γεια σας παιδια

xaris

Member
31 Μαϊου 2010
14
0
γεια σας ειμαι νεος χρηστης στο φορουμ σας δεν ειχα ουτε εχω σκυλακι αλλα ενδιαφερομε να αποκτησω μενω σε πολυκατοικια οποτε θελω κατι μικρο σχετικα και φιλικο μιας και ειμαι καινουργιος οπως ειπα εμφανισιακα μου αρεσει πολυ το γαλλινο μπουλντογκ αλλα απο οτι εχω καταλαβει δεν ειναι για αρχαριους τοσο ουτε για πολυκατοικια αν και το μπαλκονι μου ειναι πολυ μεγαλο οτι βοηθεια και πληροφορια μου δωσετε θα ειναι ευπροσδεχτη ευχαριστω

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Καλως ηρθες!
Για μενα φιλε το οτι εχει μεγαλο μπαλκονι ειναι θετικο.
Αλλα οχι για να μενει εκει το σκυλι.Απλα να περναει λιγο την ωρα του με παιχνιδια κτλ.
Για μενα απαραιτητο ειναι να βγαινει βολτες μεγαλες για να εκτονωνεται.
Και εγω σε πολυκατοικια μενω και ειχα χασκυ και τωρα γερμανικο ποιμενικο.
Θελει βολτα αγαπη φροντιδα κτλ.

Last edited:

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
857
6
ανετα αν θελεις να ασχοληθεις θα τα καταφερεις μια χαρα

xaris

Member
31 Μαϊου 2010
14
0
Καλως ηρθες!
Για μενα φιλε το οτι εχει μεγαλο μπαλκονι ειναι θετικο.
Αλλα οχι για να μενει εκει το σκυλι.Απλα να περναει λιγο την ωρα του με παιχνιδια κτλ.
Για μενα απαραιτητο ειναι να βγαινει βολτες μεγαλες για να εκτονωνεται.
Και εγω σε πολυκατοικια εχω και ειχα χασκυ και τωρα γερμανικο ποιμενικο.
Θελει βολτααααααααααααααααααααααααα!!!
ενταξει πιστευω χρονος για 2-3 βολτες την μερα υπαρχει εξαλλου δεν ειμαι μονος εδω ειναι αλλα 3 ατομα οποτε απο αυτο το θεμα ειμαι ενταξει πιστευω

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.808
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Καλως ηρθες! Εγω παλι εχω λαμπραντορ σε διαμερισμα, χωρις μπαλκονι. Αν θες να ασχοληθεις, να το βγαζεις βολτες και να παιζεις μαζι του, μπορεις να παρεις σκυλο απο αρκετες οχι μονο μικροσωμες, αλλα και μεγαλοσωμες ρατσες.

xaris

Member
31 Μαϊου 2010
14
0
ευχαριστω παιδια για την βοηθεια και τις πληροφοριες ελπιζω να μην με παρεξηγειτε αν κανω 'κουφες' ερωτησεις για το beagle πια ι γνωμη σας?

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Υπεροχη ρατσα για μενα. Καλοβουλα αρκετα... για αυτο και τα περισσοτερα πειραματοζωα ειναι beagle...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.958
20.386
Εγώ έχω δύο μαντρόσκυλα σε διαμέρισμα. Τέλεια περνάμε. Η βεράντα μας αφήνει σχεδόν παγερά αδιάφορους. Είναι μόνο για να πίνουμε τον καφέ μας. Οχι για να μένουμε ;)
Καλώς ήρθες λοιπόν. Το τι σκύλο θα πάρεις είναι ένα θέμα. Το από που θα τον πάρεις είναι ένα μεγαλύτερο... ;);)
Τι ξέρεις για pet shop και bybs ; ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΑΠ' ΕΞΩ Ε;;;

xaris

Member
31 Μαϊου 2010
14
0
φιλε mareco αυτο ηταν το πρωτο πραγμα που ακουσα οταν ειπα οτι θελω ενα κατοικιδιο χεχε οποτε να εισαι σιγουρος για αυτο,για τα γαλλικα μπουλντογκ ακουσα οτι παιζουν διαφορα προβληματα υγειας και αυτο ειναι το μοναδικο που με χαλασε

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.958
20.386
Να θες να κρυφτείς κι ο viper να μην σ' αφήνει... :)

(Παρεπιπτόντως, θα βάλεις καμμιά φορά στο avatar σου την Γκρέτα; Αρκετά με τα κακομούτσουνα... :D )

Τα γαλλάκια έχουν όντως θέματα, όπως και πολλές ακόμη ράτσες. Γι' αυτό έχει τεράστια σημασία, να προσέξεις από που θα το πάρεις.

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Του Viper δν του αρεσει το κρυφτο. :p
Θα βαλω την Γκρετα παλι οκ!!! :D
xaris σκεφτεσαι αλλη ρατσα εκτος απο γαλλακι ?

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Καλως ηρθες!! Γιατι δεν σκεφτεσαι και για κανα ημιαιμακι, αδεσποτακι? Συνηθως εχουν τις λιγοτερες κληρονομικες ασθενειες και ειναι απιστευτες φατσες!

Καλη τυχη!! :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr