βλέννη στον κόλπο

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Παιδιά καλησπέρα, όπως βλέπετε όλο και κάτι προκύπτει δυστυχώς. Παρατήρησα το εξής: έτσι όπως ήταν γυρισμένη η Λήδα ανάποδα και της χάιδευα την κοιλιά, είδα να βγαίνει από τον κόλπο (τώρα για αυτό δεν είμαι και πολύ σίγουρη) μια βλέννη, την οποία έγλιψε (μπλιαχ) πριν προλάβω να την επεξεργαστώ. Επειδή δεν ξανάχα θηλυκό σκύλο και δεν είμαι εξοικιωμένη με τα "γυναικολογικά" τους, αυτό είναι κάτι φυσιολογικό ή πάω κτηνίατρο;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Περιμενεις μεχρι αυριο και την παρακολουθεις..
Αυριο παιρνεις τον Κεστη και ρωτας!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Να πας στο κτηνίατρο γιατί μπορεί (ελπίζω όχι) να είναι πυόμητρα.
Έχεις παρατηρήσει μήπως είναι πρησμένα τα γεν. όργανα;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Να πας στο κτηνίατρο γιατί μπορεί (ελπίζω όχι) να είναι πυόμητρα.
Έχεις παρατηρήσει μήπως είναι πρησμένα τα γεν. όργανα;
Σωστη .. δε το σκεφτηκα... η εξωτερικη ποιομητρα εχει σαν συμπτωμα την εκκριση βλεννης.
Δεν παιρνεις ενα τηλ τώρα Μαριλένα?

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ναι Αμαλία γι αυτό ρώτησα αν έχουν πρηστεί τα γεν. όργανα, νομίζω ότι αυτό συμβαίνει στην εξωτερική πυόμητρα.
Τα συμπτώματα νομίζω πάνω κάτω είναι, ανορεξία συχνοουρία ξαφνική κούραση κλπ.. Απ'ότι έχω διαβάσει, δεν μου έχει τύχει.
Ας μας πει και κάποιος που ξέρει.

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Όχι δεν υπάρχει πρήξιμο, από όσο μπορώ να καταλάβω. Απ όσο κατάλαβα όμως δεν είναι κάτι συνηθισμένο, έτσι; Εντωμεταξύ τώρα έφαγα και μια φλασιά: πριν 2 μέρες περίπου εκεί που πηγαίναμε τη βόλτα μας μια χαρά, ξαφνικά σκάει κάτω απότομα κι αρχίζει να γλείφεται. Τότε δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία γιατί η καημένη ξύνεται γενικά συνεχώς παντού λόγω της δερματίτιδας, αλλά τώρα κολλάει με το σημερινό. Παίρνω αύριο το γιατρό να κλείσω ραντεβού και θα κάνω και μια αιματολογική να δω σε τι κατάσταση είναι γενικά.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Οκ μαριλένα, μέχρι τότε να παρατηρείς για τυχόν συμπτώματα που μπορεί να εμφανίσει, και εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό.

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Λοιπόν πήρα το γιατρό κι έκλεισα ραντεβού για αύριο το απόγευμα. Η κοπελια στην αρχή με καθυσήχασε, μου είπε να κοιτάξω τον κόλπο σε τι κατάσταση είναι γιατί μπορεί να είναι αρχή οίστρου. Όταν της θύμησα όμως ότι είχε θηλάσει, μου είπε ότι θα θελε να τη δει, οπότε έκλεισα και για αιματολογικές για να τελειώνει (ή να αρχίζει; ) η υπόθεση!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Εύχομαι να πάνε όλα καλά Μαριλένα :)
Ευτυχώς που τώρα η κούκλα έχει εσένα να την προσέχεις!

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Στην δικη μου σκυλιτσα τα συμπτωματα για πυομητρα ηταν βλεννα στον κολπο σαν μυξα βρωμικη (sorry παιδια!!),επινε πολυ νερο,αν της χαιδευε τξς κοιλια ενιωθε δυσφορια,και το τελεθταιο που εκανε ηταν να περνει θεση για πιπι της αλλα να μην κανει κατι,οπως οταν εχουμε ουρολοιμωξη.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Πότε συμπλήρωσε τον τελευταίο της κύκλο?

Έχεις προσέξει ότι πέφτει και γλύφεται αφου έχει κάνει την ανάγκη της?

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Παίζει ρόλο πότε είχε οίστρο, αν εμφανίζει και άλλα ύποπτα συμπτώματα (πυρετό, ανορεξία κ.λ.π.), η ηλικία, πολλά. Όταν βλέπετε τέτοια συμπτώματα, γραμμή στον κτηνίατρο. Μπορεί να είναι κολπίτιδα ή άλλα πιο δυσάρεστα ή (μακάρι) να μην είναι τίποτα.

