ο δικος εφαγε 5-6 μπισκοτα με σοκολατα οσο ελειπα.πραγματικα δεν μπορουσα να φανταστω οτι μπορουσε να α φτασει εκει.τι κανω τωρα???γενικα καλα τον βλεπω!να παρω τηλ κηνιατρο??
Εκπληκτικό link. Μπράβο Tara.
Eμένα, γιατί μου φαίνεται το αντιθετο;Στο λινκ που έβαλε η Ταρα παρατήρησα ότι όσο μεγαλύτερο είναι το σκυλί τόσο πιο επικίνδυνη είναι η σοκολάτα, γιατί;
Εμ,πως να το κανουμε????Greta ειναι αυτη....προσεχει τι τρώει...προσεχει την γραμμη της....!Ειναι που ειναι πανεμορφη....για να διατηρήσει ομως αυτή την ομορφια χρειάζονται και θυσίες!Μπράβο σας παντως.....!Δν νομιζει οτι συντρεχει λογος ανησυχιας εφοσον ενεργηθηκε. Και θα συμφωνησω με την kango1 οτι δν ειναι κ φολα...
Θεωρητικα δν πρεπει να φαει πολλη μεγαλη ποσοτητα για να απειληθει η ζωη του σκυλου ?
Τωρα θα σας πω κατι κουλο...
Η δικια μ δν τρωει σοκολατα!!!
Μ χε πεσει εδω και κανα μηνα ενα κομματακι κατω το μυρισε πριν προλαβω να το παρω αλλα δν το φαγε. Μετα το κανα επιτηδες 2-3 φορες και τζιφος!
Δν μας αρεσουν οι σοκολατες κυριοι![]()
Δοκιμαζεις και σκυλοτροφες Λενιο ?Μυρίζει όμορφα σοκολάτα, μια φορά έκανα το λάθος και τα δοκίμασα και δεν μπορούσα να ξεπλύνω μετά το στόμα μου από τη γευση... μπλιαχ!
Οχι, μόνο τη σοκολάτα, επειδή μου μύρισε πολύ όμορφα! Ολα τα άλλα βρομοκοπάνε... πως τα τρωνε αυτα τα πραγματαΔοκιμαζεις και σκυλοτροφες Λενιο ?![]()
![]()
Ξηρα τροφη η και κονσερβες???
Λιχουδιες?![]()