εφαγε σοκολατα.

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
ο δικος εφαγε 5-6 μπισκοτα με σοκολατα οσο ελειπα.πραγματικα δεν μπορουσα να φανταστω οτι μπορουσε να α φτασει εκει.τι κανω τωρα???γενικα καλα τον βλεπω!να παρω τηλ κηνιατρο??

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
ηταν απο ζαχαροπλαστειο κ δεν μπορω να δω περιεχομενα!οχι παρα πολυ ομως αλλα ειχαν καπως.το 8εμα ειναι οτι εφαγε αρκετα!!πραγματικα τα ειχα σε σημειο που ειμουν σιγουρος οτι δεν τα φτανει.δεν τα ειχα παρατημενα!απο εδω και περα μονο ντουλαπι!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
H σοκολάτα είναι τοξική για τα σκυλιά.
Aλλα δεν είναι και φόλα.
Ψυχραιμία..αν έχει ενεργηθεί από τότε τότε δεν έχεις πρόβλημα..
Απλά μην ξανά γίνει. :)

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
οταν το ειδα τον εβγαλα εξω και εκανε την αναγκη του.Ευτηχως ολα καλα.δεν εδειξε να καταλαβνει τιποτα!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Στο λινκ που έβαλε η Ταρα παρατήρησα ότι όσο μεγαλύτερο είναι το σκυλί τόσο πιο επικίνδυνη είναι η σοκολάτα, γιατί;
Eμένα, γιατί μου φαίνεται το αντιθετο;
Όσο μεγαλύτερο, τόση περισσότερη ποσότητα πρέπει να καταναλώσει για να έχει συμπτώματα!

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Δν νομιζω οτι συντρεχει λογος ανησυχιας εφοσον ενεργηθηκε. Και θα συμφωνησω με την kango1 οτι δν ειναι κ φολα...
Θεωρητικα δν πρεπει να φαει πολλη μεγαλη ποσοτητα για να απειληθει η ζωη του σκυλου ?

Τωρα θα σας πω κατι κουλο...
Η δικια μ δν τρωει σοκολατα!!!
Μ χε πεσει εδω και κανα μηνα ενα κομματακι κατω το μυρισε πριν προλαβω να το παρω αλλα δν το φαγε. Μετα το κανα επιτηδες 2-3 φορες και τζιφος!
Δν μας αρεσουν οι σοκολατες κυριοι και κυριες και δεσποινιδες! :p

Last edited:

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Δν νομιζει οτι συντρεχει λογος ανησυχιας εφοσον ενεργηθηκε. Και θα συμφωνησω με την kango1 οτι δν ειναι κ φολα...
Θεωρητικα δν πρεπει να φαει πολλη μεγαλη ποσοτητα για να απειληθει η ζωη του σκυλου ?

Τωρα θα σας πω κατι κουλο...
Η δικια μ δν τρωει σοκολατα!!!
Μ χε πεσει εδω και κανα μηνα ενα κομματακι κατω το μυρισε πριν προλαβω να το παρω αλλα δν το φαγε. Μετα το κανα επιτηδες 2-3 φορες και τζιφος!
Δν μας αρεσουν οι σοκολατες κυριοι :p
Εμ,πως να το κανουμε????Greta ειναι αυτη....προσεχει τι τρώει...προσεχει την γραμμη της....!Ειναι που ειναι πανεμορφη....για να διατηρήσει ομως αυτή την ομορφια χρειάζονται και θυσίες!Μπράβο σας παντως.....!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.794
4.093
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Γνωρίζατε ότι υπάρχει σοκολάτα για σκύλους; :D
http://www.zooplus.co.uk/shop/dogs/dog_treats_chews/soft_treats/trixie/35703

Μυρίζει όμορφα σοκολάτα, μια φορά έκανα το λάθος και τα δοκίμασα και δεν μπορούσα να ξεπλύνω μετά το στόμα μου από τη γευση... μπλιαχ!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Έχω ακούσει για φίλη φίλης μου η οποία μαγείρευε και ο σκύλος της βούτηξε ένα κομμάτι κουβερτούρας, το καταβρόχθισε και έπεσε ξερός. Οπότε όσες φορές έχω βάλει κουβερτούρα στο σπίτι μου επί Μουφ με πιάνει πάντοτε υστερία και παράνοια. Βεβαίως το μικρό ιδιαζόντως απεχθές περί παν βρώσιμο έχει βρει και γλύψει δοχεία που είχαν κάτι με σοκολάτα (συνήθως στο δρόμο) και παρά το γεγονός ότι πρώτον έφαγε ουσιαστικά σοκολάτα και με έπιασε και μένα υστερικό σοκ, δεν έπαθε τίποτα. Βέβαια το Μουφ έχει κλέψει και σταφύλια (όχι πολλά) και μάφφιν με σταφίδες, τα καταβρόχθισε και δεν πήρε χαμπάρι, αφήστε που είναι από άλλο ανέκδοτο και τρώει μέχρι και σαπούνι χωρίς πλέον να ξερνάει μετά, οπότε μην το εκλαμβάνετε ως τον κανόνα...

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Μυρίζει όμορφα σοκολάτα, μια φορά έκανα το λάθος και τα δοκίμασα και δεν μπορούσα να ξεπλύνω μετά το στόμα μου από τη γευση... μπλιαχ!
Δοκιμαζεις και σκυλοτροφες Λενιο ? :p :p :p
Ξηρα τροφη η και κονσερβες???
Λιχουδιες? :p

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.794
4.093
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Δοκιμαζεις και σκυλοτροφες Λενιο ? :p :p :p
Ξηρα τροφη η και κονσερβες???
Λιχουδιες? :p
Οχι, μόνο τη σοκολάτα, επειδή μου μύρισε πολύ όμορφα! Ολα τα άλλα βρομοκοπάνε... πως τα τρωνε αυτα τα πραγματα :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini