βρεθηκε & χαριζεται σκυλι τυπου mastiff

Status
Κλειδωμένο θέμα

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
θυμιζει κανε κορσο θυμιζει και μαστινο

κατι απο τα δυο εχει σιγουρα ισως και τα δυο

προσεχε πως του φερεσαι απο την στιγμη που δεν γνωριζεστε

πως φερεται ειναι φοβισμενο ; ανετο ; μηπως και απλα το αφηνουν να κοβει βολτες (αν και δεν νομιζω )

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.949
20.368
Μωρέ ωραιότατα είναι. Αλλά δεν μου μοιάζουν με τίποτα, με τα επίσης ωραιότατα μούτρα της κυρίας στην φωτό. Λάθος κάνω;

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
καλα δεν μιλαμε για κανεναν εκθεσιακο σκυλο

αλλα εχει πολυ χαλαρα βλεφαρα και δερμα στον λαιμο και πολλες ζαρες στην μουσουδα για τυπικο κανε κορσο

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Βασικά είναι υπερβολικό για C.C. και λίγο για Μαστίνο....Είναι κάπου εκεί στην μέση....
Λέτε να είναι από εκείνες τις θεωρητικά εργασιακές γραμμές Μαστίνο, που είχαν αναφερθεί πριν καιρό;:p

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Όμορφο το μαστιφοειδές πάντως, μακάρι να βρεθούν οι ιδιοκτήτες του...

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
ευτυχως ειχε μικροτσιπ. Τωρα περιμενουμε αυριο να δουμε αν ειναι καταχωρημενο. Τωρα το βραδυ γινεται λιγο ανησυχη να δουμε.........

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
θα έλεγα οτι μου μοιάζει κάπως με μαστίνο ναπολιτάνο?!?!?!?!?αλλά αυτα νομίζω έχουν πιο πολλές σούρες..
στην πρώτη φωτο φαίνονται κάπως τα μάτια του..έχουν κάτι ή είναι απο το φωτισμό?

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
επείσης μου φαίνεται και σαν χαμένο..μπορεί να το 'σκασε το κακομοιράκι απο πουθενά μακάρι να βεθούν οι ιδιοκτήτες του!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.949
20.368
Γιατί θεωρούμε ότι είναι κουτάβι;
Ξέρουμε κάτι;
Απ' το στόμα μου το πήρες. Η Κατερινούλα μας ήρθε τώρα φρέσκια-φρέσκια να μας αναστατώσει...

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
τιποτα δεν ξερω
δεν μπαινει ουτε βγαινει ευκολα απο το αμαξι....ο γιατρος την ειδε μεσα στο αυτοκινητο! Ας ελπισουμε οτι αυριο θα εχουμε καλα νεα.....

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Ευχαριστα νεα!!!!! Ο Κος Παραγιος βρηκε τους ιδιοκτητες απο το μικροτσιπ και σημερα το πρωι με πηρανε τηλεφωνο! Την εχασαν απο προχτες απο την Κατω Γλυφαδα και την εψαχναν παντου δυο μερες (εκτος του ιντερνετ......) Ειχε λουρακι με στοιχεια αλλα μυστηριωδως χαθηκε....Τελος παντων η Μελου οπως εμαθα πως την λενε εκανε απιστευτες χαρες οταν ηρθαν να την παρουν (και το μπαλκονι μου χαλια ολη νυχτα περεπιμπτοντως αλλα ασχετο....)
τελος καλο ολα καλα ελπιζω να μη ξαναχαθει!
να ευχαριστησω την Κατερινα και την Χριστινα για την αμεριστη βοηθεια τους στη μεταφορα της "μικρης" στο γιατρο!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Ολα καλα για τη μικρη λοιπον! Για σενα ... μια γεματη μερα με καθαρισμα του μπαλκονιου:rolleyes::D
Τελικα τι ρατσα ειναι?:cool:

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
857
6
Ολα καλα για τη μικρη λοιπον! Για σενα ... μια γεματη μερα με καθαρισμα του μπαλκονιου:rolleyes::D
Τελικα τι ρατσα ειναι?:cool:
πες μου οτι ρωτησες γιατι και εγω αυτην την απορια εχω

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
λοιπον ειναι μολοσσινα ναπολιτανα ενα μιση ετων. Μου ειπαν οτι αυτη η ρατσα ειναι απο τα ποιο αρχαια και οτι δεν υπαρχουν εκτροφεις στην ελλαδα

Status
Κλειδωμένο θέμα