εγώ κι αν είμαι καινούργιος στο forum...


adamomanos

Member
2 Φεβρουαρίου 2010
6
0
δεν ξέρω αν έπρεπε η δημιουργήσω ολόκληρο θέμα για η κάνω μια ερώτηση αλλα τέλος πάντων.... ζητω την "κατνοησης" σας... laughing out loud... λοιπόν θα ήθελα η με ενημερώσει κάποιος αν υπάρχει κάποιο "εκτοφειο" στο ηράκλειο της κρήτης... συγκεκριμένα για golden retriever
 
Last edited by a moderator:


Dimitri$

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2009
64
0
Καλως ήρθες,

Όσο αφορά για το εκτροφείο μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο στον ΚΟΕ (210-8145165) και να ρωτήσεις για εκτροφεία Golden Retriever όπου θα σου πούν και εάν υπάρχει κάποιο στην κρήτη.

Για το θέμα των πετ-σοπ μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση στο φορουμ όπου θα βρεις πολλά άρθρα.

Τέλος,εαν μπορείς μην γράφεις με greeklish καθώς αφενός απαγορεύονται απο τους κανονισμούς του φορουμ αφετέρου κάνουν τα Posts σου δυσανάγνωστα.
 


st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.741
Θεσ/νίκη
Καλως Ηρθες!!!

Διαβασε τα παρακατω...

PET SHOPS - PUPPY MILLS

Εμπειριες απο Pet Shops

Πως διαλεγω ΕΚΤΡΟΦΕΑ

...για οτι παραπανω θελησεις,εδω ειμαστε!!!

Φυσικα και καλα κανεις που θα απευθυνθεις σε εκτροφεα!

Υπαρχουν ατομα εδω μεσα που θα σε κατατοπισουν για τα Golden Retriever και για εκτροφεια εδω εντος Ελλαδας που ειναι πααααααρα πολυ αξιοπιστα με σωστη,σοβαρη και υπευθυνη δουλεια!!!
 
Last edited:


adamomanos

Member
2 Φεβρουαρίου 2010
6
0
Ευχαριστω πολυ παιδια! Πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σας. Σημειωση.΄: παντα μισουσα τα pet shops και χαιρομαι πολυ που ειχα δικιο τελικα....:)
 




katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Καλωσ'ηρθες...χαίρομαι πάρα πολύ που ψάχνεις την λατρεμενη μου ράτσα..
Ευτυχως στην Ελλάδα, υπαρχουν εκτροφεις που έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στα Golden.
www.kennelserendipity.com
Τσέκαρε αυτο το Site...
Εύχομαι να αποκτήσεις σύντομα ένα...!!!:D:D:D
 




adamomanos

Member
2 Φεβρουαρίου 2010
6
0
Γεια σας και παλι. Εκανα μια παρεμβολη σε ενα αλλο θεμα και ηθελα ν θεσω και δω τα επιπλεον ερωτηματα μου.. Ξεχασα να πω πριν οτι ειμαι φοιτητης οποτε ΣΙΓΟΥΡΑ δημιουργουνται επιπλεον προβληματα..

Γενικα ειμαι σε μια πολη που τα παντα ειναι κοντα και προσφερει πολυ φυση, κατι απαραιτητο για εναν σκυλο. εχω σκεφτει τα παντα, αλλα υπαρχουν αμφιβολιες..

Ηθελα ν θεσω και το θεμα για το μεταπτυχιακο στο εξωτερικο, ή το erasmus. Δεν το θεωρω μεγαλο προβλημα, για το σκυλο πρωτα και μετα για μενα... Αν κανω λαθος διορθωστε με. Απλα φευγοντας τον παιρνεις μαζι σου και τελειωσε.

Δευτερον η μεταφορα του καθε χριστουγεννα-πασχα-καλοκαιρι ειναι σιγουρα προβλημα και ιδιαιτερα αν γινεται με αεροπλανο.. Οπως η δικια μου.... Ενημερωστε με και επι αυτου..(χωροι μεταφορας στο αεροπλανο κουραση σκυλιου κλπ).

Τωρα για τις βολτες κι αυτα προσωπικα εγω μπορω θεωριτικα ν τον εχω ολη μερα μαζι μου γιατι η σε σπιτι θα ειμαι η σε μαγαζια στα οποια επιτρεπονται τα ζωα.


Τελος, εγω που ενδιαφερομαι για golden retriever, ενα αρκετα μεγαλο σκυλι, και το αναφερω γιατι μενω σε γκαρσονιερα, ειναι μεγαλο σκυλι για τετοιο διαμερισμα; Λαβετε υποψιν σας οτι στο σπιτι καθομαι πολυ λιγο καθε μερα. Μπορει και καθολου...

Επισης θα παρακαλουσα παρα πολυ να δωσει καποιος ενα πλανο εξοδων συμφωνα με την εμπειρια του.(περιπου ποσο θα βγει για τα πραγματα που θα χρειαστουν αρχικα(πχ. παιχνιδια, λουρια, box μεταφορας κλπ) και γενικα μηνιαια ποσα θα χρειαζετε ο σκυλος). Στο περιπου τωρα... μη μου κανετε και τιμολογιο...:D



Ευχαριστω για την υπομονη σας...
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.116
Μηνύματα
895.852
Μέλη
19.925
Νεότερο μέλος
vicky1981