ηξεραν και που θα εμενε και το σκυλακι.Το οτι δεν πηρα εγω και δεν ημουν μπροστα ειναι γεγονος,αλλα εγω θα πιστεψω το φιλαρακι μου και εχω την εντυπωση οτι μιλησε μια χαρα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.067
Νεότερο μέλος
Giannismix