Φωτιά και σκυλιά

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Σημερα δείχνει να επεσε κάπως. Εχουν περιοριστεί σε 2 από 4 τα μέτωπα, αλλά ξυπνησαμε από αεροπλάνα και ελικόπτερα που αρχισαν αμεσως ρίψεις με το πρώτο φως.
Την μικρή την εφερα στο γραφείο σήμερα, δεν ηθελα να την αφησω μόνη της και μην γινει τίποτα ξαφνικό και για να μην φρικάρει με τον τόσο θόρυβο.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Επισης δεν αντεχω αλλά θα πω τον πόνο μου.
Ενας φιλος στην Ανδραβίδα όταν του είπα να στείλει ενα ελικοπτερο να με πάρει από τη φωτιά με το κουτάβι μου είπε να αρχισω να κολυμπάω μπας και βγω αντιρριο... και μετά με ρώτησε "πώς θα ειναι ενας καμένος βάζελος? θα μυρίζει στιφάδο?":mad:

IVAN-TZIA

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2012
82
0
Κέα, Κυκλάδες
Επισης δεν αντεχω αλλά θα πω τον πόνο μου.
Ενας φιλος στην Ανδραβίδα όταν του είπα να στείλει ενα ελικοπτερο να με πάρει από τη φωτιά με το κουτάβι μου είπε να αρχισω να κολυμπάω μπας και βγω αντιρριο... και μετά με ρώτησε "πώς θα ειναι ενας καμένος βάζελος? θα μυρίζει στιφάδο?":mad:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Sorry βρε συ Ghelly, καταλαβαίνω την αγωνία σου, αφού πριν από δυο χρόνια είχα την ατυχία να ζήσω πολύ οριακές στιγμές σε μια πυρκαγιά, αλλά ζήτησες από τον φίλο σου να στείλει ελικόπτερο να πάρει εσένα και τον σκύλο σου από θεωρητικά περιοχή που απαγορεύονται οι πτήσεις, για την ασφάλεια και διευκόλυνση των πυροσβεστικών, ενώ υπήρχε ανοικτή οδός διαφυγής κι εκείνος σε δουλεψε, έστω αρκετά άκομψα, και το θεωρείς παράλογο;

Είναι λίγο σαν το ανέκδοτο που λέει...ναι, αλλά εσύ το ξεκίνησες....

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Sorry βρε συ Ghelly, καταλαβαίνω την αγωνία σου, αφού πριν από δυο χρόνια είχα την ατυχία να ζήσω πολύ οριακές στιγμές σε μια πυρκαγιά, αλλά ζήτησες από τον φίλο σου να στείλει ελικόπτερο να πάρει εσένα και τον σκύλο σου από θεωρητικά περιοχή που απαγορεύονται οι πτήσεις, για την ασφάλεια και διευκόλυνση των πυροσβεστικών, ενώ υπήρχε ανοικτή οδός διαφυγής κι εκείνος σε δουλεψε, έστω αρκετά άκομψα, και το θεωρείς παράλογο;

Κατι μου λεει οτι αστειευοτανε καλε :p Γκελι μου ελπιζω να ειναι ολα καλα συντομα. Αμαν πια εχουν καψει ολη την Ελλαδα :mad:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα

Καλεεεεεεεε, πλάκα του εκανα
Σιγά μην ζητούσα στα σοβαρα να μου στείλει ελικοπτερο να με παραλάβει. Θα επρεπε να δέσω πετρα να πηδήξω από τη γεφυρα στο Ρίο αν ήμουν τόσο καβαλημένη! Αλλωστε το εχω ξαναζήσει το σκηνικό, να εκκενώνουμε και ο δρόμος να εχει κλεισει απο περιεργους και να μην περνάει ούτε περιπολικό.
TARA, τα Σελλά, Αργυρά, Πλατάνι ειναι στα 10 λεπτά από το σπιτι μου, επειδη υπάρχουν στροφές στον ορεινό δρόμο. Η φωτιά αν αλλάξει ο αέρας χρειάζεται μόλις 5 λεπτά για να μας φτάσει.
ilektra_akis: ως το πρωι που εφυγα να ερθω γραφείο, συνέχιζε να κατακαίει... και εχει πολλά να κάψει εκει. Τα πευκα ειναι γεμάτα κουκουνάρια και γινεται χαμός.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα η περιπέτεια σου.
Όσο για τα δάση που καίγονται , τα ζώα που βρίσκουν μαρτυρικό θάνατο μπροστά μας τα βρίσκουμε και θα υα βρούμε.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα η περιπέτεια σου.
Όσο για τα δάση που καίγονται , τα ζώα που βρίσκουν μαρτυρικό θάνατο μπροστά μας τα βρίσκουμε και θα υα βρούμε.
Εσύ, εγώ και κάποιοι άλλοι θα τα βρούμε μπροστά μας γιατι αναγνωριζουμε τις συνέπειες τετοιων πράξεων. Αυτοι που τα κάνουν όμως, ειναι παντελώς αδιάφοροι!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλεεεεεεεε, πλάκα του εκανα
OK then!!:)

Δυστυχώς όσοι βάζουν τις φωτιές δεν κοιτάνε ούτε φύση, ούτε ζώα, ούτε συνέπειες, ούτε το μέλλον των παιδιών τους πέρα από τα φράγκα....

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
αυτοί που γλεντοκοπάνε, ενώ δίπλα τους καίγεται το σύμπαν........τι ακριβώς κοιτάνε;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Δεν μπορώ να βρω την χθεσινή δημοσίευση, που έλεγε ότι κάποιος από όλους αυτούς, την πήρε πρέφα την φωτιά και πάνω που πήγε να γκαρίξει, τον σταμάτησε κάποιος δημοτικός σύμβουλος ή κάτι τέτοιο, να μην πει τίποτα για να μην πανικοβληθεί ο κόσμος και...σχολάσει το γλέντι...:dohh:](*,)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν υπάρχει τέτοια δημοσίευση, δεν θα πρέπει να διωχθεί ποινικά ο σύμβουλος αυτός;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Το διάβασα χθες στο NewsIt και καράφλιασα και τώρα δεν μπορώ να το βρω :rolleyes:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Παντου εχει γραφτεί αυτή η αναφορά σχετικά με τον δημοτικό. Και εγώ το πρώτο που διάβασα αυτό ήταν και εμεινα αποσβολωμένη.
Όπως ερχομουν γραφείο το πρωι χάζευα το καμμένο βουνο και ειναι να σε πιάνει ψυχοπλάκωμα. Χωρις υπερβολη.
voila!
Σελλά: Το δάσος καίγεται και ο κόσμος χορεύει για να μην διαλυθεί το ...πανηγύρι! -Δείτε το βίντεο - Κοινωνία - The Best News
Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών που βρέθηκαν στο χώρο της θρησκευτικής πανήγυρης, όταν οι φλόγες «ξεπήδησαν» από το βουνό και έγιναν αντιληπτές, ένας εκ των παρευρισκόμενων φώναξε «φωτιά». Τότε φέρεται μέλος του Συλλόγου της περιοχής να τον πλησίασε και να του ζήτησε να σιωπήσει για να μην θορυβηθεί ο κόσμος και διαλυθεί το πανηγύρι…!!!