Χαρίζεται η Έμμυ

Status
Κλειδωμένο θέμα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.922
20.325
Περίπου 7 μηνών, στειρωμένη, εμβολιασμένη, τσιπαρισμένη.
Πολύ φιλική με ανθρώπους και άλλα σκυλιά.
Γλυκιά, ζωηρή και παιχνιδιάρα

Εντός Αθηνών.

E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 6980749299

Attachments

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Μαρία είσαι το είδωλο μου!πραγματικά!!
Εύχομαι σε λίγα χρόνια που θα είμαι εντελώς ανεξάρτητη να σου μοιάσω!
Θα προωθώ και εγώ για την μικρή!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.922
20.325
Καλότυχο να είναι (αν και δεν αμφιβάλω :cool: )
Πολύ αισιόδοξη σε βρίσκω...το χρώμα της, μήπως έτυχε να το προσέξεις; :rolleyes::p
Πάντως η μικρή είναι πολύ καραγκιοζάκι. Εχει μεγάλη πλάκα.
Της εύχομαι να βρει σύντομα ένα καλό σπίτι.

Μαρία είσαι το είδωλο μου!πραγματικά!!
Εύχομαι σε λίγα χρόνια που θα είμαι εντελώς ανεξάρτητη να σου μοιάσω!
Θα προωθώ και εγώ για την μικρή!!!
Βρε Κατερίνα μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τα τόσο καλά σου λόγια. Ειλικρινά όμως δεν είναι τόσο πολύ δύσκολο...Χρειάζεται μόνο να έχεις πολύ γεμάτες τσέπες, άπλετο ελεύθερο χρόνο και ανεξάντλητο κουράγιο και ενέργεια. Απλά, καθημερινά πράγματα δηλαδή ! Ε, Αμαλίτσα; :D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
προωθώ επίσης.

Μαρέκο βλέπεις καμία νότα απο μπόρντερ κόλλι στην συμπεριφορά?
βλέπω το χρώμα και το πρώτο που μου ήρθε ήταν αυτό στο μυαλό

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.922
20.325
Καλά εσύ...ότι ασπρόμαυρο βλέπεις...μπόρντερ λες ότι είναι; :D
Η συμπεριφορά της, μια δόση λώλας την έχει. Την απαραίτητη κουταβίσια δηλαδή. Η οποία δυστυχώς, στο σπίτι μου, δεν βρίσκει διεξόδους εκτόνωσης με τους έμψυχους κατοίκους και βρίσκει παρηγοριά στα άψυχα, το χρυσό μου :p
(το καλώδιο της ηλεκτρικής άμα μασουληθεί φτιάχνει ή πρέπει να πάρω άλλη; ) :rolleyes:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.849
Βρε Κατερίνα μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τα τόσο καλά σου λόγια. Ειλικρινά όμως δεν είναι τόσο πολύ δύσκολο...Χρειάζεται μόνο να έχεις πολύ γεμάτες τσέπες, άπλετο ελεύθερο χρόνο και ανεξάντλητο κουράγιο και ενέργεια. Απλά, καθημερινά πράγματα δηλαδή ! Ε, Αμαλίτσα; :D
Ναι... επισης, να εισαι ψηλος, ξανθος, με μπλε ματια, τελεια ζυγωματικα, αθλητικο κορμι.. πως ειναι κατι αγγελιες γνωριμιας ? :cool::maria::grin:
Περα απο την πλακα... ειναι ακριβως ετσι... οικονομικα ασυμφορο, εξαντλητικο και πολυ ψυχοφθορο...και κατα καιρους σκεφτεσαι οτι τελικα αυτο που κανεις ειναι να μαζευεις τα σκ..τα των αλλων... Παρολαυτά, δε θελει κοπο θελει τροπο!

Η καλή τύχη της μικρής Εμμυς έχει ήδη ξεκινήσει :)

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
το ιδιο σκυλι ειναι ετσι?

Η Έμμυ βρέθηκε στην πλατεία Νέου Ψυχικού, όπου ζούσε τους τελευταίους μήνες μόνη. Κάποιος την άφησε εκεί πιθανότατα για να πάει διακοπές και η μικρή σκυλίτσα κατάφερε να επιβιώσει λόγω του τέλειου χαρακτήρα της.

