Χαρίζεται ο Ιαν [Ημίαιμος Μεγάλος Δανός]

Status
Κλειδωμένο θέμα

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Αυτό ήταν λοιπόν...Happy end για τον όμορφο γίγαντα:)

Να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά και να είναι ευτυχισμένος με την νέα του οικογένεια.

Να 'στε καλά όλοι όσοι τον βοηθήσατε και να έχετε δύναμη και υγεία για να κάνετε πάντα το καλό

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Πασάς...ας είναι Θεέ μου ευτυχισμένο απο δω και μπρος.τα σέβη μου σ όσους φρόντισαν να αποκατασταθεί αυτη η ψυχούλα,

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Καλη ζωη βρε ψηλε στην ξενιτια!!

Ghost ξεαγχωθηκες τωρα που τον ειδες πασα στην μαξιλαρα του?

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Αρχοντας ο ψηλέας! Έχει και σεντόνι παρακαλώ! Αυτά να τα βλέπουν οι κιουρίες που δεν τα θέλουν ούτε στο πατάκι της εισόδου...
Καλή τύχη να ΄χει και πάντα καλές υιοθεσίες να γίνονται!

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Πόσο "ψεύτικη" μας φαίνεται η εικόνα και σχολιάζουμε τη θέα και το σεντόνι! Πόση εντύπωση μας κάνουν όλα αυτά, ενώ κάποιοι τα θεωρούν φυσικά!!:p
Να έχει μια υπέροχη ζωή ο γλυκόφατσας!:D

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
πασάς στα γιαννενα ο ελικοπτερακος μου! και στο ταξιδι του ηταν αρχοντας, ουτε καν σε κλουβα, ταξιδεψε σχεδον αγκαλια με τον συμπεριφοριστη που συνοδευε τα σκυλια.
Η Nicolette μου ειπε οτι εχουν διπλα στο σπιτι τους παρκο για σκυλους που μπορεις να το βγαζεις ελευθερο, και ο ψηλος εχει ηδη δειξει υποτυπωδη συμπεριφορα μεσα στο σπιτι. Ολα υπεροχα λοιπον!
Ουφ!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.597
10.987
Athens
Έτσι-έτσι...
Είναι από τα περίφημα σκυλιά που πάνε στο εξωτερικό και γίνονται λουκάνικα, πειραματόζωα για γυναικεία κραγιόν κλπ.
Είναι φοβερό, πως μερικά σκυλιά που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα πάνε σε μια ζωή που θα θέλαμε να μπορούμε να προσφέρουμε όλοι στα σκυλιά μας... :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.912
20.312
χαχα...οι υπόλοιποι κοντεύουν να πνιγούν και ο Ιαν μέχρι τα γόνατα!!!

Μπράβο Nizinny, Μαρίνα και όσοι άλλοι δεν ξέρουμε. Και μπράβο στην νέα του οικογένεια.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Ο Ιαν ξεκίνησε τη ζωή του πολύ δύσκολα.

Ήταν τυχερός γιατί έπεσαν πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και τελικά βρέθηκαν οι κατάλληλοι άνθρωποι και τον έσωσαν.

Ας ευχηθούμε να έχουν την τύχη του πολλά άλλα σκυλάκια, που την ώρα που γράφουμε ζουν τον δικό τους γολγοθά.

Μαρίνα, Ανέστη και υπόλοιποι που δεν γνωρίζω... να 'στε καλά...

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.309
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης