γεια σας παιδια

xaris

Member
31 Μαϊου 2010
14
0
χεχε παιδες ευχαριστω για την συμμετοχη οπως ειπα και πιο πανω εγω ιδεα δεν εχω απλα αυτες οι 2 ρατσες ειναι που μου αρεσουν στο ματι ουτε εχει κατσει να τα ζησω ουτε τα εχει κανας φιλος μου.

και μια πολυ αρχαρια ερωτηση τα ιμιαιμα τι διαφορα εχουν απο τα καθαρα?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.958
20.386
Δεν μπανιάρονται τόσο συχνά... :D

Τα ημίαιμα, φίλε xaris κυκλοφορούν στους αθάνατους ελληνικούς δρόμους ή τα καταφύγια και είναι συνήθως αγνώστου πατρός και/ή μητρός. Τα καθαρόαιμα όταν είναι με την σωστή έννοια, γεννιόνται και μεγαλώνουν στα πούπουλα και πρέπει να ξέρεις ακόμη και πως έπιναν τον καφέ τους, οι προπροπροπαππούδες του... :)

xaris

Member
31 Μαϊου 2010
14
0
μαλιστα για πρωτη μερα στο φορουμ εκανα αρκετες ερωτησεις οποτε απο αυριο παλι χεχε

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Τα ημίαιμα, φίλε xaris κυκλοφορούν στους αθάνατους ελληνικούς δρόμους ή τα καταφύγια και είναι συνήθως αγνώστου πατρός και/ή μητρός. Τα καθαρόαιμα όταν είναι με την σωστή έννοια, γεννιόνται και μεγαλώνουν στα πούπουλα και πρέπει να ξέρεις ακόμη και πως έπιναν τον καφέ τους, οι προπροπροπαππούδες του... :)
Φοβεροι ορισμοι! :D
Να συμπληρωσουμε βεβαια οτι τα καθαροαιμα μετά απο τα πουπουλα συχνα χρησιμοποιουνται για πολυ σκληρες εως επικινδυνες εργασιες και τα πουπουλα τους βγαινουν απο τη μυτη.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καλημέρα! Καλώς ήρθες! Λατρεμένο το jack αλλά duracell! (τέτοια μουσούδα έχω!) Είναι φυλή με πάρα πολύ ενέργεια και μεγάλη ανάγκη εκτόνωσης!!!!

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
για το τζακ ρασελ τεριε ποια η γνωμη σας φιλοι μου?
Για τον ένα καταπληκτικό σκυλί για τον άλλο εφιάλτης. :D

Φοβερή ενεργητικότητα! Αν σου αρέσει να παίζεις και να τρέχεις όλη την ημερα είναι καλή επιλογή, αν όχι ξέχασε το.

xaris

Member
31 Μαϊου 2010
14
0
μαλλον πρεπει να το ξεχασω βασικα γιατι λειπω για δουλεια 9-10 ωρες την μερα και απο οτι διαβασα εδω μεσα γαυγιζει και εχει πολυ ενεργεια ευχαριστω κ παλι για τις αμμεσες απαντησεις

xaris

Member
31 Μαϊου 2010
14
0
ε κοιτα το ωραριο τις δουλειας ειναι 8-5 μαζι με τα πιγαινελα απο τις 5 και μετα ειμαι ελευθερος αντε και το γυμναστηριο πες 1 ωριτσα αλλα δεν μενω σπιτι μονος ειμαστε 4 μελης οικογενια

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.808
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Αν δεν είσαι αθλητικός τύπος, μην παίρνεις κυνηγόσκυλο, γιατί αυτά θέλουν αρκετή εκτόνωση, όχι μόνο βόλτα με λουρί αλλά και να τρέξουν θέλουν. Οπως είπε κάποιος παραπάνω, ένα αγγλικό ή γαλλικό μπουλντόκ, μαλτέζ επίσης, μια χαρά θα ήταν με λίγη πιο χαλαρή βόλτα... Αν πάλι θες να ασχοληθείς, να βγεις για μεγάλες βόλτες, να τρέξεις με το σκύλο, το μπιγκλ είναι οκ.

xaris

Member
31 Μαϊου 2010
14
0
Αν δεν είσαι αθλητικός τύπος, μην παίρνεις κυνηγόσκυλο, γιατί αυτά θέλουν αρκετή εκτόνωση, όχι μόνο βόλτα με λουρί αλλά και να τρέξουν θέλουν. Οπως είπε κάποιος παραπάνω, ένα αγγλικό ή γαλλικό μπουλντόκ, μαλτέζ επίσης, μια χαρά θα ήταν με λίγη πιο χαλαρή βόλτα... Αν πάλι θες να ασχοληθείς, να βγεις για μεγάλες βόλτες, να τρέξεις με το σκύλο, το μπιγκλ είναι οκ.
η αληθεια ειναι οτι ειμαι σχετικα αθλητικος τυπος και θα μου αρεσει ο τροπος ζωης με τετοιο σκυλι σε σχεση με καποιο που θα θελει να κοιματε μονο!κανα σιτε για εκτροφεια για μπιγκλ εχετε παιδια?αν μπορειτε για να μην θεωρηθει σπαμ στειλτε μου σε πμ η κανα τηλ ακομα καλυτερα αν καποιος εχει ειδη μπιγκλ και το χει παρει απο καπου και ειναι ευχαριστιμενος

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Μαλλον πρεπει να ψαχτεις στο εξωτερικο, στην ελλαδα δεν νομιζω οτι υπαρχουν εκτροφεις beagle.

Απο εκει που τον πηρα εγω , ουτε απ εξω δεν θα σου προτεινα να περασεις.
Μεσα στην αγνοια μου σταθηκα τυχερος και δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα, αλλα σε αυτα τα θεματα δεν παιζουμε με τις πιθανοτητες.

Αφου φανηκες συνετοτερος απο εμενα και ψαχνεσαι πριν αποφασισεις, ψαξου καλα και βρες εναν σωστο εκτροφεα.

Αν τελικα το αποφασισεις εχε υποψη σου, να μην σε ξεγελασει η γλυκια βρωμοφατσα ενος beagle. Οσο ομορφα ειναι τοσο καταστροφικα μπορουν να γινουν αν δεν εκτονονωνται αρκετα.... αν ομως εχουν την καθημερινη ασκηση που τους χρειαζεται ειναι πραγματικα αξιολατρευτα!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Αφου φανηκες συνετοτερος απο εμενα και ψαχνεσαι πριν αποφασισεις, ψαξου καλα και βρες εναν σωστο εκτροφεα.

Αν τελικα το αποφασισεις εχε υποψη σου, να μην σε ξεγελασει η γλυκια βρωμοφατσα ενος beagle. Οσο ομορφα ειναι τοσο καταστροφικα μπορουν να γινουν αν δεν εκτονονωνται αρκετα.... αν ομως εχουν την καθημερινη ασκηση που τους χρειαζεται ειναι πραγματικα αξιολατρευτα!!
+1000 δεν θα μπορούσε να περιγράψει κάποιος καλύτερα και την δική μου περίπτωση! Οι γλυκές φατσούλες μπορεί να εξελιχθούν σε διαβολοφατσούλες! Όπως και η εύκολη λύση των pet shop σε εφιάλτη! Το ότι κάποιοι σταθήκαμε τυχεροί so far δεν λέει κάτι.... οι γεννήτορες των σκυλιών μας δυστυχώς είναι (αν είναι εν ζωή ακόμα) σε άθλιες συνθήκες....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr