Χαρίζεται ο Ιαν [Ημίαιμος Μεγάλος Δανός]

Status
Κλειδωμένο θέμα

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Γεια σου ρε Ίαν Ελικοπτεράκο! Ευχομαι παλικάρι μου να ξεχάσεις πολύ γρήγορα ότι άσχημο ελληνικό και να θυμάσαι τα λίγα καλά που σου πρόσφεραν πριν σου βρουν το σπίτι των...ονείρων μου!!

Μπράβο σε όλους όσους ασχολήθηκαν για το καλό του αγαθού αυτού γίγαντα! Πάντα τέτοια ευχάριστα βίντεο να λαμβάνετε από τον κούκλο!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Δεν υπαρχει το αλογο! :cool: Θελει και φωλια στον καναπε! Καθε βραδυ μετα τις 22:00 το κανει λεει η κοπελα που τον πηρε. Ειχε και στο χωριο του τετοια!!!! Αυτα ειναι! ;)

[video=youtube;tX4Ip_--GHk]http://www.youtube.com/watch?v=tX4Ip_--GHk&feature=youtu.be[/video]

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.912
20.312
Ξέρω ότι δεν θα το παραδεχτείτε, αλλά σίγουρα...βουρκώνετε κι οι υπόλοιποι με κάθε τέτοια δημοσίευση.
Και του Ιαν και των άλλων ξενιτεμένων μας και όχι μόνο, φίλων.

Αντε...πείτε την αλήθεια...σας έρχεται μια θολούρα στα ματάκια, δεν σας έρχεται; :D

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Ναι... και μετά διαβάζουμε τα άλλα περί δεσίματος έξω στο μπαλκόνι κτλ και φεύγει το δάκρυ και θολώνει το μάτι από οργή.

Πόσο ευτυχισμένος φαίνεται ο γιγαντάκος!!!!

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
εμενα μου ερχεται διπλη η θολουρα οταν ρωτανε την μικρη μου κορη "πως λενε το σκυλακι σου?" και ακομα απανταει "Λεθκη, και εχουμε και τουν Ιαν"

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.797
8.004
εμενα μου ερχεται διπλη η θολουρα οταν ρωτανε την μικρη μου κορη "πως λενε το σκυλακι σου?" και ακομα απανταει "Λεθκη, και εχουμε και τουν Ιαν"
έλα ρε συ...συγκινητικό..
όπως ολόκληρη η ιστορία του ..

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ξέρω ότι δεν θα το παραδεχτείτε, αλλά σίγουρα...βουρκώνετε κι οι υπόλοιποι με κάθε τέτοια δημοσίευση.
Και του Ιαν και των άλλων ξενιτεμένων μας και όχι μόνο, φίλων.

Αντε...πείτε την αλήθεια...σας έρχεται μια θολούρα στα ματάκια, δεν σας έρχεται; :D
Θέλει 'ρώτημα???
αν και δεν νομίζω πως εννοούσες εμένα με το "δεν θα το παραδεχτείτε"...:)

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Τουλαχιστον εγω οταν τον εβλεπα δεμενο στην ελια, που ηταν τοσο παραξενη εικονα να βλεπεις εναν μολοσσο δεμενο σε χωραφι, δεν πιστευα ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα αυτα που βλεπω:D.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
και βουρκωνουμε και το παραδεχομαστε και αγαλλιαζει η ψυχη μας με τετοιες εικονες.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Θέλει 'ρώτημα???
αν και δεν νομίζω πως εννοούσες εμένα με το "δεν θα το παραδεχτείτε"...:)
Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας...

Το 28% των ανδρών συμφωνούν απόλυτα με την πρόταση "Οι πραγματικοί άνδρες δεν κλαίνε":cool:

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.309
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης