γιατι ?

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
καποιες φορες ξεκινωντας ενα τοσο σοβαρο θεμα οπως αυτα της υγειας στο τελος απογοητευομαι
καποιο μελος γραφει το προβλημα που αντιμετωπιζει ,οσοι απο εμας εχουν να πουν κατι το λενε ,υπαρχουν καποιοι αλλοι που δεν εχουν να πουν κατι πανω σε αυτο ,αλλα το παρακολουθουν
και στο τελος αντι να υπαρχει ενημερωση για το προβλημα και τη πορεια του ,σιωπη ιχθυος
θα πρεπει να καταλαβουν αυτοι που ξηγιουνται ετσι ,οτι εδω δεν ειμαστε για να ειχαμε να λεγαμε και να παιρναμε την ωρα μας ,εδω μαθαινουμε ,βοηθαμε ο ενας τον αλλο,σεβομαστε ο ενας τον αλλο

θελω να πω οτι αν παραδειγμα εγω ζητησω τη συμβουλη σας και καποιοι ανταποκριθουν εχοντας αναλογη εμπειρια, τοτε ειμαι ηθικα υποχρεωμενη να ενημερωσω μετα το τελος του προβληματος και τον τροπο αντιμετωπισης του ,αλλιως αν δεν το κανω δειχνω με το τροπο μου οτι ηρθα πηρα και δεν τρεχει και τιποτα σιγα μην σας υπολογισω και σας πω στο τελος τι εγινε

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Προσωπικα φροντιζω να ενημερωνω γιατι ειδα ότι υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον από τα μελη.
Στο προσφατο προβλημα της Ζηνας μου με την λεϊσμανιωση δεχτηκα και πολλα ΠΜ και ενημερωνα δημοσια συνεχως, μεχρι που το θεμα εφτασε κοντα στις 30 σελιδες και σταμάτησα γιατι δεν εχω κατι καινούριο να πω, περα από τις τακτικες πλεον εξετασεις που κανουμε.

Συμφωνωντας με την τοποθετηση της Κρινα, νομιζω θα επρεπε να ενημερωνουν και οσοι δεχονται συμβουλες για θεματα εκπαιδευσης, ώστε να ξερουμε τελικα τι εγινε και κατά πόσον δουλεψανε τα μετρα που προτειναν καποιοι, ειτε ο ιδιοκτητης ασχοληθηκε μονος του ειτε κατεληξε τελικα σε εκπαιδευτη.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Για να συνεχισω…κι εγω ωρες - ωρες σκεφτομαι ότι είναι λιγο γαϊδουριά να μην ενημερωνει καποιος. Πολλοι ερχονται, παιρνουν τζαμπα βοηθεια και φευγουν. Το χειροτερο είναι όταν φευγουν βριζοντας, επειδη δεν τους αρεσε η γνωμη των μελων. Λες και είναι καποιος υποχρεωμενος να βοηθησει ή λες και κερδιζει κατι.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Μαζι σας!!

Δεν ειναι μονο "ελληνικο φαινομενο"! Και στο γερμανικο φορουμ που ειμαι, πυκνα συχνα το ιδιο συμβαινει!
Λιγο αχαριστια θα το ελεγα!
Τουλαχιστον ενα " Thanks παιδια- αυτο και το εγινε" . Δεν ειναι τιποτα δυσκολο!

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Μα δεν ειπα ποτέ οτι μιλησες για μενα, ουτε και το υπονοησα :)
Απλά συμφωνησα απολυτα με τις τοποθετησεις σου.

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Είναι πολύ σωστό και καλά κάνατε και το επισημάνατε, αλλά πολλές φορές μπορεί και να μη γίνεται επίτηδες, απλά μπορεί κάποιος να μην έχει σκεφτεί πως πρέπει να ενημερώσει ή να νομίζει πως τελικά δεν ενδιαφέρει και κανέναν να μάθει τί έγινε τελικά ή ακόμα και πως μπορεί να κουράζει τους άλλους γράφοντας συνεχώς για τη δική του περίπτωση. Μην ξεχνάμε και το απρόσωπο των σχέσεων στο ίντερνετ.
Όπως και νά χει είναι καλό που επισημάνθηκε

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
Κι εμένα μ' έχει ενοχλήσει κάποιες φορές. Εχουν ανοιχτεί κατά καιρούς, πολύ σημαντικά θέματα, που πραγματικά θα ήθελα πολύ να ενημερωθώ για την κατάληξή τους. Δυστυχώς, μένω μπουκάλα, με την απορία.
Εγώ πάντως, παρόλο που σε δικό μου ιατρικό θέμα που άνοιξα του Σωτηράκη, με φτύσατε όλοι, θέλετε δε θέλετε θα εξακολουθώ να σας ενημερώνω για την εξέλιξη ή μη... :D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εγώ δεν κάθομαι να σκάω....
Έχω μια περιέργεια να μαθω τι θα γίνει στο τέλος, αλλά αν γράφαμε για να δεχθούμε τα ευχαριστώ ή να ενημερωθούμε τελικά τι έγινε....ζήτω που καήκαμε.....Ούτε στα μισά από όσα γράφαμε, θα έπρεπε να τα γράφουμε....

