καλησπερα απο ενα νεο μελος [Labrador]

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
Αφού πήγαν όλα καλά με τον κουταβο και είμαστε εντάξει με τις ανάγκες του (κακά και τσισα) θα σας πω για τις διακοπές μας στο Γράμμο
ναι σε αυτό το πανέμορφο βουνό με την πλούσια ιστορία του
εμεις παμε 3 χρονια τωρα, αλλα με σκυλο πρωτη φορα :D

Last edited:

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
30
Μυτιλήνη
Πολύ όμορφος!!! Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες απο της διακοπές! Ειδικά αυτή που τον μυρίζουν οι ιχνηλάτες!!! Είναι οι φωτογραφίες έτσι ή έχει λιγό μακρόστενη μούρη για λαμπραντορ;

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
ειναι λιγο η φωτο που του κανει μακρια μουτσκα
αλλα και αυτος δεν ειναι στα προτυπα του λαμπραντορ δλδ δεν ειναι απο εκτροφειο και δεν ξερουμε τον πατερααααα*demonio*. αλλα οπου βρει νερο πρωτος κανει μπλουμ;)

Last edited:

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
Σωτηράκη [θου Κύριε] είσαι κάπως βλαμμένο αγόρι μου.
Το θέμα [και όποιο θέμα σπαμάρεις που κλειδώνεται], θα ξανανοίξει, μόλις σε πιάσουν τα χάπια σου και γύρεις το κεφαλάκι σου...άντε για νάνι πουλάκι μου και μην χαλάς τα θέματα του κόσμου. Πήγαινε στο δικό σου και κάντο ότι γουστάρεις. Υπόσχομαι, ότι δεν πρόκειται να το καθαρίσω απ'τις βλακείες που θα γράφεις. Θα τα αφήσω να σε θαυμάζει ο κόσμος...:)

εχεις το δικαιωμα να διαγραφεις οτι δεν σε βολευει (οπως εκανες ξανα) και να απαντας με τον τροπο που ξερεις (αυτον που βλεπουν παραπανω)
οποτε καθε διαλλογος με ασπονδυλο ειναι περιττος 24ωρη μοντ
και μην απαντησεις κρατα τον λογο σου ουτε να διαγραψεις

και αν εχεις το σθενος επανεφερε αυτα που διεγραψες για να εχει και ο κοσμος μια σφαιρικη εικονα

εαν εχεις τα κοτσια για να φανερωθει το κομπλεξ σου

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Φυσικά το διέγραψα. Δεν είχε καμμιά δουλειά εκεί.
Και φυσικά, είδα πρώτα ότι το ανέβασες εδώ. Αλλά το παρόν "θέμα" δεν με νοιάζει. Ετσι κι αλλιώς, το 'χεις κάνει, να μην πω τι...keep spaming...:)

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
καλημερα

δεν βαζεις εδω στο νημα μου τι διεγραψες για να γελαει ο κοσμος με την συμπερηφορα σου
και μην ξανα γραψεις εδω
γιατι οντως, οταν γραφεις εδω το νημα πεφτει επιπεδο συμπερηφορας και ηθους