καλως σας βρηκα

27 Νοεμβρίου 2013
10
0
ονομαζομαι γιωργος κ ειμαι 39 ετων.
εδω κ εναν χρονο σας διαβαζω κ επιτελους ηρθε κ η δικια μου σειρα να παρω σκυλο.
εχω καταληξει σε γερμανικο ποιμεμικο κ μετα απο πολες επισκεψεις σε διαφορα εκτροφεια εχω καταληξει σε ενα εκτροφειο κοντα στον αγιο στεφανο.
εκει ενιωσα οτι ειμαστε ποιο κοντα σαν ανθρωποι με τον εκτροφεα λ μου ελυνε καθε απορια μου.
ελπιζω να τα λεμε συχνα πλεον κ χαρηκα που μπηκα στην οικογενεια σας.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
καλως ηρθες! για πες μας τι σε τραβηξε στην φυλη και τι σε τραβηξε και σε συγκεκριμενο εκτροφειο,ειδες κατι που αξιζει να αναφερθει;

αν θες μπορεις να αναφερεις το εκτροφειο!

27 Νοεμβρίου 2013
10
0
οσο για το ονομα το διαλεξε ο γιος μου επειδη ετσι θελει να βαφτησειι το σκυλακι του.
αδυναμιες,τι να κανω

27 Νοεμβρίου 2013
10
0
δεν θα ηθελα να πω ονομα εκτροφειου επειδη απεριψα καποια αλλα.
διαλεξα αυτο το εκτροφειο για τομ λογο που εγραψα παραπανο κ γιατι μου αρεσαν οι εγκαταστασεις του,τα σκυυλια τουτα βραβεια που ειδα καθως κ ολοι εκει ηταν πολυ εξυπηρετικοι.
γερμανικο γιατι;
γιατι ειχα ποιο παλια κ θελω κ ο γιος μου να μεγαλωσει με εναν τετοιο σουπερ σκυλο

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
απλα εγω στην θεση σου θα το ανεφερα για να ακουσω γνωμες,ισως καποιοι εδω μεσα να εχουν την εμπειρια να σε αποτρεψουν απο κακοτοπιες!

27 Νοεμβρίου 2013
10
0
εριξα πολ διαβασμα,ετρεξα σε πολλα εεκτροφεια κ ρωτησα πολους γνωστους μεχρι να καταληξω εκει.
καθε συμβουλη δεκτη αν κ σχεδον εχω καταληξη.
προτιμω μα πιστευω πιο πολυ οσα ειδα κ ακουσα ο ιδιος.

Last edited:

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
με το καλο να παρεις τον κουταβο φιλε και να ειναι υγιης ευχομαι! Αρσενικο η θυληκο θα αποκτησετε? Σε ρωταω διοτι οι εθελοντες της ζωοφιλικης ενωσης ηλιουπολης εχουν την Λουνα μια καθαροαιμη λυκοσκυλινα 1 χρονου και της ψαχνουν σπιτι [ Λούνα] ισως να σε ενδιεφερε...

27 Νοεμβρίου 2013
10
0
ευχαριστω παιδια.
Γιαννη αρσενικο θελω.
Για να τα βαλουμε ομως σε μια σειρα θελω εκτροφικο σκυλι.
Γιαυτο κατεληξα εκει.