Πάντως ο Νίκος τόσο καιρό έχει συνεπή παρουσία οπότε πιστεύω ότι είναι τυχαίο ότι δεν μας είπε πως παει το σκυλάκι του!

Ποιο είναι το μέρος β που δεν σου απαντήσαμε βρε παραπονιάρα εσύ;:p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
Στο μερος Βου τα πραγματα δυσκολεψαν και μαλλον δεν ηξερε κανείς να απαντησει.
Εμ, στα δύσκολα σας θέλω. Στα εύκολα τα κάνω μαντάρα και μόνη μου :p

Foibo, δεν παραπονιέμαι πολύ. Ετσι κουβέντα να γίνεται. Ηθελα όμως καμμιά συμβουλή ρε γαμώτο. Και ο Ηλίας που κάτι ξεκίνησε, με άφησε μετά στα κρύα του λουτρού... Μη βγείτε και πείτε τώρα, ότι δεν ήταν υποχρεωμένος... χαίρω πολύ, χαιρόπουλος :)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
ΧΙούμορ κάνω καλέ!
Αν δεν ξέρουμε πάντως από το να γράφουμε μπαρούφες σε ενα θέμα σοβαρό όπως τα θέματα υγείας, ίσως είναι καλύτερα να μην λέμε τίποτα!

Στείλε μου ένα ink να δω πιο είναι το θέμα που συζητάμε, γιατί δεν το θυμάμαι....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
ΧΙούμορ κάνω καλέ!
Αν δεν ξέρουμε πάντως από το να γράφουμε μπαρούφες σε ενα θέμα σοβαρό όπως τα θέματα υγείας, ίσως είναι καλύτερα να μην λέμε τίποτα!

Σωστό κι αυτό, αλλά πολλοί κιόλας, νομίζουμε ότι ξέρουμε και θέλουμε να συνδράμουμε...

Στείλε μου ένα ink να δω πιο είναι το θέμα που συζητάμε, γιατί δεν το θυμάμαι....
http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?8927-Ανεξήγητη-κουτσαμάρα

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Πάντως ο Νίκος τόσο καιρό έχει συνεπή παρουσία οπότε πιστεύω ότι είναι τυχαίο ότι δεν μας είπε πως παει το σκυλάκι του!
Nαι, παιδιά, θα το ξέχασε ο άνθρωπος. Κι εγώ έχω ανοίξει θέματα που μετά τα έχω ξεχάσει και τα ξαναθυμάμαι μόνο οταν τα ξεθαβει κάποιος άλλος....

Κατα τ'αλλα εγώ δεν το βλέπω ως αχαριστία, αλλά θα ήθελα κι εγώ απο περιέργεια να ξέρω πως έχουν καταλήξει μερικά θέματα. :)

(που'σαι ρε Νίκο να μας πεις τι έγινε??:p:p:p)

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Nαι, παιδιά, θα το ξέχασε ο άνθρωπος. Κι εγώ έχω ανοίξει θέματα που μετά τα έχω ξεχάσει και τα ξαναθυμάμαι μόνο οταν τα ξεθαβει κάποιος άλλος....

Κατα τ'αλλα εγώ δεν το βλέπω ως αχαριστία, αλλά θα ήθελα κι εγώ απο περιέργεια να ξέρω πως έχουν καταλήξει μερικά θέματα. :)

(που'σαι ρε Νίκο να μας πεις τι έγινε??:p:p:p)
Εγω την δευτερα (προχθες δηλαδη) ημουν σπιτι του Νικου (κουρεψα την Μαγιουλα) και ο Παρις ηταν μια χαρα!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εντάξη δεν είναι κακό να πεις τι έγινε τελικά..
θα συμφωνήσω με Κρίνα αλλά από την άλλη έχουν μείνει άπειρα αναπάντητα ερωτήματα μέσα στα χρονια στο forum που..ένταξη άλλο ένα..

Καλό είναι πάντως να κλείνουμε ένα θέμα που ανοίγουμε έτσι ώστε να υπάρχει και πιο γεμάτη η θεματολογία του φορουμ μαθαίνοντας και οι άλλοι από τα προσωπικά μας παραδείγματα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini