Εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ την Ρίτα-
γερμανικό ποιμενικό που κάποιος παράτησε στην περιοχή που δουλευω και υιοθετησα μετά απο το παρακάτω γεγονός-
Έβαζε το κεφάλι κάτω και περπάταγε τρίβοντας την βάση του αφτιού στην άσφαλτο (απο τρίψιμο με το πόδι άλλο τίποτα)

την πήγα στον κτηνίατρο καθότι όλοι στην δουλειά έλεγαν ότι έχει σοβαρή αρρώστια "και μη μας κολλήσει τίποτα..." και την ετοίμαζαν για "λουκουμάκι κι άντε γειά":shock::hitler:
μου έδωσε μιά αλοιφή που ήταν και παυσίπονο και αντιβίωση και ίσως και αντιφλεγμονώδες που βάζαμε και στα δύο αυτιά "μέχρι να τελειώσει το σωληνάριο"
(μιλάμε ο κτηνίατρος hitech συστήματα-την θεράπευσε πάντως)
και απ την πρώτη φορά που της έβαλα
ο σκύλος έμαθε βασική υπακοή μέσα σε μία μέρα
(τρόπος του λέγειν,μέχρι να τελειώσει το σωληνάριο ας πούμε
)
Και μιλάμε τώρα για "μείνε" και ο σκύλος να "ΜΕΝΕΙ" για πάαααααααντα (με την δευτερη διόρθωση και εφ άπαξ)
-άσε που πηγαίναμε στα βουνά βόλτες χωρίς λουρί και δεν απομακρυνόταν απο το μισό μέτρο ούτε για σκύλο ούτε για γάτα ούτε για πρόβατα κατσίκια και ότι άλλο-χωρίς να χρειαστεί να το πώ ποτέ-απλα δεν "υπήρχε" ο κόσμος πέρα απο εκεί που είμουν-όχι αρχηγός αγέλης αλλά "θεός με μαγικό ελιξήριο,κάνει πόνο φύγει μακριά/ανοίγει κουτιά με φαί και το δίνει όλο"
που τώρα με το κοκόνι..........που έχουμε αξιολόγηση της εντολής με βάση τι καιρό έχει/τι ώρα είναι/πόσο κοφτά έδωσα την εντολη/"έχει νόημα να κάνω "τέζα" τώρα????μα είναι όλο χώματα εδώ!!!!-να, θα πάμε σπίτι μετά και θα σου κάνω πολύ "τέζα" στην μοκέτα*bobmarley*

/"ε αφού επιμένεις και είμαι και καλό σκυλάκι ώς γνωστών
(κοίτα τι κανω για σένα-τι θα φάμε???)"
_έχει χάρη που δεν είναι γερμανικό ποιμενικό ή ροτβάιλερ το κωλόσκυλο και θα του έλεγα εγώ-Π.Ε.Ν. και Ρεντίνα θα είχε περάσει:fan:
Μακάρι να την βρείς και να την βοηθήσεις την αδεσποτούλα(όνομα δεν έχει?)
να ξέρεις ότι θα σε ευγνωμονεί αιώνια