ΧΡΗΣΤΟΣ-ΠΕΝΝΥ ΚΑΙ ΡΑΜΟΝ!!!

prezonautis

New Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
3
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤ ΦΟΡΟΥΜ!ΜΕ ΛΕΝΕ ΧΡΗΣΤΟ!
ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΝΝΥ!
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΠΙΓΚΛ ΚΟΥΤΑΒΟ,ΤΟΝ ΡΑΜΟΝ!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!
ΑΥΤΑ!

prezonautis

New Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
3
0
συγνώμη για τα κεφαλαία!

τον αγοράσαμε από έναν φίλο μας στ Ελευσίνα που φέρνει σκυλιά από εκτροφεία της ουγγαρίας..με pedigree φυσικά,τσιπάκι και βιβλιάριο υγείας..

ο κούταβος είναι ένας υπέροχος και υγιέστατος σκύλος όπου τις πρώτες μέρες στ σπίτι έχει βαλθεί να μας κρατά ξάγρυπνους μέρα-νύχτα!είναι διαρκώς σε μια συνεχείς εξερεύνηση του σπιτιού.υπάρχουν βέβαια στιγμές όπου αντιδράει σε αυτά που του επιβάλλουμε και κάνει τα δικά του!τα βλέπει όλα με παιχνιδιάρικη αίσθηση..είναι παμπόνηρος..και προσπαθούμε αρχικά να τον πειθαρχήσουμε,αρχικά,σύμφωνα με τους κανόνες του σπιτιού..παρατηρώ ότι ώρα με την ώρα,μέρα με την μέρα είναι όλο και καλύτερος σ'αυτόν τον τομέα..
το highlight του είναι το σιγανό ροχαλιτό του την ώρα του ύπνου..
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΝΟ ΚΑΙ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤ ΖΩΗ ΜΟΥ!

το πρεζοναύτης βγήκε από ένα σαρδάμ που είχα κάνει παλιότερα!:D:D:D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Καλώς ήρθες!!:)

τον αγοράσαμε από έναν φίλο μας στ Ελευσίνα που φέρνει σκυλιά από εκτροφεία της ουγγαρίας..με pedigree φυσικά,τσιπάκι και βιβλιάριο υγείας..
Δηλαδή αυτός τι είναι ? έμπορας που τα φέρνει και τα πουλάει μονος του χωρίς pet shop τι?:mad::rolleyes:

prezonautis

New Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
3
0
ναι,είναι εκπαιδευτής σκύλων,ενώ παράλληλα έχει μαγαζί που πουλάει αξεσουάρ για σκύλους-δλδ έμπορας!φέρνει κάποιες ράτσες σκύλων από εξωτερικό και τα πουλάει με ότι πιστοποιητικό χρειάζεται(νομίζω)!

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ναι,είναι εκπαιδευτής σκύλων,ενώ παράλληλα έχει μαγαζί που πουλάει αξεσουάρ για σκύλους-δλδ έμπορας!φέρνει κάποιες ράτσες σκύλων από εξωτερικό και τα πουλάει με ότι πιστοποιητικό χρειάζεται(νομίζω)!
να υποθεσω τι εστι puppy mil δεν γνωριζεις (ουτε σε ενδιεφερε να μαθεις). στην περιπτωση που το σκυλακι εχει προβληματα υγειας, προβληματα στον χαρακτηρα μην πας σε αυτον τον υπεροχο ανθρωπο να παραπονεθεις -αυτος στα δινει με οτι πιστοποιητικο χρειαζεται. ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΨΑΞΕΣ ΠΡΙΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΗΘΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

μην μας αρχισεις για πρωταθλητες, καλιστεια και εγω ενα σκυλακο ηθελαν δεν ειχα 1500 ευρω πορνη κοινωνια.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr