δεν υπερασπιζομαικανενα κλάδο. στο dogforum τα λέει αυτά. και εδώ λίγοι κτηνίατροι ήμαστε και. θεωρώ ότι ενοει δεν θέλει την γνώμη μας.
κάποιος ξύπνησε ορεξάτος βλέπω..είσαι απαράδεκτη. έχεις πολύ θράσος να λες ότι δεν θες συμβουλή από κτηνιάτρους γτ υπάρχει το κέρδος. θα σου έκανα ένα ποστ και θα σου λυνόταν κάθε απορία για την ψευδοκύηση..και την πυομήτρα. αλλα με προσέβαλες. δεν μας ξέρεις και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να πετάς την εξυπνάδα σου. χβρης κιόλας να ξέρεις και πιο είναι το σωστό στην ερώτηση που κανείς ώστε να κρήνης αν η απάντηση μας είναι με βάση τοκερδος η όχι. γιατί αν ήξερες την σωστή απάντηση στο ερώτημα τότε δεν θα ρώταγες...
και παρόλο αυτά ενώ δεν ξέρεις τη είναι σωστό , κρήνης ότι οι απάντησης που ΘΑ ακούσεις είναι εκτόν προταιρων λόγο κέρδους.
μίνε λοιπών ,με την απορία και την "εμπιρια". για το καλό του σκύλου σου όμως να σου πο ότι τα νοσήματα είναι στο 90% πλήρως εξακριβωμένα. εση αντί της πλήρης θεωρίας (που δεν θα σου έμενε τίποτα αναπάντητο) προτιμάς κάποιες εμπειρίες. θα μάθεις δηλαδή λίγο από δο λίγο από κει...
το σκυλάκι σου λυπάμαι.
μάθε να ακούς και μετά να προσβάλεις...
έχω ήδη πειώτη έχει χαλάσει το pc μ. και έχω μόνο english και γράφω με αυτό το πρόγραμμα http://www.google.com/transliterate/ απαγορεύονται τα greeklish . και αυτό το πρόγραμμα είναι ανορθόγραφο . αλλά το μυαλό σου ειναιστην eιρονια. και να πεις ότι έχεις και χιούμορ...Και sorry κιόλας, αλλά εύχομαι όταν πρώτα ο Θεός, θα γράφεις κάποτε συνταγές και οδηγίες, να μην είναι τόσο ανορθόγραφα, γιατί προβλέπεται να θρηνούμε πολλά ζωάκια από...λάθος ερμηνεία των γραπτών σου...
Εγω στην θεση σου δεν θα εγραφα καθολου. Επισης φαινεται οτι δεν φταιει η google για τα λαθη, το "πειωτη" απολειεται να το εβγαλε το προγραμμα, ουτε και το e στο eιρονια.έχω ήδη πειώτη έχει χαλάσει το pc μ. και έχω μόνο english και γράφω με αυτό το πρόγραμμα http://www.google.com/transliterate/ απαγορεύονται τα greeklish . και αυτό το πρόγραμμα είναι ανορθόγραφο . αλλά το μυαλό σου ειναιστην eιρονια. και να πεις ότι έχεις και χιούμορ...