γεια σας

12 Φεβρουαρίου 2010
7
0
αθηνα
καλως σας βρηκα παιδια.τυχαια σημερα επεσα πανω στο φορουμ, ψαχνοντας πληροφοριες και εκτροφεια για fila brasileiro.χαιρομαι που υπαρχει τετοιο φορουμ και θα τα λεμε συχνα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.958
20.386
Καλώς ήρθες Παναγιώτη. Καλή επιτυχία στην κατάληξη σε σωστό εκτροφέα και για τις απορίες σου είμαστε όλοι εδώ.

12 Φεβρουαρίου 2010
7
0
αθηνα
ευχαριστω για το καλωσορισμα.μεγαλωσα με σκυλια,και απο 12 χρονων ειχα δικα μου.στην κατοχη μου ειχα απο κυνηγοσκυλα ποιντερ,κουτσχαρ,μιας και ο πατερας μου ηταν κυνηγος.μετεπειτα αποκτυσα ενα λυκοσκυλο οπου οι ιδιοκτητες του δεν το ηθελαν γιατι ηταν...αγριο θυριο και δαγκωσε την γυναικα του,ενω εγω περασα θαυμασια μαζι του,σεβομενος αυτο που ηταν χωρις κανενα προβλημα.ο τελευταιος σκυλος που ειχα ηταν ενα ροτβαιλερ το οποιο ηταν γιος του παλιου γνωστου IGOR.το πηρα απο κουταβι και εζησε 7,5 χρονια.τον ειχε κατεβασει και μια φορα σε εκθεση ο κ.βαιτσοπουλος χωρις βεβαια να παρει καποια θεση. πεθανε δυστυχως πριν λιγους μηνες απο καλαζαρ παρολο τις θεραπειες που του ειχα κανει.και στην κυριολεξια θα μου μεινει αξεχαστος,και παντα στην καρδια μου.φιλα θελω να αποκτησω [οχι γιατι δαγκωνει]αλλα επειδη λατρευω αυτη τη ρατσα.και επειδη τα εχω δει στην βραζιλια οπου κανω ταξιδι καθε 2 χρονια πραγματικα ειναι απιστευτα.

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Εχεις μελετησει τη φυλη? Ειναι πολυ ιδιαιτερη και δυσκολη φυλη για να την αποκτησεις μονο απο την εξωτερικη της εμφανιση που μπορει να σε ενθουσιαζει.
Θα μπορουσες να παρεις ομως και κορυφαιο δειγμα αφου μπορεις και πηγαινεις στη Βραζιλια καθε δυο χρονια.

12 Φεβρουαρίου 2010
7
0
αθηνα
Ευχαριστω και παλι για το καλοσορισμα!LUNA07 πριν παρω το ροτβαιλερ εψαχνα φιλα εδω στην ελλαδα,και ειχα γνωρισει τον κ.κονταδακη.αλλα τοτε δεν ειχε καποιο κουταβι για πωληση και επρεπε να περιμενω καιρο.εξαλλου αν θυμαμαι καλα ειχανε απαγορευση την εισαγωγη αυτων των σκυλων[fila dogo argentino pit boul kai kαποιον αλλον] και γι αυτο δεν εφερα απο την βραζιλια τοτε.SOLCO λατρευω τα φιλα παραπολλα χρονια πριν γινουν γνωστα στην ελλαδα.ξερω οτι ειναι ιδιαιτερα σκυλια και θελουν ιδιαιτερη μεταχειρηση και η αποφαση μου δεν ειναι επιπολαιη,αλλα πολλων χρονων αγαπη γι αυτα.και πυστευω οτι εχω την εμπειρια να εχω ενα τετοιο.εδω θαμαστε και θα τα λεμε

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr