Να του κανουμε μηνυση για κακοποιηση/βασανισμου ζώου που το προστιμο ειναι 30,000 ευρω να δεις για ποτε σταματα να "χαριτολογει";
ασε τι γράφει αυτος....εγω δε το πιστεύω! Αν ηθελε να κάνει πλάκα ας σκεφτοταν κατι αλλο,οχι τ δολοφονια του σκυλου του!!!εντάξει αυτός γράφει μετά πώς ήταν ένα κακόγουστο αστείο,μπορεί να μην έκανε κάτι αλλά και πάλι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που κάνουν τέτοια και δεν τους αξίζει τίποτα.
Παρεμπιπτόντως επειδή ο συγκεκριμένος μπορεί να ψηφίζει χρυσή αυγή, εμένα δεν μου λέει κάτι..Viviana ο συγκεκριμένος άνθρωπος κάνει like και στη ΧΑ. Πολιτικού περιεχομένου θα μου πεις. Αλλά από τέτοια αποβράσματα δεν περιμένω κάτι καλύτερο.
Κανένα απολύτως. Επειδή όμως υποστηρίζει μια ιδεολογία που γνώμωνα έχει την ωμή βία δε με εκπλήσουν τα λόγια του. Ίσα που τον μισώ και περισσότερο.Παρεμπιπτόντως επειδή ο συγκεκριμένος μπορεί να ψηφίζει χρυσή αυγή, εμένα δεν μου λέει κάτι..
Δηλαδή αν ψήφιζε οικολόγους πράσινους θα είχε και ελαφρυντικό??
Πιο πιθανό μου φαίνεται να μην καταλαβαν καλά τον στόχο αυτών των οργανώσεων και να το πήραν προσωπικά!ΟΚ πάντως πληροφοριακά η χρυσή αυγή είναι απο τα λίγα κόμματα (μπορεί και το μόνο αλλά δεν θέλω να πετάξω καμια μ%λ@κ!α) που έχει βοηθήσει σε οργανώσεις όπως "Κατά της βίας των ζώων" κτλ.
Viviana ο συγκεκριμένος άνθρωπος κάνει like και στη ΧΑ. Πολιτικού περιεχομένου θα μου πεις. Αλλά από τέτοια αποβράσματα δεν περιμένω κάτι καλύτερο.
Αν μπορούμε να αποδείξουμε ότι όντως το έκανε, απλά πρέπει να γίνει καταγγελία.