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Δεν έχει κανένα άλλο σύμπτωμα πυομήτρας (ίσως μόνο το ότι κουράστηκε παραπάνω από όσο έπρεπε στον περίπατο την περασμένη Κυριακή) παρόλαυτά θα τη δει ο γιατρός καλού κακού. Προσωπικά καμμιά κολπίτιδα υποθέτω. Τώρα για ιστορικό...δυο βδομάδες την έχω και ότι ξέρετε ξέρω!

Α και όχι δεν γλείφεται ΠΟΤΕ αφού έχει κάνει την ανάγκη της. Πάντα σε άσχετες φάσεις.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν έχει κανένα άλλο σύμπτωμα πυομήτρας (ίσως μόνο το ότι κουράστηκε παραπάνω από όσο έπρεπε στον περίπατο την περασμένη Κυριακή) παρόλαυτά θα τη δει ο γιατρός καλού κακού. Προσωπικά καμμιά κολπίτιδα υποθέτω. Τώρα για ιστορικό...δυο βδομάδες την έχω και ότι ξέρετε ξέρω!

Α και όχι δεν γλείφεται ΠΟΤΕ αφού έχει κάνει την ανάγκη της. Πάντα σε άσχετες φάσεις.
Πάντως το γλείψιμο δεν είναι αυτό που πρέπει μας κινητοποιεί αρχικά.., αν και φαίνεται η διαφορα ενοχλήσης ή εκκαθάρισης της περιοχής..
Για αυτό και οι ιδιοκτητες διαβάζουμε και τις "κινήσεις" των σκύλων μας πέρα από τις σαφές ενδείξεις που μπορεί να έχει η κάθε περίπτωση..

Πυρετό έχει?

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Δεν έχω κατάλληλο θερμόμετρο για να της πάρω θερμοκρασία αλλά δε φαίνεται να έχει αν κρίνω από συμπεριφορά. Γενικά δε δείχνει να την ενοχλεί κάτι, τρώει με περισσή χαρά, τριγυρνάει, παίζει...Πάντως στο περιστατικό με τη βόλτα και το γλύψιμο που ανέφερα πιο πάνω, σίγουρα κάτι την ενόχλησε, ήταν πολύ απότομη η κίνηση του να κάτσει στα καλά καθούμενα κάτω και να αρχίσει να γλείφεται που εμένα μου υποδηλώνει ενόχληση. Θα δούμε τι θα αποφανθούν οι ειδικοί!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Δεν χρειαζεσαι καταλληλο θερμομετρο. Βαζεις στο ανθρωπινο λιγη βαζελινη και τσουπ στον πρωκτο για ενα λεπτο μεχρι να ανεβασει θερμοκρασια και να δεις ποσο εχει. Συνηθως στα δικα μου πλυν του θερμομετρου καταλαβαινω αν εχουν πυρετο απο την μουσουδα τους που καει καθως και απο την γλωσσα τους.

Ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο! Περαστικα!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Επίσης μπορούμε να καταλάβουμε αν έχει πυρετό και απο μία γενική εικόνα όπως π.χ. αν είναι πολύ ζεστά τα αυτάκια της.. και γενικά καλό θα ηταν να την δουν σχετικά σύνταμα ..οι ειδικοί, όπως και να έχει.
:)

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
για να δει ο γιατρος αν υπαρχει προβλημα πυομητρας θα κανει οπωσδηποτε υπερηχο
αν αποκλειστει αυτο, τοτε θα πρεπει να παρει κολπικο επιχρισμα και να το στειλει για καλιεργεια ,η διαδικασια ειναι απλη κατι σαν το pap test ,θα σταλει η απαντηση και αν υπαρχει βακτηριο θα εχει και αντιβιογραμμα

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Λοιπόν μόλις γυρίσαμε από το γιατρό! Είπε ότι δεν έχει κάποιο σύμπτωμα πυομήτρας (ούτε βλέννη είχε στον κόλπο όταν την κοίταξε) και είπε ότι παίζει να είναι αρχή οίστρου (από νωρίς στα δύσκολα θα μπω) χωρίς να μπορεί να πει με βεβαιότητα. Της πήρε κολπικό επίχρισμα (η φουκαριάρα κατατρόμαξε :()και θα μάθω αύριο τα αποτελέσματα. Για αιματολογικές μου είπε καλύτερα να γίνουν μια και καλή προς τα τέλη της θεραπείας. Αυτό με την κούραση της Δευτέρας δεν το αξιολόγησε ως κάτι ανησυχητικό δεδομένου της Κυριακάτικης βόλτας και της ερλιχίωσης. Γενικά φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση.
Κάτι άλλο, αμέσως μετά τον κτηνίατρο την πήγα τη βόλτα της και έκανε ψιλοδιάρροια. Λέτε να φταίει η αντιβίωση ή να τρόμαξε από το γιατρό και τη σεξουαλική :)D) παρενόχληση;

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
όλα καλά λοιπόν

η διάρροια και το τρόμαγμα άσχετο
να τα κάνει ο σκύλος απο τον φόβο του ΟΚ
αλλά αν θα είναι σκληρά η μαλακά δεν έχει να κάνει