Χάθηκε στην Ραφήνα!

cricritwist

Member
4 Δεκεμβρίου 2011
9
0
το πρωί 30/11/2013 χάθηκε στην περιοχή της Καλλιτεχνούπολης (Ραφήνα) ο εικονιζόμενος σκύλος.Είναι αρσενικός, ακούει στο όνομα Έλβις και φοράει μαύρο δερμάτινο λουράκι.Είναι πολύ ήρεμος και φιλικός με τους ανθρώπους και έχει χαρακτηριστικά το ροζ χρώμα μύτης του και την άσπρη απόχρωση στην άκρη της ουράς του.Όποιος τον είδε/βρήκε ή μπορεί να βοηθήσει παρακαλούμε να τηλεφωνήσει στα παρακάτω τηλέφωνα : 6946779554, 6978835480228286_10150174472041481_7029440_n.jpg

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.910
20.307
Α...ναι...μάλλον έχει γίνει έθιμο, μια φορά τον χρόνο να χάνεται :(
Τουλάχιστον, φέτος είχε ταυτότητα και τσιπ;
Μπα ε;

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Χαχαχα είστε απλά τραγικοί...

Δεν μπορώ να εκφραστώ κάπως αλλιώς!!!

Θα ήθελα πάντως να μάθω πως χάθηκε και τις 2 φορές!
Να μην αναφέρω βέβαια ότι ίσως κάνετε κάτι λάθος έτσι?

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Νταξ μωρέ, μην αγχώνεστε - κάτι γκομενάκια πήγε να χτυπήσει, θα γυρίσει.
Σιγά, σε λίγο θα μας λέτε να τον βάζουν και σπίτι ή να κλείνουν την πόρτα της αυλής, pffffffffff!

cricritwist

Member
4 Δεκεμβρίου 2011
9
0
Η ειρωνεία του φιλοζωικού κοινού με εντυπωσιάζει. Παρ'όλα αυτά η ανάρτηση έγινε για να βρεθεί ο σκύλος και όχι για να απολογηθεί ο ιδιοκτήτης του. Οπως και να έχει, ήταν σε προστατευμένο περιβάλλον ως είθισται για τα μη αδέσποτα και είχε ταυτότητα. Δυστυχώς το σπίτι μου δεν διαθέτει ηλεκτρικό φράχτη και ως εκεί έφτανε η προστασία που μπορούσα να του προσφέρω. Δεν γνωρίζω σε τι περιβάλλον έχετε τα κατοικίδια σας, κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη. Υποθέτω με όποια λογική διαθέτω πως δεν είμαι η μοναδική ιδιοκτήτρια ατίθασου κατοικίδιου. Ευχαριστώ.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.789
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Η ειρωνεία του φιλοζωικού κοινού με εντυπωσιάζει. Παρ'όλα αυτά η ανάρτηση έγινε για να βρεθεί ο σκύλος και όχι για να απολογηθεί ο ιδιοκτήτης του. Οπως και να έχει, ήταν σε προστατευμένο περιβάλλον ως είθισται για τα μη αδέσποτα και είχε ταυτότητα. Δυστυχώς το σπίτι μου δεν διαθέτει ηλεκτρικό φράχτη και ως εκεί έφτανε η προστασία που μπορούσα να του προσφέρω. Δεν γνωρίζω σε τι περιβάλλον έχετε τα κατοικίδια σας, κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη. Υποθέτω με όποια λογική διαθέτω πως δεν είμαι η μοναδική ιδιοκτήτρια ατίθασου κατοικίδιου. Ευχαριστώ.
Αν βγάζεις το σκύλο έξω βόλτα με λουρί, τι τον θες τον ηλεκτρικό φράχτη; Θες να πεις πως τον έχεις τον σκύλο έξω χωρίς επίβλεψει να αλωνίζει; Αν είναι έτσι εύχομαι ειλικρινά να μην του έτυχε τίποτα.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Ε τι ειρωνεία ρε 'συ?Δηλαδή έλεος!Να 'χουμε και ένα μέτρο!

Έχασες σκύλο 2 φορές μέσα σε 1 χρόνο και μου βγαίνεις να μου κάνεις παρατήρηση κιόλας για την ειρωνεία μου?Ποια ειρωνεία μου στο κάτω κάτω?Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει συναίσθηση του τι συμβαίνει με τον σκύλο σου και με σένα την ίδια!
Τι μπορώ να σου πω παραπάνω?

Τα περί ηλεκτρικού φράχτη τα αφήνω στην άκρη, δεν είχες τίποτα άλλο να πεις?
Κανείς μας δεν έχει ηλεκτρικό φράχτη στο σπίτι του!
Από ότι καταλαβαίνω τον σκύλο τον έχεις έξω από το σπίτι και μάλιστα ανεξέλεγκτο!Ε δεν θέλει και πολύ να τον βάλεις μέσα στο σπίτι ή έστω να τον διατηρείς σωστά έξω από το σπίτι!

Οι λύσεις είναι 2:

• Μέσα στο σπίτι
• Σε διαμορφωμένο kennel στην αυλή!

Όσον αφορά το ότι είναι ατίθασος εσύ το βρίσκεις και σαν δικαιολογία!Τι σημαίνει ατίθασος?
Βρες τρόπο, ψάξου, ενημερώσου για να τιθασέψεις τον σκύλο σου!Και όχι μόνο να τον τιθασέψεις αλλά και να τον ελέγξεις!

Καλή συνέχεια και ελπίζω να μην ξαναμπεις του χρόνου να ανεβάσεις θέμα πάλι με την εξαφάνιση του!
Εύχομαι να βρεθεί, να είναι καλά και να μην έχει δημιουργήσει αδέσποτα μιας που αλλωνίζει έξω αυτή την στιγμή...