καλησπερα απο ενα νεο μελος [Labrador]

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Διαβασα το θεμα απο την αρχη..
Σωτηρη, προσεξα οτι καποια στιγμη ειχες διαβασει καποια θεματα στο φορουμ και οντως ειπες μονος σου οτι συμφωνεις σε αυτα που σου εγραφαν συνφορουμιτες.
Εν τελει ,για πιο λογο παλινδρομησες, και διαφωνησες με αυτα που τοτε θεωρησες σωστα?

Μη κρινεις απο το υφος που μπορει να σου απανταει καποιος.
Καποια άτομα εδω μέσα ,έχουν αφιερωσει τη ζωη τους στη κυνοφιλια.
Εχουν αφιερωσει πολυ προσωπικο χρονο και χρημα, για να μειωθει καπως η εικονα των αδεσποτων στον τοπο μας...Και οπως καταλαβαινεις εχουν αγανακτησει με όσους "δημιουργουν" νεα αδεσποτα!!(ανευθυνες γεννες που σου λενε)
Παρόλαυτα, σου απαντανε στις ερωτησεις σου, οχι επειδη θελουν να σε κανουν φιλο τους, αλλα επειδη εσυ ο ιδιος φαινεται οτι θελεις να μαθεις για δικο σου καλο και παλι!
Οποτε μην το πας στο προσωπικο επιπεδο και μην παρεξηγεισαι!
Ο Σωτήρης δε δημιούργησε κανένα αδέσποτο.Μάζεψε ένα που θα γινόταν-απο σπόντα όπως είπε κ για εμένα του αξίζει ένα μπράβο.Αντι αυτού εσείς τον ξεχ*ζετε επειδή έκανε ορθογραφικά λάθη.Ντροπή..

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Επειδη εύκολα γράφουμε χωρις να ξερουμε πώς ξεκινησε το θέμα, σας παραθετω την πηγη του. Στην τελευταία σελιδα αυτου το thread το σχόλιο του Σωτήρη για τους ιδιοκτητες καθαροαιμων, πυροδότησε την εδώ συζήτηση. Οχι τα ορθογραφικά...
http://www.dogforum.gr/v3/εμείς.και...νομα.αυτού.κοβαϊ-25600/index7.html#post682250

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
49
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Το έχω διαβάσει, ghelly, αλλά και πάλι θεωρώ ότι όποια και να ναι η άποψη, όσο τραβηγμένη απ τα μαλλιά και να ναι το να απαντάς (όχι εσύ γενικά μιλάω) ειρωνικά ή με ύφος τραμπούκου δε λύνει κανένα πρόβλημα. Λέμε όλη την ώρα ότι σκοπός του φόρουμ είναι να ενημερώνει τους ιδιοκτήτες και να βοηθάει τους σκύλους. Δεν καταλαβαίνω πως το πετύχαμε αυτό στην συγκεκριμένη περίπτωση.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Kimigaz δεν ειπα οτι ο Σωτηρης δημιουργησε καποιο αδεσποτο.
Ξαναδιαβασε αυτο που εγραψα σε παρακαλω και θα καταλαβεις.
Αναφερομαι σε ερωτηση που εκανε ο Σωτηρης και επισης δεν τον ξεχεζω.
Μη λεμε και πραγματα που δεν ισχυουν...

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Το έχω διαβάσει, ghelly, αλλά και πάλι θεωρώ ότι όποια και να ναι η άποψη, όσο τραβηγμένη απ τα μαλλιά και να ναι το να απαντάς (όχι εσύ γενικά μιλάω) ειρωνικά ή με ύφος τραμπούκου δε λύνει κανένα πρόβλημα. Λέμε όλη την ώρα ότι σκοπός του φόρουμ είναι να ενημερώνει τους ιδιοκτήτες και να βοηθάει τους σκύλους. Δεν καταλαβαίνω πως το πετύχαμε αυτό στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Θα συμφωνήσω απόλυτα κ θα προσθέσω πως το οτι βοηθάς αδέσποτα δεν σου δίνει το δικαίωμα να είσαι αγενής. Το να σέβεσαι την άποψη του άλλου ενω διαφωνείς δείχνει οτι έχεις αρχές.

