Φωτογραφίες!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Επιτέλους! Σκύλους ακούγαμε και σκύλους δεν βλέπαμε! :D
Ο Γερμανικός σου είναι απίθανος! Η γοητεία της ωριμότητας!

Να τα χαίρεσαι Galazio!
:)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
τελευταια και σταματαω:D (ειναι θολη γιατι ειναι παλια δεν ειχα σκανερ και την τραβηξα ξανα με την ψηφιακη)

ενα μηνα πριν πεθανει απο καρκινο, 12 ετων

πετα -πετρααααα-πεταααααααααααα!!!!!!δωωωσεεεεεεε!!!

:D ειμαστε λιγο ενερτζυ θα ελεγα...:paja1::maria:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ειναι πανω στο φουσκωτο, ο αερας του παιρνει τα αυτια και αυτο κοιταζει τα βραχια δεξια...βοηθησα?:D

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
πρεπει να την εχω ξαναβαλει αυτην, ειναι μικρουλα, στην πρωτη της περιοδο, καπου 6 μηνων

εχω πολλες αλλα δεν εχω σκανερ , οι αλλες που ειναι με την ψηφιακη δεν ειναι σε αυτον τον υπολογιστη...
τωρα που βρηκα ομως τα καλωδια της μηχανης, την κατσατε την βαρκα:mad::p

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
χα χα, το μικρούλα μου άρεσε κοτζάμ σκύλαρος.

Υποθέτω μόνο πόσες αμέτρητες πόζες είχες τραβήξει μέχρι να κάτσει ακίνητη. Κούκλα είναι (το ξαναλέω).

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
μπα..το προβλημα με αυτην δεν ειναι οτι δεν καθεται, καθεται ησυχη ..ο αλλος ειναι αφηνιασμενος και πρεπει να του κανω ενεση εργασιας για να παλουκωθει.
το προβλημα με την μπεμπα ειναι οτι πρωτον, συνηθως δεν με κοιταει καταματα οταν εγω θελω,για να βγαλω καλα φατσα,η πως οταν ειναι ορθια, παντα με κατι ασχολειται μυριζοντας ολο το χωρο, αργα μεν, αλλα με τη μουρη στο χωμα, η τελος παντων εκτος της μηχανης:)
οσο για το "μικρουλα" , αν και πρωτη της περιοδος, ξερεις ποσο ακομη μεγαλωσε για αλλους 2-3 μηνες? μου αρεσει που προτεινουν στειρωση και πριν την περιοδο ακομη:mad::mad:( το χαβα μου εγω..χαχαχα:D)

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Επειδή ξέρω πόσο ακόμα μεγαλώνουν το λέω. Κουτάβι και φωτογραφία είναι μακράν το χειρότερό μου, δεν μου κάθονται με τίποτα. Εδώ ενήλικα και κάνω εκατό χρόνια να μου βγει καμμία που να τρώγεται και να μη βγάζω κώλους, μισά κεφάλια, ένα μάτι κοκ.