η Lucy!!!!!

κωστασ123

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2015
105
66
35
τροφη pro plan δεν ειναι και η καλητερη αλλα καλη ειναι πιστευω..τι εννοεις να την αφησω να αναπτυχθει επειδη απο οσα ρωτησα 8-9 μηνων περνουν ολο τους το υψος και μετα βαζουν λιγο ογκο..ετσι εχω ακουστα βεβαια..αν ειμαι λαθος διαφοτησε με.

κωστασ123

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2015
105
66
35
τροφη pro plan δεν ειναι και η καλητερη αλλα καλη ειναι πιστευω..τι εννοεις να την αφησω να αναπτυχθει επειδη απο οσα ρωτησα 8-9 μηνων περνουν ολο τους το υψος και μετα βαζουν λιγο ογκο..ετσι εχω ακουστα βεβαια..αν ειμαι λαθος διαφοτησε με.

κωστασ123

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2015
105
66
35

κωστασ123

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2015
105
66
35
πω ρε παιδια με σινχορητε που το ανεβασα πολλες φορες αλλα κολησε..πως μπορω να το ζβησω?

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Δεν ξέρω λεπτομέρειες για μεγαλόσωμες φυλές εκτός ότι δεν αναπτύσσονται τόσο γρήγορα όσο οι μικρόσωμες, οπότε δεν θα σε διαφωτίσω.

Της δείνεις αρκετή τροφή για τα κιλά της? δείχνει ότι πεινάει? θεωρείς ότι είναι αδύνατη?

Αν όχι τότε δεν έχει τίποτε άλλο να κάνεις παρά να περιμένεις που θα σταματήσει η ανάπτυξή της. Δηλαδή αν είναι πιο κοντή από τυπικό husky αλλάζει κάτι για σένα?

κωστασ123

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2015
105
66
35
της δινω και λιγο παραπανω καποτε χθες που ηταν και χριστουγεννα το παρακαναμε και οι 2 λιγο νομιζω =) χαχαχα ...δειχνει παντα οτι πειναει ειναι αχορταγη αλλα το φαγητο που της δινω ειναι μια χαρα για τα κυλα της..τι εννοεις αλλαζει κατι για μενα?οχι βεβαια απλα ροταω για να μαθενω και εγω με τη σειρα μου και κατι τις..

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Όπως σου είπαν ήδη, δεν ξέρεις το γενεαλογικό άρα δεν μπορείς να ξέρεις και το τελικό ύψος της. Εσένα πρέπει να σε νοιάζει να μην είναι πολύ αδύνατη ούτε παχιά. Όλα τα υπόλοιπα θα είχαν σημασία αν μιλάγαμε για σκυλί με πεντιγκρι που θα ήταν αισθητά μικρότερο από τους προγόνους του.

• Like
Reactions: Marion_Russel

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.022
SALONIKI
καλησπερα παιδια !!η λουσι 10 του μηνα θα κλησει 8 μηνων αλλα δεν ξερω αν απλα μου εχει μπει εμενα η σκεψη αλλα δεν εχει την απετουμενη αναπτυξη..8-9 μινων εχω ακουσει οτι περνουν σχεδον ολο τους το υψος..αλιθευει?γιατι εμενα ακομη πηρε το μισο μεγεθος απο οσο επρεπε να ειναι(νομιζω)

Εννέα μηνών περνούν το 90% του ύψους τα μεγαλόστωμα σκυλια.
Τα χάσκι απο οσο γνωρίζω ανήκουν στα μέσου μεγέθους και
ισος χριάζεται λίγο περισσότερος χρόνος.
Εσυ απο που βγάζεις συμπέρασμα; Τα θρυλικά ειναι γυρο στα 52 cm.

• Like
Reactions: Aslan

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
http://www.fci.be/Nomenclature/Standards/270g05-en.pdf

Εδώ είναι το πρότυπο της φυλής.
Αν δε το έχεις πάρει από επίσημο και σωστό εκτροφέα, δε μπορείς να είσαι σίγουρος, όσο και αν έμοιαζαν με χάσκυ οι γονείς. Αυτά είναι τα επίσημα στοιχεία που δίνει η fci.

SIZE AND WEIGHT : Height at withers : Dogs: 21 to 23, 5 inches (53,5 - 60 cm). Females : 20 to 22 inches (50,5 - 56 cm).
Weight : Dogs : 45 to 60 pounds (20,5 - 28 kg). Females : 35 to 50 pounds (15,5 - 23 kg).

Weight is in proportion to height. The measurements mentioned above represent the extreme height and weight limits with no preference given to either extreme. Any appearance of excessive bone or weight should be penalized.

• Like
Reactions: ghelly

κωστασ123

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2015
105
66
35
φιλε ισκεντερ το συμπερασμα το εβγαλα γιατι ακομη ειναι εσθητα ποιο μικρη και το προσωπακι της ακομα μου φενετε baby face!ασε να βγαλω καμια φοτο να βαλω να δειτε :)

κωστασ123

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2015
105
66
35
παιδια πηγα και εψαξα και βρηκα μετροταινια και την μετρησα χααχχααχ ειναι 47 εκατοστα σε υψος(θηλικο)..

κωστασ123

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2015
105
66
35
ρε παιδια μισο και τα εχασα ειμαι απο Κυπρο και την λεξη ακρωμιο δεν τη χρησιμοποιούμε χαχα

κωστασ123

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2015
105
66
35
α καταλαβα ευχαριστω πολυ παιδια..την μετρησα μεχρι εκει ακριβεστατα 48 ποντους υψος και 56 πλατος..και θα κλησει 8 μηνων τις 10 του μηνα..καλα παμε?