Φυλες του Φορουμ

Φυλες του Φορουμ

• Γερμανικος Ποιμενικος

Votes: 25 15,2%
  • Λαμπραντορ

Votes: 17 10,3%
  • Μποξερ

Votes: 9 5,5%
  • Ροτβαιλερ

Votes: 22 13,3%
  • Ντομπερμαν

Votes: 7 4,2%
  • Χρυσος Θηραματοφορος(Golden Retriever)

Votes: 8 4,8%
  • Κανις

Votes: 6 3,6%
  • Μαλτεζ

Votes: 9 5,5%
  • Μπουλμαστιφ

Votes: 10 6,1%
  • Βελγικοι Ποιμενικοι

Votes: 11 6,7%
  • Dogo Argentino

Votes: 22 13,3%
  • West Highland White Terrier

Votes: 12 7,3%
  • Ημίαιμα

Votes: 29 17,6%

• Total voters
    165

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
αφηνω τον διαγωνισμο για λιγο ακομα καιρο και μετα η στιγμη που ολοι περιμενατεεεε....τα αποτελεσματα.:p

τον αφηνω για λιγο ακομα βεβαια,γιατι με συμφερει...θα αυξηθουν στις 8 Νοεμβριου κατα 1 τα bullmastiff...:D

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
αφηνω τον διαγωνισμο για λιγο ακομα καιρο και μετα η στιγμη που ολοι περιμενατεεεε....τα αποτελεσματα.:p

τον αφηνω για λιγο ακομα βεβαια,γιατι με συμφερει...θα αυξηθουν στις 8 Νοεμβριου κατα 1 τα bullmastiff...:D
Τεο αν εννοεις εμενα εχω ηδη ψηφισει!!!:D

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
:shock::shock:...

δηλαδη1 ο Γιαννης...1 εσυ και 1 εγω...?....ωχ...:eek:

Γιαννη βαλε και τα υπολοιπα 4-5 bullmastiff σου...παραβιαζουμε τους κανονισμους,ευθεως!:D:paja1:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
εχμ...χμμμ...

ενα - δυο...τεστ...

εχουμε τα επισημα αποτελεσματα των φυλων (οχι ολων,απο αυτους που ψηφισαν εχουμε ενα δειγμα,μια εικονα...) που υπαρχουν στο φορουμ.

τα Ημιαιμα παιρνουν αξια και δικαια το πρωτο βραβειο!...7 ημερες στον Αγιο Μαυρικιο ή στα Bora Bora οι ιδιοκτητες μετα των κυνων τους!

περιμενουμε να ερθουν και οι υπολοιποι φακελοι...εχμ...χμ...τους φερνει μια ψηλη,ξανθια και τα σχετικα...

οι Γερμανικοι Ποιμενικοι μοιραζονται την δευτερη θεση με τα Ροτβαιλερ και μοιραζονται και το βραβειο...αμμ πως???(που λεει και ο Ζηκος).Οχι που θα σας διναμε ολοκληρο το βραβειο...3 μερες σε εκθεση sieger της φυλης σας...αντιστοιχα οι Ποιμενες και οι Ροτβαιλερακιδες...

τριτη θεση για τα Λαμπραντορ...κλαπς κλαπς...συγχαρητηρια!! 2 σακια 15 κιλα ξηρας τροφης (Royal Canin,χορηγουλη μας καλε μας!....γλυψιμο και ετσι...:paja1::D) ο καθε ιδιοκτητης...

τα Μποξερ (υπαρχει ενα δεσιμο,ειχα Μποξερ) αν και στην τεταρτη θεση ας διαλεξουν μονοι τους το βραβειο οι ιδιοκτητες...ειπαμε υπαρχει ενα Α' δεσιμο...

επισης τεταρτα τα Βελγικα Ποιμενικα...δωρο μια περιποιηση τριχωματος για τα σκυλια και σωματος για τους ιδιοκτητες...:paja1::shock::D

πεμπτα και οχι καταιδρωμενα τα Ντογκο μαζι με τα μικρα διαβολακια τα West Terrier...για τους ιδιοκτητες των Ντογκο ενα 3 ημερο κυνηγι αγριογουρουνου και puma...στην Αργεντινη...(το Puma στην Αργεντινη θα το εισαγουμε για παρτη σας και μονο!)...
Οσο για τα μικρα λευκα Σκωτσεζικα διαβολακια,δωρεαν παραστασεις για το Highlander 3 ο Μαγος!...:shock::shock::paja1::paja1::maria:
P.s δεν σας δινουμε περιποιηση τριχωματος να σκασετε!με μπερδεψατε με το whooly coat και το Stripping Coat...:D

εκτα τα Μαλτεζακια...στους ιδιοκτητες σας απο μια τσαντα Louis Vuitton για να σας βαζουν μεσα!:p:D

Τα Bullmastiff,τα Κανις,τα Golden Retriever και τα Ντομπερμαν μπορουμε ολοι μαζι να παρουμε....τον.....προαστιακο (που πηγε το μυαλο σας?:paja1::paja1::maria:) και να παμε να πιουμε κανα καφε στο Κιατο,στην Κορινθο κλπ.

