Αν ειναι τσιμπουρι (που μαλλον ειναι) και "κολλησε" υπαρχει ο κινδυνος να ειναι μολυσμενο. Να παρατηρεις τη συμπεριφορα του Ορφεα, κι αν σου φαινεται "πεσμενος", κοιμαται πολυ, δεν τρωει, κατευθειαν στον κτηνιατρο!
γιατι δεν μπορει και τα τσιμπουρια εχουν μυτη
εΣε λινκ που έχω γράψει στη σελίδα 10, το πρώτο της φωτογραφίας το μικρότερο! Αυτό λέω, έτσι έμοιαζε!
Καλά γι' αυτό ελπίζεις να μην έχει τίποτα άλλο πάνω του; όχι για να είναι καλά στην υγεία του;Απλα ελπιζω να μην εχει τιποτε αλλο πανω του γιατι το παιρνω και συνεχεια αγκαλια και το βαζω και στο κρεβατι μου.
Αυτο το γαλαζιο με ασπρο καπακι δεν ειναι? Το δοκιμασα περυσι στα σκυλια μου. Μυριζει παρα πολυ εντονα, σε σημειο που με επιανε η αναπνοη μου οταν τα ψεκαζα. και ενω με το antiphlevotom καθονται να τα ψεκασω με αυτο εφευγαν. Απο το pet shop μου ειπαν οτι ειναι καλο. Το χρησιμοποιησα τον Αυγουστο που πηγαμε διακοπες, αλλα πολυ εντονο βρε παιδι μου ψοφαγα.Το sprey Pet Guard το εχει χρησιμοποιησει κανεις?Αν το εχει χρησιμοποιησει καποιος θα ηθελα μια δευτερη γνωμη.
Εγω στον Κιλλερ βαζω advantix τους επικινδυνους μηνες (απο Απριλιο μεχρι Οκτωβριο) και frontline τον υπολοιπο χρονο. Επισης καθε βραδυ απο εδω και στο εξης φοραμε το φουλαρι μας ψεκασμενο με το Pet Guard γιατι το φοβαται παρα πολυ αν το ψεκασω πανω του και επισης η μυρωδια του ειναι τοσο εντονη που δεν θα την παλευαμε με τιποτα μεσα στο σπιτι αν το ψεκαζα απ'ευθειας πανω του!
Να προσθεσω οτι ποτε δεν εχω βρει κατι πανω του (εκτος απο μια φορα που ειχα βρει εναν ψυλλο αλλα ηταν απο δικια μου αμελεια! ποτε ξανα ομως!) και επισης οι τελευταιες εξετασεις μας ηταν καθαροτατες!
Ουφφφ! Αγχωνομαι παρα πολυ με αυτα τα βρωμοπαρασιτα!!!