Φυλες του Φορουμ

Φυλες του Φορουμ

• Γερμανικος Ποιμενικος

Votes: 25 15,2%
  • Λαμπραντορ

Votes: 17 10,3%
  • Μποξερ

Votes: 9 5,5%
  • Ροτβαιλερ

Votes: 22 13,3%
  • Ντομπερμαν

Votes: 7 4,2%
  • Χρυσος Θηραματοφορος(Golden Retriever)

Votes: 8 4,8%
  • Κανις

Votes: 6 3,6%
  • Μαλτεζ

Votes: 9 5,5%
  • Μπουλμαστιφ

Votes: 10 6,1%
  • Βελγικοι Ποιμενικοι

Votes: 11 6,7%
  • Dogo Argentino

Votes: 22 13,3%
  • West Highland White Terrier

Votes: 12 7,3%
  • Ημίαιμα

Votes: 29 17,6%

• Total voters
    165

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.910
5.282
patra
grdane.blogspot.com
προς το παρόν....
ένα ελβετικό ποιμενικό...(αγόρι)
ένα γερμανικό μολοσσό (αγόρι)
και..... έρχεται.... ερχεται... 17-20 οκτώβρη...........(surprise)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
ένα γερμανικό μολοσσό (αγόρι)
Ξέρουμε, ξέρουμε (οι μεγάλοι έρωτες δεν κρύβονται! Μια φορά Dogo για πάντα Dogo! :D) Με το καλό! :)

2 Rotts. Για την ακρίβεια ένα ρουξουνοειδές Rottweiler 3,5 ετών :D και την κουτάβα μου την Myra 6 μηνών. :)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Με το καλό να το (την?) δεχτείς! :)

Εγώ που ψήφισα ημίαιμα γιατί μου δείχνει τώρα ότι ψήφισα Dogo? (πιάνει και τις κρυφές επιθυμίες φαίνεται! :p)
Μήπως επειδή όταν ψήφισα δεν είχαν προστεθεί τα 2 έξτρα ακόμα και τότε τα ημίαιμα ήταν η 11η επιλογή ενώ τώρα πλέον 11η είναι τα dogo? :confused:

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Φαίνεται έτσι λόγω της αλλαγής , αλλά οι ψήφοι έχουν μεταφερθεί κανονικά εκεί που είχατε ψηφίσει.

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Ο καθένας ψηφίζει την ράτσα του σκυλιού που έχει, άλλωστε με εκείνη την ράτσα που έχουμε επιλέξει μας χαρακτηρίζει κιόλας. Επομένως σαν νέα στην δημοσκόπηση σας θα ψηφίσω για ένα jach russel αρσενικό.

Sofi_

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2009
81
0
Thessaloniki
Τα cockerάκια??? που είναι τα cockerάκια????
(θα 'μαστε 2-3.....)

Cocker Spaniel ΣΕΡΝΙΚΟ και κούκλος (Ρομέο γαρ... :D)

georgeboxer

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2009
45
0
Ενα boxer κανελι τον ντουκη.Αν και θα θελα πολα ακομα και ζηλεβω τον mairyk.Αληθια φηλε μου ποσα κηνα εχει ο dogo με της μποξερηνες σου?

mairyk

Well-Known Member
27 Μαϊου 2008
198
1
48
Αθήνα
Ενα boxer κανελι τον ντουκη.Αν και θα θελα πολα ακομα και ζηλεβω τον mairyk.Αληθια φηλε μου ποσα κηνα εχει ο dogo με της μποξερηνες σου?
Κατά αρχήν είμαι Η mairyk το λέει και το username μου. Τα περισσότερα χρόνια έχω δύο boxer.
Σχεδόν κανένα, μοιάζουν στο ότι και τα τρία είναι πολύ τρυφερά και καλόψυχα. Απο εκεί και μετά το χάος.
Η μία είναι σχεδόν 11 ετών η δεύτερη 7 ετών, μας την χάρισαν πρίν απο 6 μήνες και το dogo ήταν επιλογή του άντρα του σπιτιού, είναι 15 μηνών, τεράστιος μπροστά στα κορίτσια.
Δεν αλλάζω κανέναν τους φυσικά.Γενικά είναι ωραία εμπειρία να ζεις με αυτές τις δύο φυλές.
Συμβιώνουν δε πολύ καλά.

Last edited:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
χμμ...αν και δεν εβαλα οριο στην ψηφοφορια σε λιγο καιρο θα δωσω τα αποτελεσματα στην δημοσιοτητα,που μονο εγω τα ξερω...(και το υπολοιπο φορουμ με μια απλη προσθεση ανα φυλη):D...

την πρωτη θεση θα την δωσω στο Bullmastiff και ΟΧΙ ο διαγωνισμος ΔΕΝ ειναι στημενος...συμμετεχετε παρακαλω,αφοβα!:paja1: