Ο μικρος ζυγιζει 6 κιλα κι εκανε την δευτερη δοση του πενταπλου. Επειτα καθισε 4 ωρες διπλα στην καρεκλα μου στο μαγαζι χωρις να παραπονεθει παροτι φορουσε πρωτη φορα τον οδηγο για τοση ωρα, και ο κοσμος που εμπαινε δεν καταλαβαινε οτι εχουμε κουταβι διπλα στο γραφειο. Ειναι σχεδον 3 μηνων. Αφησαμε το εμβολιο της λυσσας για μερικες εβδομαδες αργοτερα. Δεν υπηρχε λογος βιασυνης μιας και δεν τον εχει ζητησει σοβαρα κανεις!
Εχει μαθει και κραταει την τουαλετα του για τον κηπο με εξαιρεση το πρωι που δεν μπορει να κρατησει τα πρωινα του τσισα μεχρι να τον κατεβασω κατω. Και σηκωνομαι απο τις 6 - 6.30 για να τον προλαβω σε ολα. Αλλα ειναι κοντα πιστευω που θα το κοψει κι αυτο. Επισης σταματησε να κατουραει και πανω στις πλακες της αυλης, για τα πλακακια του σπιτιου ουτε συζητηση, κρατιεται αρκετα μιας και καταφεραμε να μην εχουμε ουτε ενα ατυχημα εξαρχης εκει και τωρα δεν του κανουν καμια αισθηση να τα κατουρησει. ;-) Μαθαινει να περπαταει με τον οδηγο και τα πηγαινει πολυ καλα, την τελευταια βραδυνη βολτα στον κηπο την κανει δεμενος (και κανει και τσισα και κακα κανονικα) για να μπορω να ελεγχω που πηγαινει μεσα στα σκοταδια μιας και δεν τον προλαβαινω πια.
Θα ξαναπω οτι ειναι το καλυτερο παιδι σε ολα του! Ησυχος, βολικος και προσπαθει πολυ να μας ικανοποιει. Βεβαια σαν κουταβι ειναι ζωηρο και παιχνιδιαρικο αλλα ως εκει, δεν ειναι οδοστρωτηρας οπως το προηγουμενο που ειχαμε μαζεψει. Συνηθως τσακιζεται να ερθει μολις πω "Τομπι ελα" κι αν δεν τσακιζεται ο λογος ειναι ο Μερφι ο γατος που τον ξεσηκωνει να παιξουν ανελεητο κυνηγητο. Πεφτουν σφαλιαρες μεταξυ τους και δεν παραπονιεται κανεις απο τους 2.
Εχω καταφερει να ξεπερασω τον εαυτο μου με αυτο το σκυλι και δεν ειχαμε καθολου ελευθερο χρονο αυτην την περιοδο. Πραγματικα πιστευω οτι εχει τοσο καλες βασεις που οποιος τον υιοθετησει θα παθει πλακα μαζι του!
Φωτο καινουριες θα προσπαθησω να εχω το απογευμα να τον ξαναπροωθησουμε ε παιδια!