Φωτογραφίες!

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
θελω επειγοντως διακοπες.. με το ριτακι μου τρελες βουτιεεες!! Τι τρελοπατουσακια ειναι αυτααααααα

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
38
Διόνυσος
Που πάτε για μπάνιο?Θέλω να βρω ένα μέρος χωρίς κόσμο γιατί δεν μπορώ όλους τους κομπλεξικούς και δεν θέλω να δημιουργώ προβλήματα σε κανέναν.Δεν ξέρω όμως κανένα τέτοιο μέρος κοντά στη Αθήνα :cry:

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Το πρώτο μας μπάνιο φέτος το κάναμε στον Μαραθώνα στον Σχοινιά (στην αρχή, στρίβω λίγο μετά τα άλογα).

Πήγα πρωϊ και ήταν χαλαρά. Ο κόσμος που ήταν εκεί δεν μου έκανε παρατήρηση και απολαύσαμε το μπάνιο μας χαλαράααααα :D

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
dali said:
Που πάτε για μπάνιο δεν θέλω να δημιουργώ προβλήματα σε κανέναν
Οσο κραταμε τα σκυλακια μας κοντα μας και δεν τους ριχνουνε αμμο στη μαπα και οσο μαζευουμε τα κακακια τους δεν ενοχλουμε κανεναν!!! Ευτοι εχουν το προβλημα οχι εμεις και αυτοι ειναι οι ενοχλητικοι!! Το οτι θες να τους αποφυγεις δεκτον.. αλλα οχι και να νιωθουμε και ασχημα για την καθε υστερο!! Ααααα :wink: :D

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
38
Διόνυσος
Ρε συ δεν θα δώσω δικαίωμα έτσι κι αλλιώς.Μαζί μου θα τον έχω συνέχεια αλλά υπάρχουν κάποιοι που φωνάζουν γιατί λένε ότι θα κολίσουν αρρώστιες.Πάντως εγώ το μπανάκι μου με το Νταλούκο μου θα το κάνω φέτος οπωσδήποτε. :D

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
dali said:
αλλά υπάρχουν κάποιοι που φωνάζουν γιατί λένε ότι θα κολίσουν αρρώστιες.
Αμα σου πετάξουν καμια τέτοια σπόντα, ρώτα τους πόσο καιρό έχουν να κάνουν εκείνοι εμβόλιο! :wink: :D

GeorgeK

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2008
172
0
βασικά οι περισσότεροι φωνάζουν γιατί νομίζουν ότι κάθε σκύλος κάνει την ανάγκη του εντός και εκτός της θάλασσας....
μια φορά που έτυχε έβρισα κάποιο γαιδούρι που πέταγε τα αποτσίγαρα στην άμμο και τόλμησε να μου κάνει κριτική για το σκύλο..

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
34
Salonica City
Σας παρουσιαζω τον μοτζακο:
(εδω ειναι 7 μηνων ακομα και ειμαστε στο παρκο που μαζευονται ολοι με τα σκυλακια τους)

Τι θα γινει θα παιξουμε τελικα?

Κανουμε διαλυμα

Για αρκετη ωρα....

Μολις φτασαμε στο σπιτι και αφου κατεβασε 1 λιτρο νερο...

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Μιας που ζηλέψαμε, θα βάλουμε κι'εμείς μερικές φωτο απο τις διακοπές μας!:)

Του μάγκα του πολλά βαρή, μην του μιλάτε το πρωϊ

Ο ναυαγός

Φυσικά και δεν την αφήνω να έρθει στο στρώμα μου:p

Παιχνίδια στην παραλία

Και μετά αράαααζουμε στην άμο

αλλά και στην ξαπλώστρα

και κοιμόμαστε

αλλά πάμε και βόλτες σε ωραία μονοπάτια

όπου κουραζόμαστε και βγάζουμε την γλώσσα για δροσια