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Kimigaz δεν ειπα οτι ο Σωτηρης δημιουργησε καποιο αδεσποτο.
Ξαναδιαβασε αυτο που εγραψα σε παρακαλω και θα καταλαβεις.
Αναφερομαι σε ερωτηση που εκανε ο Σωτηρης και επισης δεν τον ξεχεζω.
Μη λεμε και πραγματα που δεν ισχυουν...
Τα bold τα έγραψα για τους υπόλοιπους. Και θα σου πω πως επειδή κάνουν κάτι καλό στη ζωή τους και τρέχουν με τα αδέσποτα δε σημαίνει πως έχουν δικαίωμα στην αγένεια,ειδικά σε ενα άνθρωπο που δε ξέρουν. Με το ζόρι το κάνουν ή απο επιλογή??

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Τα bold τα έγραψα για τους υπόλοιπους. Και θα σου πω πως επειδή κάνουν κάτι καλό στη ζωή τους και τρέχουν με τα αδέσποτα δε σημαίνει πως έχουν δικαίωμα στην αγένεια,ειδικά σε ενα άνθρωπο που δε ξέρουν. Με το ζόρι το κάνουν ή απο επιλογή??
Κανεις δεν εχει δικαιωμα στην αγενεια, συμφωνω με αυτο.
Αγενες θεωρω ομως και το να λεει καποιος οτι δεν γνωριζει τιποτα περι σκυλων, και ταυτοχρονα να κρινει τις αποψεις οσων γνωριζουν κατι παραπανω.
Για μενα το σωστο ειναι να διαβασω πρωτα δεκα πραγματα, και μετα ειμαι σε θεση να κρινω.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
49
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Αγενες θεωρω ομως και το να λεει καποιος οτι δεν γνωριζει τιποτα περι σκυλων, και ταυτοχρονα να κρινει τις αποψεις οσων γνωριζουν κατι παραπανω.
Ξανακοίταξα το θρεντ και δεν κατάλαβα από που προκύπτει αυτό. Εκτός αν κριτική θεωρείς, το να εκφράσει κάποιος μια απορία (και μια δεύτερη απορία και μια τρίτη) ή μια άλλη άποψη με την οποία δε συμφωνεί το φόρουμ.
Αφού όλα έχουν ειπωθεί και δεν μπορούμε πια να λέμε τα ίδια και τα ίδια, δεν έχει λόγο ύπαρξης το φόρουμ. Ας γίνει κάτι σαν εγκυκλοπαίδεια.

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
διεγραψες και το δευτερο μηνυμα μου μεσα σε κλασματα δευτερολεπτου και κλειδωσες το νημα ?
και αφισες την ωραια συμβουλη σου χαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχ
τι να πω απλα δεν εκπλησσομαι.

θου κυριε παμε παρακατω αντε να δουμε τι αλλο θα γινει

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
Οταν γράφω εγώ κάπως έτσι [που δεν έχω γράψει ποτέ "στα τέτοια του"], ούτε τα διαγράφω, ούτε ανακαλώ. Προφανώς, δεν είμαι άνθρωπος και δεν έχω το δικαίωμα να νευριάζω έτσι; Και όχι φυσικά στον έναν μήνα, συμμετοχής μου στο φόρουμ. Αντιθέτως, κάθομαι και δέχομαι και τις επιθέσεις, από εσένα και πολλούς ακόμη, που βλέπω στην συνέχεια και επανειλημμένα, ότι γράφουν έτσι και χειρότερα. Γι'αυτό, να προσέχετε τα συμπεράσματα που βγάζετε. Λέω εγώ...
αλλο το να νευριασεις
-εδω σε αυτο το νημα που το γραφεις βλεπεις και την αντιμετοπηση αυτου που ανοιξε το νημα

στις αλλες περιπτωσεις που σου εκανα παρατηρηση (οπως θες πες το ) ηταν για την ειρωνια ( δες τα νηματα που επενεβησα για να σου κανω παρατηρηση)και τις προσωπικες επιθεσεις (που δεν αφορουν τα σκυλια αλλα την ορθογραφια)
οπως μπορεις να παρεις και το πμ που εστειλα στον johnk για να δεις το γιατι επενεβησα τοτε

χμμμμμμμμμμ ξανα βαζεις φατσουλες βλεπω

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Δεν το βρίσκεις εξαιρετικά γελοίο, να σπαμάρεις το θέμα σου, κοπιάροντας ποστ μου, από θέματα εντελώς άσχετα; Σαμποτάρεις το ίδιο σου το θέμα. Τι να πω; Συνέχισε...

