γεια σας

karamipan

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2009
117
0
Γεια σας ειμαι νεο μελος και εχει ερθει ι ωρα να αγορασω εναν σκυλο πιο συγγεκριμενα θελω εναν γερμανικο ποιμενικο.Ειχαμε και πιο παλια ενα γερμανικο ποιμενικο αλα δυστιχος ψοφησε.Εμις πριν καμια 10αρια χρονια τον ειχαμε παρει εισαγομενο (αμα το λεω σωστα δηλαδη οχι εκτροφειου.) Τωρα ψαχνω να αγορασω καινουργιο σκυλο αλα με ολες τισ συζητησεις π διαβασα στο foroum..δεν ξερω..Προτεινετε μου απο που μπορω να αγορασω.Επεισεις ειμαι διαθετημενος να δοσω <<μπολικα>>χρηματα για εναν σκυλο (λεο μπολικα με βασει τισ ικανοτητες μ γιατι ειμαι 17 χρονον) μετα τα χρηματα για τροφες εμβολεια κτλπ θα μ τ δινουν οι γονεις μου. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι θα τον εκπαιδευσω μονος μου μεσα απο καπιεσ μικρεσ γνωσεισ που εχω αποκτησει μεσα απο διαβασμα βιβλιων κτλπ Ευχαριστω και περιμενω με αγονια τιν απαντηση σας.

karamipan

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2009
117
0
ευχαριστω φιλε μου αλλα προτου γραψω τα διαβασα οπωσ επισημανετε και σε αλοους

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Γειά σου! :)

Αφού το έχεις συζητήσει με τους γονείς και τους υπόλοιπους στο σπίτι και εφόσον συμφωνούν, πάρε τηλέφωνο τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος να δείς τι γέννες υπάρχουν.

Αφού πάρεις τα τηλέφωνα και κλείσεις τα ραντεβού σου με τους εκτροφείς, πήγαινε με την μητέρα ή τον πατέρα σου να συζητήσετε με τους ανθρώπους.

Μπορεί να σε βοηθήσει και το μέλος Blackmamba που βρίσκετε σε αναζήτηση Γερμανικού ποιμενικού και αυτός (και αν κατάλαβα σωστά, είναι ενήλικας).

Κατά τα άλλα, καλή διαμονή, καλό διάβασμα και καλή επιτυχία! :)

Κ. Ο. Ε.
ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ 26-30
Τ.Κ.14565 - ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΤΗΛ: +30 210 8145165
FAX: +30 210 8145167
e-mail: kenelnet@otenet

karamipan

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2009
117
0
ευχαριστω αυτο που μου ειπεσ πειρα στον αγιο στεφανο και μου δοσανε ενα τηλεφονο που ειναι κοε σιγγεκριμενα για τα γερμανικα ποιμενικα...Και δν ειναι το θεμα να βρω εκτροφεα απλος δεν μπορω το υφακη που εχουν...περνω σε ενα πολυ καλο εκτροφειο..και μν σας πω ποσ με αντιμετοπισανε...

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Καλως ήρθες.

Ίσως εχεις παιδικη φωνη και ίσως για αυτο δεν σου εδωσαν βάση.
Ας μιλησουν καλυτερα οι γονεις σου ;).
Εχει εκθεση (28,06,09) στον Μαραθωνα,εκει σιγουρα θα δεις αρκετους εκτροφεις μαζεμενους.
Καλή αναζητηση και καλή εκπαιδευση!!!!
(πιστευω ότι ένας 17 χρονος που γουστάρει -και εχει το μυαλο του στο κεφάλι του-με λιγη βοηθεια απο εναν γνωστη- θα μπορει να εκπαιδευσει σαφός καλύτερα απο έναν 30αρη πολυξεριδη το σκυλο του:p)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Eγώ πιστεύω πως χρειάζεται σίγουρα την βοήθεια ενός εκπαιδευτη.., είτε είναι 17 χρόνος είτε 50χρόνος..:cool:
Εκτος και αν έχει μεγάλη πειρα..

Last edited:

karamipan

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2009
117
0
Οχι τι πειρα να εχω ενα σκυλι ειχα αλα ρε παιδια τορα θα δοσω κανα 1000ρι για σκυλι να δοσο τ διπλασεια για εκπαιδευση ....σας ειπα ειμαι 17...Και ενταξει πιστευω οτι για ολα υπαρχει μια αρχη....θα ηθελα να ρωτησω μιποσ ειπαρχει κανενασ εκτροφεας εδο στον χωρο

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
:)
Κατια,στην εκθεση,γνωρισα έναν 17 χρονο, με ενα μαλινουα(τι πειρα να έχει).
Σε πληροφορω,βάζει τα γυαλια σε πολλούς απο μας.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Οχι τι πειρα να εχω ενα σκυλι ειχα αλα ρε παιδια τορα θα δοσω κανα 1000ρι για σκυλι να δοσο τ διπλασεια για εκπαιδευση ....σας ειπα ειμαι 17...Και ενταξει πιστευω οτι για ολα υπαρχει μια αρχη....θα ηθελα να ρωτησω μιποσ ειπαρχει κανενασ εκτροφεας εδο στον χωρο

Eχεις δίκιο..:)
Aν πιστεύεις πως μπορείς να ανταπεξελθεις τότε κανε το..
Αλλα άποψη μου.., έχε πάντα επαφή για συμβουλές έστω με έναν εκπαιδευτη που εμπιστεύεσαι..;):)

karamipan

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2009
117
0
παιδια ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον θα ,μπο παλι το βραδακι....

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Σοφια έλα να σου δείξω εγώ άλλους..., δεν κολλάω στην ηλικία.., που αποδεικνύουν τα τελείως αντίστροφα..

Θέλω μονο να του υπενθυμίσω πως ίσως χρειαστεί..
Ισως προκύψει αυτή η ανάγκη..
Κάθε σκυλί είναι διαφορετικό..
Πρέπει να το έχει υπόψιν του..

Δεν είναι εύκολο πράγμα η εκπαίδευση..
Kάθε σκυλί είναι διαφορετικό..
Eίναι μεγάλη ευθύνη..και πάντα η τύχη και οι συγκυρίες αλλάζουν..;):)

karamipan

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2009
117
0
καποιοοσ να μου προτεινει καπιο σκυλο..? Πηρα τηλεφωνο σε ενα πετ σοπ και μου ειπαν οτι μπορουν να με φερουν και με pedigree απο εκτροφιο της ουγγαριας και εγγυηση μορφολογιας κτλπ. και σ πολυ φτηνη τιμη να τον εμπιστευτω??

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
καποιοοσ να μου προτεινει καπιο σκυλο..? Πηρα τηλεφωνο σε ενα πετ σοπ και μου ειπαν οτι μπορουν να με φερουν και με pedigree απο εκτροφιο της ουγγαριας και εγγυηση μορφολογιας κτλπ. και σ πολυ φτηνη τιμη να τον εμπιστευτω??

ΟΧΙ!!!!
Διαβασες τα link που σου παρεθεσα πριν?

Αν και ειπες:

ευχαριστω φιλε μου αλλα προτου γραψω τα διαβασα οπωσ επισημανετε και σε αλοους
...

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
ΟΧΙ φιλε. Μην πας σε πετσοπ. Θα πάρεις μούφα σκύλο, θα πετάξεις τις οικονομίες σου και το χειρότερο, θα συμμετέχεις κι εσύ στη ντροπή των puppy mills!!!!! Μην κάνεις το λάθος. Θα είναι πολύ κρίμα, γιατι είσαι σε πολύ καλό δρόμο που το ψάχνεις κι είσαι εδώ και ρωτάς ερωτήσεις.....

:)

karamipan

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2009
117
0
φιλε κανγο επειδι με εκανες να πιστεψω οτι δεν τα διαβασα τ ξαναδιαβασα με προσοχη αλλα δεν με λεινετε η απορεια...Και εκτος αυτου ποιος με ποιθη οτι δεν ειναι καποια δησφημηση για το κερδος καποιου ελληνα εκτροφεα...ουτος ι αλλος δεν ξερουμε ποια ειναι και η πραγματικη ζωη των κουταβιων στα εκτροφεια (αν και μπορει να κανω λαθως...μη το παρει κανεις..προσωπικα.. απλος ειναι η γνωμη μου) αλλα και το 1 γερμανικο ποιμενικο που πηρα ηατν απο την βουλγαρια που με βαση τ λεγομενα που εχουν βγει απο το site δν νομιζω να εχει καμια διαφορα...βουλγαρια ουγγαρια ενοω...για αυτο ροταω για να με βοηθησετε οχι για αντιπαραθεση δεν εχω καποιο κερδος...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Την ζωή των κουταβιών στα εκτροφεία μπορείς να την δεις όποια φορά πας στο εκτροφείο...
Tην ζωή των κουταβιών απο τα petshop δεν μπορείς να την δεις παρα μόνο μέσα απο το youtube αν βάλεις puppy mills....:(
Το αν θα σε δουλέψει το petshop να ελπίζεις να το καταλαβεις αργά, όταν θα ολοκληρώσει την ανάπτυξή του το κουτάβι σου και δεν θα μοιάζει με τα άλλα τηε φυλής καθώς κι όταν θα πας να καταθέσεις το pedigree στον ΚΟΕ και θα σου πουν ότι είνια πλαστό...αν σου δώσει ποτέ pedigree το petshop....:(

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Υπάρχουν εκτροφείς και "εκτροφείς". Πρεπει να ψάξεις πάρα πολύ καλά, ωστε να βρεις έναν καλό εκτροφέα. Να πας να δεις τη γέννα απο κοντά. Ετσι θα ξέρεις απο που προέρχονται τα κουτάβια. Διάβασε το θέμα "πως διαλέγουμε εκτροφέα".

Σου προτείνουμε να πάς σε εκτροφέα αν θέλεις καθαρόαιμο σκύλο, γιατι είναι ο πιο σίγουρος τροπος να πάρεις εγγυήσεις για το χαρακτήρα και τη μορφολογία του. Αν θέλεις απλώς ένα σκύλο, ο καλύτερος τρόπος είναι να επισκευτείς ένα καταφύγιο ή να κοιτάξεις τις αγγελίες του φόρουμ. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες ως προς αυτό, ευχαρίστως να σε κατατοπίσουμε (γιατι κι αυτό δεν είναι εύκολη απόφαση). Αν όμως θέλεις καθαρόαιμο οπωσδήποτε (αλήθεια, τι ακριβώς ζητάς από το σκύλο?), τότε η μονη σωστή λύση είναι να βρεις έναν καλό εκτροφέα.

Στα υπομνήματα της ενότητας Εκτροφή αναπαραγωγή και επιλογή του φορουμ θα βρείς όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι!:)

Παρεμπιπτόντως ούτε κι εγώ είμαι εκτροφέας (θεος φυλάξοι... :p ) ούτε κι ασχολούμαι επαγγελματικά με τους σκύλους..... οσο για το απο που προέρχεται ο σκύλος μου νομίζω οτι το καταλαβες απο το username..... :)

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr