καλως σας βρηκα!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ολοι μας εχουμε εγωιστικές αντιδράσεις, όλοι μας εχουμε κανει λάθη. Αλλά από τα λάθη μαθαίνουμε και τα παραδεχόμαστε. Διαβάζουμε και προσπαθούμε για το καλύτερο.
Όσο για αμυντικές αντιδράσεις, ευγενεια, υφος κλπ... πρωτη εγώ θα πω ότι εχω αρπαχτεί ουκ ολιγες φορες στο παρελθόν (ειμαι οξύθυμη..) αλλά μετά συνεχίζω και διαβάζω και προσέχω και ακουω αποψεις ακόμα και αυτου με τον οποιο τσακώθηκα (ξεχνάω κιόλας με ποιους εχω αρπαχτει...). Δεν αρχιζω τα περι "χορτασα φιλοζωια" και λοιπες μπουρδες μόνο κ μόνο για να προσβάλλω χωρις επιχειρημα. Πες ρε φιλε "ναι εκανα λάθος, αλλά τώρα τι γινεται?" και κανεις δεν θα ειναι απεναντι σου...

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Ας πω κι εγω την γνωμη μου μιας και εχουμε μια ομορφη ατμοσφαιρα εδω περα :p
Οταν ανηκεις ακομα στα "νεα μελη" δεν εχεις απηυδησει (δεν ειχα ιδεα οτι γραφοταν ετσι αυτη η λεξη) ακομα οποτε ολοι οι αλλοι σου φαινονται γραφικοι και λιγο too much, οποτε μπαινεις στην θεση του κατηγορουμενου.
Μετα απο μηνες και χρονια (οκ 2 χρονια, εστω :p) που ειμαι στο φορουμ εχω πραγματικα βαρεθει να βλεπω τοση αγνοια.
Οκ οι περισσοτεροι καναμε λαθος στον πρωτο μας σκυλο που δεν ξεραμε, ειτε με τον τροπο που τον αποκτησαμε, ειτε με τον τον τροπο που δεν το εκπαιδευσαμε κλπ.
Ειναι που ειναι κουραστικο να εξηγεις συνεχεια τα ιδια πραγματα, τουλαχιστον να μην φορανε παρωπιδες τα νεα μελη και να ακουνε.
Φυσικο ειναι οτι θα αντιδρασουν οταν τους λες την αληθεια και ειδικα αν την λες λιγο αποτομα, αντιδρανε γιατι μεσα τους ξερουν οτι εχουμε δικιο, οποτε προτιμανε να βαζουν μπροστα την αμυνα.
Δεν θα βρισω καποιον που πηρε σκυλο απο pet shop ή ιδιωτη οταν ξερω οτι δεν γνωριζε αλλα ειναι προθυμος να μαθει εστω και αργα, θα βρισω ομως αυτον που προτιμαει να μεινει στην αγνοια.
Το χειροτερο ομως ειναι να γνωριζεις και παρολα αυτα να επιλεγεις το ευκολο και το φτηνο.
Πιστευω σε πολλα ατομα που μπηκαν εδω ημασταν πολυ ευγενικοι και προσπαθησαμε να εξηγησουμε, το θεμα ομως ειναι ποσο θελει να μαθει ο δεκτης.
Εμεις δεν ειμαστε εδω για να κρινουμε κανεναν, πολλοι ετσι νομιζουν, δεν μας εχει βαλει ομως κανεις δικηγορους του καλου.
Σε ενα φορουμ ομως μπορει ο καθενας να πει την γνωμη του και αυτο που πιστευει ο ιδιος σωστο.

vel

Member
30 Σεπτεμβρίου 2013
20
23
Αγρίνιο
Δυστυχώς και εγώ όταν αποφασίσαμε να αποκτήσουμε σκύλο η διαδικάσία που θα ακολουθούσα ήταν η παραγγελία μεσω κτηνιάτρου γνωστού στην περιοχή φιλόζωου , που δεν με ενημέρωσε καθόλου για αυτή την άθλια κατάσταση που εντελώς αγνοούσα.Επειδή όμως μόνος μου το έψαξα καλύτερα μια και έιχα καταλήξει σε cane corso και ήθελα όσο το δυνατό τη καλύτερη επιλογή υγείας και χαρακτήρα αφού έχω και μικρά παιδία μέσα στο σπίτι κατέληξα σε εκτροφέα.Δεν νομίζω οτι κανένας που ξέρει τι κατάσταση επικρατεί απο τη στιγμή που αποφασίζει ένα τέτοια βήμα θα τσιγγουνευτεί 200-400 e παραπάνω και να έχει το κεφάλι του ήσυχο.Άλλωστε όταν πας σε ένα pet shop δεν μπορείς καν να φανταστείς την κατάσταση που κρύβεται απο πίσω.Ευχομαι φίλε μου να αποζημιώσεις το κουταβάκι σου για την ταλαιπωρία και να σου ζήσει. Απο δώ και πέρα ξέρει και συ.Φρόντισε να το διαδώσεις.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Δεν ξέρω βρε παιδιά..κι εγώ γίνομαι απότομη πολλές φορές γιατί εκνευρίζομαι..όχι μόνο εδώ..αλλά γενικά με κάποια θέματα που θεωρώ ευαίσθητα, είναι σα να μου πατάς το κουμπί. Άλλες φορές νιώθω άσχημα και προσπαθώ να εξηγήσω με το καλό. Όσες φορές κι αν το έχω κάνει πάντως..9 στις 10 ήταν χαμένος κόπος. Και μετά εκνευρίζομαι ακόμα περισσότερο. Συμφωνώ πάντως πως κάποιες φορές η "υποδοχή" μπορεί να γίνει αρκετά σκληρή. Ειδικά όταν πρόκειται για μέλος αρκετά νεαρής ηλικίας, ισως να πρέπει να υπάρχει μια κάποια μεγαλύτερη "ελαστικότητα".

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.412
Είναι συγκινητικό...να εξελίσσεται τέτοια συζήτηση και να ΜΗΝ την έχω πυροδοτήσει εγώ!!!!
Μάλλον έχω σκουριάσει. Η...έχω βαρεθεί; Πρέπει να το ψάξω :-k

Ευτυχώς τουλάχιστον, έχει περάσει [ελπίζω ανεπιστρεπτί], η εποχή που το φόρουμ είχε κατακλυστεί από μικροσκοπικά άσπρα σκυλάκια [wannabe μαλτεζάκια και γουεστάκια], με ρουχαλάκια, τσαντάκια, κοκκαλάκια, στρασάκια, παπουτσάκια και ότι υπάρχει σε -άκια, εννοείται ροζ!!!!!!

Μπρρρρρρρ...και μόνο που το θυμάμαι...ξεπετσιάζομαι *sick*

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Είναι συγκινητικό...να εξελίσσεται τέτοια συζήτηση και να ΜΗΝ την έχω πυροδοτήσει εγώ!!!!
Μάλλον έχω σκουριάσει. Η...έχω βαρεθεί; Πρέπει να το ψάξω :-k

Ευτυχώς τουλάχιστον, έχει περάσει [ελπίζω ανεπιστρεπτί], η εποχή που το φόρουμ είχε κατακλυστεί από μικροσκοπικά άσπρα σκυλάκια [wannabe μαλτεζάκια και γουεστάκια], με ρουχαλάκια, τσαντάκια, κοκκαλάκια, στρασάκια, παπουτσάκια και ότι υπάρχει σε -άκια, εννοείται ροζ!!!!!!

