Καλημέρα!!είμαι καινούργιο μέλος ήθελα την βοήθεια από κάποιον που ίσως είχε παρόμοια περιπέτεια με εμενα! μετά από πολύ σκέψη, αμέτρητες επίσκεψης σε κτηνιάτρους και "ορθοπεδικους", έρευνες στο internet αποφάσισα και έκανα την επέμβαση τριπλή οστεοτομή στο λυκάκι μου!!είναι 9 μηνών θηλυκό..την επέμβαση την έκανε την παρασκευή που μας πέρασε!γενικά δείχνει ότι είναι καλά..τρώει πίνει νερό κάνει όλες τους ανάγκες....το πατάει κάτω αλλα που και που κουτσαίνει...το βγάζω ισα ισα 3-4 φορες για γρηγορη βόλτα και το έχω περιορισμένο όσο πιο πολύ μπορώ..."προσπαθω" να το έχω όσο καλύτερα γίνετε...αυτό που με προβληματίζει είναι μην κάνει καμια απότομη κίνηση και κάνει καμια ζημια!!επίσης τι να του δίνω να "αποσχολειται" για να μην πολύ κουνιέται?!!ξέχασα να σας πω ότι είναι πολύ δραστήρια και υπερκινητική!!έχουμε αλλα 2 σκυλιά ...ένα βέλγο τον οποιο έχουμε στήλη "εκδρομη" (σε οικογενειακό σπίτι) και ένα "ροτβειλερακι" 9 μηνών περίπου το οποιο τώρα αναγκαστικά το έχουμε περιορίσει εκτος σπιτιού!!
σε ποσο καιρό θα μπορεί να ξαναπαίξει μαζί τους??είμαι σίγουρη ότι τις λείπουν!!
επίσης υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέχω πολύ??
δεν ξέρω αν τα παραπάνω βγάζουν νόημα καθώς είμαι αρκετά αγχωμένοι να μην μου πάθει κάτι!
ευχαριστώ πολύ αθηνα
σε ποσο καιρό θα μπορεί να ξαναπαίξει μαζί τους??είμαι σίγουρη ότι τις λείπουν!!
επίσης υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέχω πολύ??
δεν ξέρω αν τα παραπάνω βγάζουν νόημα καθώς είμαι αρκετά αγχωμένοι να μην μου πάθει κάτι!
ευχαριστώ πολύ αθηνα
Last edited by a moderator: