Ναι για το ιδιο λεμε. Εμεινα ευχαριστημενη απο την αποψη οτι δεν βρηκα τιποτα επανω του και επισης οτι και οι εξετασεις του ηταν καθαρες. Οντως πολυ εντονη μυρωδια...για αυτο δεν το ψεκαζω απ'ευθειας πανω του. Ψεκαζω ενα κομματι υφασμα πολυ καλα και μετα του το φοραω σαν φουλαρι οταν βγαινουμε εξω απο το απογευμα και μετα.Αυτο το γαλαζιο με ασπρο καπακι δεν ειναι? Το δοκιμασα περυσι στα σκυλια μου. Μυριζει παρα πολυ εντονα, σε σημειο που με επιανε η αναπνοη μου οταν τα ψεκαζα. και ενω με το antiphlevotom καθονται να τα ψεκασω με αυτο εφευγαν. Απο το pet shop μου ειπαν οτι ειναι καλο. Το χρησιμοποιησα τον Αυγουστο που πηγαμε διακοπες, αλλα πολυ εντονο βρε παιδι μου ψοφαγα.
Εσυ εισαι ευχαριστημενη?
Κι εγω προτείνω κάθε μήνα αμπούλα ή κάθε 15 (ανάλογα με το αν έχεις και backup για τη σκνίπα). Προσωπικά την αμπουλα τη βάζω σε όλο το μήκος (ξεκινάω απο τη βάση της ουράς και ανεβαίνω μέχρι το σβερκο ανάποδα απο τη "ροη" της τρίχας..... βρισκω οτι γίνεται καλύτερη εφαρμογή έτσι. Μου το'δειξε ένας σκυλάς και το βρίκα καλό. Σε κάθε περίπτωση, η ουσία διαχεεται μέσω του λίπους του δέρματος σε μια δυο μέρες, οπότε δεν έχει ιδιαίτερη σημασία απο που ξεκινάει.προσωπικά του έχω βάλει σκάλιμπορ, και κάθε απόγευμα τον ψεκάζω με σιτρονέλα. Αμπούλες του βάζω μια φορά κάθε 2 μήνες αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν κάνουν δουλειά διότι του βάζω μισή πιπέτα στο σβερκο και την άλλη μισή στο κέντρο των γοφών αλλά αυτός αρχίζει να τινάζεται και να κυλιέται στο πάπλωμα που του έχω για κρεβάτι, οπότε δεν ξέρω πόσο καταφέρνει να μείνει πάνω :|
Το θέμα είναι ότι όσο και να ψάχνω δεν βρίσκω τίποτα διότι το τρίχωμα του έιναι που είναι μαύρο, είναι και τόσο πολύ που μοιάζει σα να ψάχνεις ψύλλο στα άχυρα στην κυριολεξία, οπότε το έχω ρίξει στην ψηλάφηση μπας εντοπίσω κανένααλλά από ότι καταλαβαίνω για να το αισθανθώ με τα χέρια μου θα πρέπει να έχει μεγαλώσει λίγο οπότε αν είναι μολυσμένο η ζημιά θα έχει γίνει
Εσείς με τα μαύρα τριχωτά σκυλιά τι κάνετε; μεγεθυντικό φακό;