Ψαλίδα στο σκύλο?


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.125
10.078
Athens
Έχω νέα για τη σιλικόνη - για όσους σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε. Σύμφωνα λοιπόν με την ...επιστημονική άποψη του κομμωτή μου (και ο οποίος τελικά είχε δίκιο γιατί το δοκίμασα και στην πράξη) με τις σιλικόνες συμβαίνει το εξής:

Yπάρχουν δύο είδη, η υδατοδιαλυτή (και πιο ακριβή, γύρω στα 12-15 ευρώ) και η μη υδατοδιαλυτή (η φθηνή με π.χ. 3-5 ευρώ).
Η υδατοδιαλυτή εισχωρεί στην τρίχα και όντως την διορθώνει, ενυδατώνοντάς την και βοηθώντας στην αναδόμηση. Η φθηνή αντιθέτως, απλώς "λαδώνει" προσπαθώντας να καλύψει κάπως το πρόβλημα της σκσισμένης τρίχας επιφανειακά, αλλά δεν διορθώνει την τρίχα. Έχουν μάλιστα διαφορά και στη συμπεριφορά κατά το λούσιμο. Η μη υαδτοδιαλυτή, όταν ρίχνεις νερό στα μαλλιά, νιώθεις να "λαδώνει", κάτι που είναι λογικό αφού δεν απορροφάται.

Οπότε αν χρησιμοποιήσετε, αγοράστε την υδατοδιαλυτή. Εγώ πήρα την "Enrich" της Wella (από κομμωτήριο), 15 Ευρώ, που φτάνει για περίπου 200 χρήσεις (σε ανθρώπινο κεφάλι). :D Προσοχή, βάζουμε ελάχιστα, δηλαδή σταγόνες.
 




vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.125
10.078
Athens
Τι το κάνουμε αυτό, μπανιο? :D
Τζίζους κράιστ - όχι βρε άσχετε άντρα! :maria::paja1: Δεν είναι σαμπουάν! Βάζεις λίγο (πολύ λίγο ) στα δάκτυλα, το απλώνεις καλά και μετά πασαλείβεις ελαφρά τις προβληματικές τρίχες. Προηγουμένως βρέξε λίγο με σκέτο νερό το προβληματικό σημείο, αν και εγώ το κάνω και σε στεγνά μαλλιά και γίνονται μια χαρά.

Δεν το βάζεις σε όλο το τρίχωμα, μόνο σε προβληματικά σημεία. Π.χ. στον άνθρωπο το βάζουμε στις άκρες τις τρίχας μόνο που έχουν πρόβλημα..
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.120
Μηνύματα
895.887
Μέλη
19.931
Νεότερο μέλος
Kwnstantina_22