Φωτογραφίες!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
κάποιες από σήμερα, μια κ μας έκανε καλό καιρό κ πήγαμε στο ποτάμι...
το παλεύει η μικρή, σε λίγο καιρό, αν συνεχίσει έτσι θα καταφέρει να... κολυμπήσει κιόλας!!:p:p

Προς το παρόν βρεχόμαστε πλατσουρίζοντας στην όχθη, κυνηγώντας φύλλα :D:D

:):):):):)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
το δοκίμασα, αλλά μας το πήρε το μπαλάκι το ρεύμα... :D

πρέπει να μπω κ εγώ μαζί της, αλλιώς έχουμε ανασφάλειες:p
Κι εμένα ο Γκογκόλ έτσι είναι, όπως η Λώρα σου. Μόνο έξω έξω χοροπηδάει (έχω βάλει και το βίντεο). Μονο όταν είμαι εγώ μέσα και μόνο οταν είναι αμμουδερή παραλία που μπορεί να περπατήσει και να μπει σιγά σιγά μπαινει μέσα.... αλλιώς κάθεται στα βράχια και κλαίει!! :D

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Μιας και δεν το βαλα εδω που αρμοζει να το βαλω, το εβαλα στο ποστ που ειχα ανοιξει σαν νεο μελος και το ειδαν μονο ατομα που ειχαν ποσταρει για καλοσορισμα...οποτε...

Οριστε την πρωτη μας φωτο στις 10 ημερες ζωης μας!!!
...παιδια ειναι η πρωτη μας φωτογραφια...δεν μπορεσα να βγαλω αλλη κατα την επισκεψη μου στον εκτροφεα...μια χουφτιτσα πλασματακι...ετρεμα ολοκληρος...

και συνεχιζουμε να μεγαλωνουμε...:D:D:D:D:D:D:D:D

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
κουκλι ειναι!!:D

το γαντακι ολα τα λεφτα...χειρουργε μου εσυ!:p (καλα κανεις ομως,ειναι νεογνο και δεν πρεπει να του μεταδωσεις καμια ασθενεια)
...και για να μην παρει απο την μυρωδια μου...

Εντωμεταξυ μολις σηκωθηκαμε απο το γραφειο μετα απο την συζητηση και το καλαμπουρι, ανοιγει ενα συρταρι και βγαζει ενα κουτι, μου το δειχνει και μου λεει ''τραβα ενα'' και εμεινα μ@#$κας και ναι οντως ηταν κουτι με ''χειρουργικα γαντια''!!!Δεν το περιμενα...

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
51
Αθήνα
@ Natassa :τέλεια είναι εκεί ,πολύ ωραίες φωτό!

@ St3lios : τι παιδί είναι αυτό!! κουκλάκι :) ,με το καλό

Sofi_

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2009
81
0
Thessaloniki
Sofiaklv ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟ!!! Τα κουκλιά σου είναι όλα τα λεφτά! Λατρέυω "το σάπισμα" φοβερή γωνία λήψης! Αλλά και η τελευταία είναι ΤΟ γέλιο! Για τσίμπιμα η μυτούλα της Ρουμπίτσας σου!