Καλημέρα σε όλους
θέλω να ζητήσω τη βοήθεια των υπέροχων συμφουρμιτών που αναλαμβάνουν συνέχεια φιλοξενίες σκυλιών...υπάρχει μεγάλη περίπτωση να φιλοξενήσουμε μια πιτμπουλίτσα 14 μηνών η οποία, μάλλον αγορασμένη, ζει μόνιμα σε μια ταράτσα με φαί πεταμένο στο τσιμέντο...μόλις το είδα δήλωσα αμέσως πρόθεση για φιλοξενία (μα είμαι τόσο παρορμητική!!
). Έχω μιλήσει, υπάρχει μια πιθανότητα να υιοθετηθεί από μια κοπέλα (μακάρι) αλλά αν δεν γίνει αυτό θα ήθελα να μου πείτε κάποια tips για το πως να κάνω τη γνωριμία και τη συμβίωση με τη νέλλη πιο εύκολη. Η δικια μου είναι εύκολη με όλα τα σκυλάκια, δε δημιουργεί ποτέ τσακωμούς κι αν δεί τσακωμό, φεύγει. Η άλλη όμως δεν ξέρουμε πώς είναι με ζώα. Με ανθρώπους είναι αλοιφή. Υπάρχει η δυνατότητα να βρίσκονται χωριστά τα σκυλιά. Μπορεί η μικρούλα να μένει σε πάρκο (γιατί δεν ξέρω και πως συμπεριφέρεται σε σπίτι...δεν έχει μείνει ποτε). Αλλα πέραν του ότι ταίζονται και πάνε βόλτα χώρια δεν ξέρω κάτι άλλο..@medusa εσύ που είσαι μανούλα σε τέτοια...για ρίξε προτάσεις..
θέλω να ζητήσω τη βοήθεια των υπέροχων συμφουρμιτών που αναλαμβάνουν συνέχεια φιλοξενίες σκυλιών...υπάρχει μεγάλη περίπτωση να φιλοξενήσουμε μια πιτμπουλίτσα 14 μηνών η οποία, μάλλον αγορασμένη, ζει μόνιμα σε μια ταράτσα με φαί πεταμένο στο τσιμέντο...μόλις το είδα δήλωσα αμέσως πρόθεση για φιλοξενία (μα είμαι τόσο παρορμητική!!