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
δεν ξερω εαν ειναι γελοιο αλλα προσπαθω να μην τρολαρω σε αλλα νηματα απαντωντας στις ερωτησεις και στα συμπερασματα σου οταν απαντας σε εμενα
καλητερα να χαλασω το δικο μου νημα παρα ολων των αλλων
για να σου δωσω την απαντηση μου στην ερωτηση-τοπθετηση σου

φατσουλες= μεταφραση?

Last edited:

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
αυτο δεν το ξερω ghelly εαν εχει κατι
αλλα οταν θα απαντανε με παραθεση κειμενο μου
θα εχουν τις απαντησεις εδω σε αυτο το νημα για να μην κανουμε ασκοπους διαλογους σε αλλα νηματα
τι λες εσυ? συμφωνεις ?

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
δεν ξερω εαν ειναι γελοιο αλλα προσπαθω να μην τρολαρω σε αλλα νηματα απαντωντας στις ερωτησεις και στα συμπερασματα σου οταν απαντας σε εμενα
καλητερα να χαλασω το δικο μου νημα παρα ολων των αλλων
για να σου δωσω την απαντηση μου στην ερωτηση-τοπθετηση σου
Σωτήρη, το φόρουμ έχει ως σκοπό τη βοήθεια μεταξύ ιδιοκτητών ή και υποψήφιων ιδιοκτητών σκύλων σε θέματα σχετικά με τα σκυλιά. Η αντιπαράθεσή σου με την mareco δεν ενδιαφέρει κανέναν, ούτε σε αυτό το θέμα ούτε και σε κανένα άλλο.

Περιορίσου στη θεματολογία του φόρουμ και προσπάθησε να είσαι παραγωγικός στο λόγο σου ώστε να βοηθάς όσους διαβάζουν το φόρουμ, έτσι όπως βοηθήθηκες κι εσυ και θα συνεχίσεις να το κάνεις αν μείνεις, για να καλυτερεύσουν έστω και ελάχιστα την καθημερινότητά τους με έναν σκύλο. Όσο για το θέμα της ορθογραφίας, επειδή είσαι σε δημόσιο φόρουμ και σε κάποιος "χτυπάει" πολύ άσχημα η ανορθογραφία και κυρίως όταν τα κείμενα είναι μεγάλα και πυκνογραμμένα, απλά χρησιμοποίησε ένα word.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
αυτο δεν το ξερω ghelly εαν εχει κατι
αλλα οταν θα απαντανε με παραθεση κειμενο μου
θα εχουν τις απαντησεις εδω σε αυτο το νημα για να μην κανουμε ασκοπους διαλογους σε αλλα νηματα
τι λες εσυ? συμφωνεις ?
Οχι, δεν συμφωνω, γιατι προκαλειται μπαχαλο ετσι.
Οταν κανουν παράθεση καποιο μνμ σου σε αλλο θρεντ, θα απαντάς και εσυ σε εκεινο το θρεντ. Ετσι ο καθενας θα μπορεί να παρακολουθησει τη συζητηση και να εισφέρει τις αποψεις του.

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
ετσι εκανα ghelly αλλα μετα ηρθαν οι διαγραφες

Όσο για το θέμα της ορθογραφίας, επειδή είσαι σε δημόσιο φόρουμ και σε κάποιος "χτυπάει" πολύ άσχημα η ανορθογραφία και κυρίως όταν τα κείμενα είναι μεγάλα και πυκνογραμμένα, απλά χρησιμοποίησε ένα word.
σε παραπεμπω στους κανονες του φορουμ
σε αλλους η ανορθογραφια και σε αλλους η ειρωνια ο καθενας κρινει (και για την ειρωνια υπαρχει κανονας στο φορουμ)
και δεν υπαρχει κανενα προγραμμα στο πσ για να την γιατρεψει

αυτα τα ολιγα το κουρασα το θεμα

Last edited: