Σημερα σε λιγες ωρες, θα αφαιρεσουμε τα εξτρα αχρηστα νυχακια απο τα πισω ποδια. Εχετε κανει ποτε αυτη την επεμβαση; Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω ειδικα; Υπαρχει εστω και μια μικρη πιθανοτητα να διμηουργηθει καποιο προβλημα;
θα βγάλω το απόγευμα κάνα δυο και αύριο το πρωί θα τις ανεβάσωΜπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες από τα ψευδόνυχα? Μονά και διπλά.
Ε φαντάζομαι από τα σκυλιά τους θα'ναι πιο εύκολο, που να τρέχουν τέτοια ώρα να βρούνε από ξένα σκυλιά???Γενικά φωτογραφίες απο΄ψευδόνυχα ή συγκεκριμένα από τα σκυλιά τους;
Ακριβως. Αυτο ενουσα, και δεν ειχα καμια γνωση επι του θεματος. Μου ειπε ο φιλος που ανεφερα παραπανω να κανω αυτη την επεμβαση, γιαυτο και το εκανα.ωπ μόλις συνειδητοποίησα ότι ο Kirki - Amirah μιλάει για τα απλά μονά λυκόνυχα, οπότε είναι άλλη περίπτωση από τον δικό μουκαι νομίζω ότι δεν χρειάζεται τόσο πολύ το χειρουργείο
προφανώς προσέχεις τώρα για να μην τρέχεις μετά ε;![]()
Ισχυει αυτο, για την περιοδο φοβου ομως. Αυτη ειναι απο την 7η ως την 11η εβδομαδα και ειναι αληθεια οτι συστηνεται σε αυτη την ηλικια να μην γινονται επεμβασεις οπως αυτη ή κοψιμο αυτιων κλπ...Επίσης κάπου αλλού είχα ακούσει ότι δεν είναι καλό για το κουτάβι να περνάει τραυματικές εμπειρίες όπως το χειρουργείο πριν κλείσει χρόνο.
Σύμφωνα λοιπόν με τα 2 παραπάνω αποφάσισα να περιμένω λίγο πριν του τα βγάλω.
Νομιζω οτι ειναι κατι πολυ απλο που μπορει να σωσει απο προβληματα στο μελλον. Αν ειχα pit bull η dobby δεν θα εκοβα ποτε αυτια ή ουρα για καλοπιστικους λογους. Το θεορω λιγο "κακο" να παρεμβαινεις στη φυση ενος σκυλου για λογους αισθητικης. Αλλα αυτη η επεμβαση μου φανηκε αναγκαια για το καλο της. Ειχα πολυ αγχος δεν σου κρυβω, αλλα οπως αποδειχθηκε τσαμπα το ειχα. 20 λεπτα, 90 ευρω , 4 ραμματα και ενα φοβερο κτηνιατρικο βιβλιο που ισα που προλαβα να ξεφυλισωπράγματι ήταν τόσο εύκολο;
...
ΥΓ. με έβαλες σε σκεψεις τώρα *lingua*