ομως σε αυτο το σημειο επιτρεψτε μου να πω οτι το καλυτερο βραβειο θα δωθει στα Bullmastiff...τι?πωςςς?γιατι??...δεν εχει γιατι...γιατι εγω εκανα το Poll:paja1::paja1::paja1::paja1::p:p:D.

Λευκες επιταγες για αγορες κουταβιων,ηδη εχουμε συμφωνησει με τα καλυτερα εκτροφεια,δωρεαν προσκλησεις στα sieger και στις Εκθεσεις Πανευρωπαικες,Παγκοσμιες και στα Crufts...και συμμετοχη ανευ διαγωνισμου σε αυτες...οτι αλλο θελετε ιδιοκτητες των bullie προσθεστε...!:cuniaoo::cuniaoo::cuniaoo::cuniaoo::cuniaoo::-\":-\":-\":paja1:

να ευχαριστησουμε το αγαπητο φορουμ για τον χωρο που μας διεθεσε,τον σκηνοθετη μας (admin) και την κριτικη επιτροπη μας...την αφεντια μου!!!:D:D:paja1::maria:

p.s ας κρινει ο admin αν θα κλειδωθει ή οχι το παρον Poll,ευχαριστω!:D

...μετα απο μερικες απαντησεις μελων αν γινεται...:D

Last edited:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
σε ευχαριστω Κατια!!:D

ομως εκανα μια μεγαλη λ@λ@κι@...

ειπα να γραψουν και οσοι δεν αναφερεται η φυλη τους στο Poll,τι ρατσα σκυλου εχουν και φυλο,το εκαναν οι αγαπητοι συμφορουμιτες και ξεχασα να τους μετρησω...:eek::eek:...μεγα λαθος...επανορθωνω στο επομενο ποστ...και παλι συγνωμη!:(

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Ποιμενικος Καυκασου:1
Νεας Γης:2
Γαλλικο Μπουλντογκ:1 (ξερω υπαρχουν περισσοτερα δεν ψηφισατε ομως...!).
Πιτ Μπουλ:2
Μινι Πινσερ:1
Σαπ Πει:1
Σταφφι:1
Γιορκσαιρ:1
Eλληνικος Ποιμενικος:2
Ελβετικος Ποιμενικος:1 (ή δυο?:p)
Μεγαλος Δανος:1
Tζακ Ρασελ:2
Μπορντερ Κολι:1
Tσοου Τσοου:1
Mπουλ Τεριε:1
Eλληνικος Ιχνηλατης:1
Κοκερ Σπανιελ:1
Τσιουαουα:1

Aρσενικα:33
Θηλυκα:23

...ωπ τι εγινε???κερδισαν οι αντρες??χμ...ψεματα ειναι οτι ειστε περισσοτερες!!...απλα σας εχουμε αδυναμια...:D:p...αντε να παρω και την θηλυκια μου κουταβα!:paja1:

ζητω ενα μεγαλο συγνωμη απο ολους σας,αλλα ειδατε αμεσως το διορθωσα το λαθος μου...

και επειδη νιωθω ασχημα...εσεις κερδιζετε το βραβειο ολων μας στο φορουμ!!

ερχονται και Χριστουγεννα οποτε ζητηστε μου οτι θελετε για βραβειο!...δειτε με κατι σαν τον Αγιο Bill...εε Βασιλη!...και ΝΑΙ υπαρχω!:D:D:D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μόλις την πάτησες ... τόσο οργανωτικός τύπος και δεν έχεις διατελέσει πρόεδρος της επιτροπής φωτογραφίας ? Στον Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό ετοιμάσου :cool: :)
Απ' το στόμα μου το πήρες.

Λοιπόν! Σύμφωνα με την παμφορουμική δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από το μέλος ΤΕΟ για λογαριασμό του dogforum.gr, το τελευταίο αποτελεί το "forum των ημίαιμων". Ούτε των ροτβαϊλεράδων, ούτε των... "εκτροφέων". Για όσους έχουν αντιρρήσεις δηλαδή...

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
εχμ...χμμμ...
τα Ημιαιμα παιρνουν αξια και δικαια το πρωτο βραβειο!...7 ημερες στον Αγιο Μαυρικιο ή στα Bora Bora οι ιδιοκτητες μετα των κυνων τους!
επισης τεταρτα τα Βελγικα Ποιμενικα...δωρο μια περιποιηση τριχωματος για τα σκυλια και σωματος για τους ιδιοκτητες...:paja1::shock::D
επειδή έχω κ βελγικό κ ημίαιμο, παρακαλώ όπως μου παραδώσετε τα δώρα μου: Εισιτήρια για τα Bora Bora, όπου εκεί θα κάνω μασάζ σώματος εγώ κ περιποίηση τριχώματος τα 4ποδα κορίτσια μου :D