Μπρρρρρρρ...και μόνο που το θυμάμαι...ξεπετσιάζομαι *sick*
οοοοοοοοχι παντα θα υπάρχει μια πομ πομ να καραδοκει!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Πωωωωωωωω ρε συ...που την θυμήθηκες;;;;;;;;;;;; *sick**sick**sick**sick**sick*

ξεχνιεται? αφου ηθελε να βαψει και τα νύχια του σκύλου....
... μετα θυμάμαι με εβριζε και με πμ... τρελο γελιο!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Πωωωωωωωω ρε συ...που την θυμήθηκες;;;;;;;;;;;; *sick**sick**sick**sick**sick*
Χαχαχαχαχαχαχαχαμοκ πεθαινωωωωωωω :p
Γιατι κανεις ετσι βρε Mareco?? Μια χαρα περναγαμε τοτε, θυμαμαι επερνα φαι και καθομουνα μπροστα στο λαπτοπ να διαβασω τα καινουρια ποστ της Pom Pom :p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Χμμμ... Κάτι μου λέει πως αξίζει να το ψάξω αυτό... Pom Pom είπαμε, ε??
την ειχαν μπανάρει και μετα εμπαινε ως πομ πομ πομ... δεν ξερω αν με το τόσο καντηλι που της εριξα υπάρχει ακόμα το θρεντ!
Και μαντεψε φυλη.... πομεράνιαν!

Reinmeister

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2013
301
85
στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν θεωρω απαραιτητως κακη την επιχειρηματολογουμενη επιθετικοτητα...

τι εννοω...ο τυπος που θα μπει και θα τον παρεις με το γαντι θα το ξεχασει την επομενη στιγμη...

στην αντιθετη περιπτωση θα εκνευριστει και θα ενημερωσει ολους τους φιλους και τους γνωστους για τους μαλακες-ξερολες-κομπλεξικους που του ειπαν οτι και καλα τα πετσοπαδικα σκυλια εχουν πισω τους συγκεκριμενη ιστορια αθλιων συνθηκων διαβιωσης προγονων...

στην συνεχεια αυτοι οι φιλοι,επειδη την ανθρωπινη ρατσα την διακρινει η αλογιστη περιεργεια θα γκουγκλαρουν και θα δουν τι παιζει...

νομιζω οτι η αρνητικη δημοσιοτητα του φορουμ απο τον τυχαιο ασχετο χρηστη ειναι η καλυτερη δυσφημιση της ακριτης εκτροφης...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.412
Δεν είναι λόγω του ban που δεν βρίσκεις post της. Είναι γιατί είχαν διαγραφεί ΟΛΑ, λόγω ανάρμοστου περιεχομένου!!!

D

Deleted member 14614

Guest
Εν τω μεταξύ, το thread αυτό έχει γίνει σμπαράλια...
Όχι ότι στενοχωριέμαι και ιδιαίτερα, απλώς το λέω.:p

gefil

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2013
129
68
48
Nea Smirni
www.facebook.com
Δεν είναι λόγω του ban που δεν βρίσκεις post της. Είναι γιατί είχαν διαγραφεί ΟΛΑ, λόγω ανάρμοστου περιεχομένου!!!
Δεν πιστεύω να είχες βάλει και εσύ το χεράκι σου σε αυτό το ανάρμοστο περιεχόμενο... :p :p :p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Δεν πιστεύω να είχες βάλει και εσύ το χεράκι σου σε αυτό το ανάρμοστο περιεχόμενο... :p :p :p
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι απορώ πώως σου ηρθε... που δεν προλάβαινα να διαβάσω ποστ και τσουπ το διεγραφαν!

Στο τελος ειχε αρχισει να μας κατηγορεί για απειρα πράγματα που βάσει 4039 τρώνε κατι 10.000 χρηματικές ποινες με υβρεολογιο, οποτε πηρε την άγουσα

εδιτ: νομιζω εγώ ημουν η πλέον εξαγριωμενη... ενιωθα το κεφάλι μου να καιγεται και δεν μαζευα το στόμα μου..