καλως σας βρηκα!

gefil

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2013
129
68
48
Nea Smirni
www.facebook.com
εδιτ: νομιζω εγώ ημουν η πλέον εξαγριωμενη... ενιωθα το κεφάλι μου να καιγεται και δεν μαζευα το στόμα μου..
Εεεε ρε τι έχασα.... χαχαχα

Πέρα από την πλάκα πάντως... Φαντάζομαι από τις περιγραφές ότι όντως πρέπει να ήταν πολύ ανάρμοστο το περιεχόμενο. Έτσι, ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρξει κάτι παρόμοιο στο μέλλον.

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι απορώ πώως σου ηρθε... που δεν προλάβαινα να διαβάσω ποστ και τσουπ το διεγραφαν!

Στο τελος ειχε αρχισει να μας κατηγορεί για απειρα πράγματα που βάσει 4039 τρώνε κατι 10.000 χρηματικές ποινες με υβρεολογιο, οποτε πηρε την άγουσα

εδιτ: νομιζω εγώ ημουν η πλέον εξαγριωμενη... ενιωθα το κεφάλι μου να καιγεται και δεν μαζευα το στόμα μου..
Τα καλυτερα εχουμε χασει!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Εεεε ρε τι έχασα.... χαχαχα

Πέρα από την πλάκα πάντως... Φαντάζομαι από τις περιγραφές ότι όντως πρέπει να ήταν πολύ ανάρμοστο το περιεχόμενο. Έτσι, ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρξει κάτι παρόμοιο στο μέλλον.
Ναι ηταν... και δυστυχώς εχω διαγραψει και τα πμ της παράνοιας της!
Αλλά ακόμα πιο δυστυχως κυκλοφορει ελευθερη και θελει/ ή απεκτησε ηδη σκυλο

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
άντε μωρέ..κακολογείτε τον κόσμο και τον αποπαίρνετε..τι ήθελε η ποροπομπομ στην τελική (έτσι όπως τα περιγράφετε εσείς δλδ);; να βάψει τα νύχια του σκύλου..σιγά! Εδώ η παρις χίλτον έχει σκάσει 350.000 δολλάρια σου λέει για τα τσιουαουα της, να τους φτιάξει φορέματα, να τους βάλει ηλιακό και lcd τηλεόραση στο σπιτάκι που τους έχει. Μπορεί να τη θαύμαζε..βρε μήπως κρυβόταν ο εθνικός σταρ πίσω απο όλο αυτο;

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τι να σου πω... Ο εθνικός σταρ πάντως το 'χει μεγάλο καμάρι οτι το τσίου της Πάρις είναι από δική του γέννα. Gefil μετά την πομπομ ήρθε το Νεφελάκι και τα πολλά πρόσωπα αυτού