Πανέξυπνη και φιλική με όλους, η Έμμυ αγαπάει σκύλους, γάτες, παιδιά και ζητάει πάντα ένα χάδι, ενώ παράλληλα η ανεξάντλητη ενέργεια που έχει, την κάνει το ιδανικό σκυλάκι για κάποιον που δε μουχλιάζει μέσα στο σπίτι, αλλά του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες.

Στειρωμένη, εμβολιασμένη και με μικροτσίπ, η Έμμυ ψάχνει να βρει το... ταίρι της!

τηλ. 6932 390411, 6955 198048

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Καλά εσύ...ότι ασπρόμαυρο βλέπεις...μπόρντερ λες ότι είναι; :D
Η συμπεριφορά της, μια δόση λώλας την έχει. Την απαραίτητη κουταβίσια δηλαδή. Η οποία δυστυχώς, στο σπίτι μου, δεν βρίσκει διεξόδους εκτόνωσης με τους έμψυχους κατοίκους και βρίσκει παρηγοριά στα άψυχα, το χρυσό μου :p
(το καλώδιο της ηλεκτρικής άμα μασουληθεί φτιάχνει ή πρέπει να πάρω άλλη; ) :rolleyes:
αν δεν είναι της ηλεκτρικής καρέκλας ....φιάχνεται ναί.......με λίγη μονωτική ταινία

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
τζουτζουκα!!!!!!!!!!!!!

ραγισα τωρα!!! στην πλατεια του Νεου ψυχικου βρηκα την Ζαιρα μου!!!!!!! στην ιδια ηλικια και με αυτο (αχ αυτο) το βλεμα!!
προωθω!!
αντε καλοτυχο να ναι!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.922
20.325
Η Εμμυ είναι ακόμη μαζί μας :rolleyes:
Εξακολουθεί να της λείπει η εκτόνωση που απαιτεί, η ηλικία και η ενέργειά της, αλλά...συγχρόνως εκπαιδεύεται. Εμαθε ότι τα αντικείμενα του σπιτιού, δεν βρίσκονται τριγύρω για να ανακουφίζει τα δόντια της. Οτι τα άλλα σκυλάκια του σπιτιού, προτιμούν την ησυχία τους. Οτι το λουρί που ζωνόμαστε για να βγούμε βόλτα, δεν το χρησιμοποιούμε ως γαιτανάκι. Εξακολουθεί να είναι ζωηρή, παιχνιδιάρα και πολύ γλυκιά. Εμαθε από την πρώτη μέρα στο crate και πλέον περνάει εκεί τις ώρες της, αυτοβούλως και με τις πόρτες ανοιχτές. Τρώει από την αρχή την ξηρά της, χωρίς κόλπα. Κάνει τις ανάγκες της μόνο έξω και αν ξεχαστώ, κορνάρει για να με ξεκουνήσει να της ανοίξω και δεν γαβγίζει ενοχλητικά. Οσο και να την αγαπάμε, της αξίζει ένα ολόδικό της σπίτι και αποκλειστικότητα :)
Οι φωτογραφίες είναι μια δύσκολη υπόθεση, γιατί δεν μένει ποτέ ακούνητη. Οι παρακάτω, είναι κατόπιν πολύωρων φιλότιμων προσπαθειών και την πολύτιμη συμβολή φίλων :p Νομίζω όμως ότι φαίνεται η ομορφιά της, η γλύκα της, η σπιρτάδα της και το πάντα λαμπερό της τρίχωμα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.922
20.325
Δέκα μέρες μετά, η Εμμυ δεν είναι πλέον μαζί μας.
Υιοθετήθηκε!
Και για να πω την αλήθεια...δεν είμαι σίγουρη τι e-moticon να χρησιμοποιήσω...:???:
Σε δυό μήνες, ταξίδεψαν δυό σκυλιά. Κανονικά δεν θα έπρεπε να πλέω σε πελάγη ευτυχίας; Κι εγώ τώρα...σήμερα τουλάχιστον...γιατί δεν νοιώθω έτσι ρε γαμώτο; :(
Να 'ναι καλά το κοριτσάκι μου. Θα μου λείψει τελικά.
Ελπίζω να μου στείλουνε φωτό το συντομότερο, μπας και μου φύγει το σφίξιμο :|

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48