Χαρίζεται πασχαλινό κουτάβι

Status
Κλειδωμένο θέμα

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Μπράβο Ανέστη.
Σούπερ ζωή θα περάσει ο μπαγάσας :)

Από Αθήνα θα φύγει;
Μαλλον θα φυγει με τον Gary και το φορτιγο μεσο του "Paws Pelion" - μια οργανοση που κανει πολυυυυυ δουλεια στην περιοχη του νοτιο-δυτικο πηλιο και προοθει συνεχος σκυλια προς ολλανδια.
Super θα περασει ο μικρος!!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Μαλλον θα φυγει με τον Gary και το φορτιγο μεσο του "Paws Pelion" - μια οργανοση που κανει πολυυυυυ δουλεια στην περιοχη του νοτιο-δυτικο πηλιο και προοθει συνεχος σκυλια προς ολλανδια.
Super θα περασει ο μικρος!!
Με τον Gary (pet chauffeur) θα φυγει απο εδω που μενουμε. ;) Ειναι πολλακις τεσταρισμενος και πολυ αξιολογος στη δουλεια του. Πηγαινει σε ολη την Ευρωπη.

Πραγματικα κριμα που κανεις δεν τον εκτιμησε εδω. Οποιος τον εχει γνωρισει εχει παθει πλακα. :)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Άτιμη ξενιτειά τα καλύτερα παιδιά μας παίρνεις! Καλό ταξίδι στον Τόμπυ! Είμαι σιγουρη ότι θα εχει μια θαυμάσια ζωή! :)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Ο Τομπι μου εχει φτασει απο την Κυριακη στην Ολλανδια στο νεο του σπιτι και η οικογενεια που τον υιοθετησε εχουν ξετρελαθει μαζι του!!! Εχει μεχρι και σκαμμα στον κηπο τους για να σκαβει, κατι που ξετρελαινοταν να κανει οταν πηγαιναμε βολτα στην παραλια! ;)

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Πολύ τυχερούλι!! Πάντα τέτοια.
Βρε παιδιά μοιάζει το "τούτο" του με την καινούρια του μαμά ή εμένα μου φαίνεται;

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Τυχεροί οι ξένοι... τα καλύτερα παιδιά μας παίρνουν :p

Καλή ζωή να χει ο κούκλος :)

Μπράβο Ανέστη για όλα όσα κάνεις!!! :)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Σας ευχαριστω πολυ παιδια για ομορφα λογια! Εχω μεγαλη βοηθεια απο μια κυρια στην Ολλανδια πολυ φιλοζωη που εχει επισκεφτει την Ελλαδα και προσπαθει απο εκει με την ψυχη της να βοηθησει τα δικα μας αδεσποτα. Βρισκει σπιτια σε πολλα ζωα απο εδω και αναμεσα σε ολα διαλεγει το καλυτερο. ;-)

Τεράστιος και πανέμορφος!!!!!
Καλή ζωή!
Να σου οτι κι εγω παρατηρησα οτι φαινεται πολυ μεγαλος στις φωτο. Στα κουταβια 10 μερες κανουν πολλες φορες μεγαλη διαφορα.

Πολύ τυχερούλι!! Πάντα τέτοια.
Βρε παιδιά μοιάζει το "τούτο" του με την καινούρια του μαμά ή εμένα μου φαίνεται;
Εσυ εισαι λιγο κακουτσικος και με εκανες να ξανακοιταξω πιο προσεκτικα τις φωτογραφιες. :D :cool:

Status
Κλειδωμένο θέμα