Το έχω δεί το θέμα και μου έχει ελκύσει το ενδιαφέρον.. Έχω μόνο έναν ενδοιασμό ... Επειδή είναι 10 μηνών φοβάμαι που θα μένει μόνη της μην δεν της αρέσει και πολύ (δεν είναι μαθημένη).. Επίσης στην αγγελία φαίνεται οτι δεν έχει microchip ... Αν μπείτε μέσα λέει οτι έχει.. μπερδευτηκά λίγο...
Επίσης τι σημαίνει ημίαιμο?? Δεν είναι καθαρή ράτσα?? Σας ευχαριστώ και περιμένω συμβουλές σας αν νομίζετε οτι πρέπει να το τολμήσω με 9 μηνών σκυλάκι... Ευχαριστώ
Οτι σκύλο και να πάρεις θα πρεπει να τον μάθεις σταδιακά να μένει μόνος του. Αν δε πάρεις μικρό κουτάβι, θα είναι ακόμα δυσκολότερο (γιατι δε μπορούν να κρατηθούν πολλές ωρες και θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια να μάθει να τα κάνει έξω). Στο φόρουμ εχει πολλά θέματα για το πως να μάθεις το σκύλο σταδιακά να μένει μόνος του χωρίς προβλήματα και καταστροφές. (αν δε βρεις, ξαναρώτα).
Το αν έχει μικροτσιπ θα στο που οι άνθρωποι που τη φιλοξενουν. Και να μην έχει πάντως, βάζεις πάρα πολύ εύκολα.
Ημίαιμο σημαίνει οχι καθαρόαιμο. Δεν ανήκει σε καποια φυλή. Επι της ουσίας σημαίνει οτι δεν έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα (χαρακτήρα και μορφολογίας) καμίας ράτσας. ΜΠορείς όμως να ρωτήσεις τους ανθρώπους που το φιλοξενούν να σου πουν ότι ξέρουν για το χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία του μέχρι τώρα.
Οσο για το αν θα πρεπει να το τολμήσεις, δες
αυτό το θέμα.