Καλώς σας βρήκα! Ελπίζω να φανώ και στη συνέχεια αντάξιος της καλής πρώτης εντύπωσης..μου εδωσες πολυ ελπιδα.
Καλως ηρθες στο κλαμπ!
Ευχαριστώ πολύ. Η επαφή μου με το καταφύγιο ζωγράφου, μέχρι στιγμής έχει γίνει μόνο τηλεφωνικά. Περιμένω από τη Μαρία, μια κοπέλα που βρήκα το τηλέφωνό της μέσω κοινών φίλων, να με ειδοποιήσει και για την πρώτη μου επίσκεψη μέσα στην εβδομάδα!Καλωσήρθες. Το καταφύγιο Ζωγράφου είναι "σχολείο". Απο τα ωραιότερα καλωσορίσματα. Λίγο τα dogo, λίγο τα δαγκώματα, υπήρχε μια ένταση τελευταία. Πάντως άκρως δημιουργική και ενδιαφέρουσα.
Καλώς σας βρήκα!Στανταρακι!!! Καλώς ήρθες στην παρέα μας
Για δώσε δ/νση, να σας το κλείσουμε με συνοπτικές-- ένας από τους λόγους που μου αρέσει το συγκεκριμένο μαγαζί είναι και το ότι είναι πολύ dog friendly, οπότε θα δεις συχνά-πυκνά μουσούδες εκεί, οι περισσότερες ημίαιμες.
Καλώς σε βρήκα! Να χαίρεσαι το Schnauzerάκι σου καθώς και τα υπόλοιπα τετράποδα που από ότι κατάλαβα έχεις! Μια και είσαι κι εσύ λοιπόν Μαμά Σνάουζερ (και πιθανότατα γνώστης) όπως ο Rodriguez (Μπαμπάς Σνάουζερ.. μην παρεξηγηθούμε), μήπως θα μπορούσες να μου διευκρινίσετε κάτι, μορφολογικής περισσότερο φύσεως; Αλλού βλέπω φωτογραφίες προτύπων με κομμένα σαν Ρόττι μικρά μυτερά αυτιά και κομμένη ουρά (να πω την αμαρτία μου, από άποψη καθαρά αισθητική το προτιμώ), και αλλού όχι.. Ακόμα βλέπω και κάποια με κομμένη ουρά αλλά όχι αυτιά. Κάπου έπεσε το μάτι μου διαβάζοντας, ότι αυτοί οι.. "ακρωτηριασμοί" θεωρούνται παράνομοι στην Ευρωπαϊκή ένωση. Τα δικά σας πως είναι; Προσωπικά τι πιστεύεται; Είναι κι εκείνο το παιδικό τραγουδάκι που λέει "πήγε η γάτα στο χορό, και δε χόρευε καλά, και της κόψαν την ουρά.." το κάνει να ακούγεται σαν τρομερή και άδικη τιμωρία.. Από την άλλη, ίσως για τη γάτα η ουρά είναι σημαντικότερο και αναπόσπαστο στοιχείο της εικόνας και της λειτουργίας της, περισσότερο από ότι στο σκύλο.. Είναι μάλλον ένα ηθικό πρόβλημα. Από την άλλη σου λένε μπρος στα κάλη, τι είναι ο πόνος! Εδώ ολόκληροι λαοί ακόμα και στο Δυτικό κόσμο κάνουν και περιτομή σαν το μικρό Χριστούλη και μια χαρά όλα.. Εσείς τι πιστέυετε;Καλωσήρθες! Ελπίζω να βρεις σύντομα το σκύλο που θα σου κάνει παρέα
Τα miniature schnauzer έχουν 4 χρώματα, μαύρο, αλατοπίπερο, μαύρο-ασημί όπως o κούκλος του rodriguez και λευκό!
ΧΑΧΑΧΑ Για μουστακαλού, είναι μια κούκλα!Εμένα πάντως μου αρέσουν *agapoylas*
τα λέμε
Μια φορά Μάνα Σνάουζερ, για πάντα Μάνα Σνάουζερ! Αλήθεια θα το σκεφτόσουν να ξαναπάρεις; Μου το συνιστάς ανεπιφύλακτα; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. σίγουρα θα ξέρεις για τι μιλάς!Εγω δεν είμαι πια μαμα σναουτσερ...
.
Μόλις διάβασα και τους συγκινητικούς στίχους που έχεις γράψει.. Να υποθέσω για το "είδωλο";
O Ορέστης ζει και βασιλέυει στην καρδιά σου.. μάλλον αποφάσισε ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο του εδώ γιατι πήρε από εσένα τόση αγάπη, που καλύφθηκε απόλυτα! Ίσως και για αυτό δε γαύγιζε πολύ, δεν είχε κάτι να σου ζητήσει.. Ακούγεται αξιολάτρευτο πλάσμα, και του είχες δώσει και πολύ ταιριαστο όνομα!Schnauzer?????? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!!! [..] ο Ορέστης γαβγιζε σπάνια..
Κάτι ακόμα.. Στις σχετικές σελίδες που έψαξα, αναφέρει ότι θέλει κάθε μήνα γκρουμάρισμα και κάθε βδομάδα μπάνιο.. Τα οποία φυσικά, δε θα μου δημιουργούσαν προσωπικά, κανένα πρόβλημα, εφόσον τα δεχόταν το σκυλί το ίδιο εύκολα με τα βιντεάκια που είδα.. Τα δικά σας τα βλεπω λίγο πιο.. μαλλιάρα. Ποια άποψη έχετε σχετικά; Το μόνο που μου φάνηκε υπερβολικό μεταξύ των δύο είναι το κάθε βδομάδα μπάνιο. Κάπου είχα ακούσει ότι όσο λούζει κανείς το σκυλί, τόσο πιο λιπαρό τρίχωμα αποκτά και "μυρίζει" περισσότερο, οπότε και το λούσιμο θα γίνεται πιο επιτακτική ανάγκη για εκείνο.. Στην ίδια σελίδα βέβαια, για άλλες ράτσες έλεγε και λούσιμο μια φορά το μήνα. Να την πάρω στα σοβαρά λέτε;Schnauzer?????? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!
Ξέρουμε την ηλικία αυτού του μάγκα; Άραγε, θα μεγαλώσει κι άλλο σε μέγεθος; Ήταν και φρεσκοκουρεμένος όταν τον είδα.. αναδεικνυόταν και το δυνατό και γραμμωμένο του κορμί.. Παρά το μέγεθός του, τύπου "παλεστή" θα χαρακτήριζα όλη την μπροστινή όψη του.. Αυτός δεν είναι απλός σκύλος, είναι έργο τέχνης!xmmm... θα το παρατηρήσω την επόμενη φορά που θα τον δω!