γνωριμια

andreas42

Active Member
1 Δεκεμβρίου 2013
39
58
αθηνα
Καλήμερα

Είμαι ο Ανδρέας και έχω τον Δια (λύκο + χασκυ ) 9 μηνών πολύ πεισματάρικο άλλα πανέμορφο. Γλύκας

Καλώς σας βρήκαμε ωραία η σελίδα σας!!!!!

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Καλως ηρθες και να σου ζησει ο μικρος! Πες μας λιγα ακομα για τον μικρο..πως εφτασε σε σενα..πως ειναι η σγκατοικηση σας μιας και ειναι καιολιγον πεισματαρης...και βαλε μας και καμια δυο photo του να τον θαυμασουμε!

andreas42

Active Member
1 Δεκεμβρίου 2013
39
58
αθηνα
Καλως ηρθες και να σου ζησει ο μικρος! Πες μας λιγα ακομα για τον μικρο..πως εφτασε σε σενα..πως ειναι η σγκατοικηση σας μιας και ειναι καιολιγον πεισματαρης...και βαλε μας και καμια δυο photo του να τον θαυμασουμε!
τον πηρα απο φιλο που δεν τον ηθελε η δικια του ευτυχως για εμενα , τον εχω τωρα τρεις μηνες εκει που τα παμε καλα πεισμωνει ξαφνικα και κανει τα δικα του οπως δεν θελει να φαει, θελει βολτα μου φερνει το λουρι επιτακτικα , γαυγιζει για να του δωσω σημασια. πως μπαινουν φωτο ρε παιδια?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Kαλώς ήρθες!

Μην του ενθαρρύνεις τέτοιες συμπεριφορές. Απλώς αγνόησε τον όταν απαιτεί κάτι και όταν σταματήσει να το απαιτεί κάντο. στο λέω γιατί θα γίνει πολύ ενοχλητικός αν του ενισχύεις την απαιτητικότητα του.
Όσο για φωτογραφίες δούλεψε με το photobucket και ανέβασε από κει.