μου έφαγε την κάλτσα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.873
8.086
Είναι ευδιάκριτο αν είναι από το στομάχι ή από το έντερο.
Με εμετό βγαίνει με υγρά μαζι..
Το θέμα όμως πέρα από αυτό είναι να πάει ο σκύλος στον γιατρό.

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Εγω νομιζω πως το θεμα ειναι ΚΑΙ αυτο:

Σηκώθηκα το πρωί και βρήκα μία κάλτσα στο χαλί μου..
Από χθες τον έβλεπα να μην έχει πολύ όρεξη,αλλά..
νόμιζα πως απλώς ήταν κουρασμένος.
Την προήγουμενη φορά που είχε ξαναφάει κάλτσα,πάλι στα ίδια ήταν

Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
Μόλις γυρίσαμε απ'τον γιατρό,δεν του έκανε τίποτα.Μου είπε ότι εφόσον την έχει βγάλει θα αρχίσει να δείχνει σημάδια βελτίωσης και ότι δεν χρειάζεται ορός προς το παρόν,εφόσον πίνει νερό,και δεν τίθεται θέμα αφυδάτωσης.Ούτε καμιά ένεση του έκανε.Αν συνεχίσει να μην τρώει να τον ξαναπάω.Έφαγε τώρα για πρώτη φορά σήμερα,κανονική ποσότητα,και με σχετική όρεξη.Φαίνεται καλύτερα αλλά εξακολουθώ να ανησυχώ.

Δυστυχώς έχει μανία με τις κάλτσες,τις βουτάει από τα άπλυτα όταν πάω να βάλω πλυντήριο αλλά πάντα του τις παίρνω.Προχθές δεν είχαμε ρεύμα σε κάποια φάση(κάηκε μια ασφάλεια) και μέσα στην αναμπουμπούλα να βρούμε τι φταίει και στα σκοτάδια,είδα ότι μασούλαγε κάτι αλλά δεν έδωσα βάση.Μετά έφαγα τον τόπο και δεν βρήκα τίποτα,και υπέθεσα ότι ήταν κάποιο παιχνίδι του αλλά προφανώς έκανα λάθος.Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο.Από τον ποπό βγήκε γιατί είχε και καφέ υπολείματα,και δεν την συνόδευε εμετός,με ξυπνάει όταν κάνει εμετό.Δεύτερη κάλτσα δεν υπάρχει,το ταίρι της ήταν στα άπλυτα.

Τέλος πάντων ελπίζω να είναι καλύτερα αύριο.Περαστικά και στους υπόλοιπους.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Περαστικά του! Καλά κάνατε και πήγατε γιατρό. Better safe than sorry... Ευχομαι να ειναι πιό ορεξατος σύντομα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.873
8.086
Περαστικά!
καλά κάνατε και πήγατε, συμφωνώ! Δεν ξέρεις ποτέ με τα τέρατα που έχουμε μπλέξει!

Anna x

Active Member
4 Νοεμβρίου 2012
33
2
Athens
2012_12_04 12.01.33.jpg Τους τελευταίους 2 μήνες τέτοιου είδους επεισόδιο (κατάποση κάλτσας) έχει συμβεί ήδη 2 φορές. Και τις δύο ευτυχώς 4 μέρες μετά την πρώτη και 3 την δεύτερη, τις έβγαλε με τα κόπρανα, χωρίς να χρησιμοποιήσω καθαρτικό ή κάτι άλλο και χωρίς να αλλάξει κάτι στη διατροφή της ή τη διάθεση της γενικά.. (Μάλιστα τις έβγαλε τόσο ακέραιες που θα μπορούσε κανείς να τις πλύνει και να τις ξαναβάλει.....:p )
Πλέον, το τι θα αποφασίσει να καταπιεί έχει μετατραπεί σε μια διαρκή αγωνία, και στο σπίτι και στη βόλτα..:( (Φυσικά προσέχουμε πάρα πολύ σε σχέση με το τι αφήνουμε εκτεθειμένο, ενώ οι βρόμικες κάλτσες και τα εσώρουχα φυλάσσονται κατευθείαν στο πλυντήριο που κλείνει καλά και όχι στο καλάθι.) Με αυτό το κλεφτρόνι που έχω μπλέξει, όμως δε μπορεί ποτέ κανείς να είναι σίγουρος..
Πάντως το groenedal που είχα παλιά θυμάμαι είχε την απίστευτη εμμονή με κάλτσες και εσώρουχα με αποτέλεσμα στα 7 χρόνια που έζησε να έχει συμβεί άπειρες φορές. Τότε το αντιμετώπιζα με αλατόνερο και τα έβγαζε με εμετό αμέσως.(Μια φορά μάλιστα έτυχε να είμαστε στη θάλασσα και της είχα δώσει θαλασσινό νερό το οποίο και πάλι είχε λειτουργήσει..)
Η ουσία είναι οτι σε κάθε περίπτωση το ξένο σώμα, οτι κι αν είναι αυτό, είναι άκρως επικίνδυνο και γίνεταιακόμα χειρότερο όταν έχει συμβεί χωρίς να το πάρεις χαμπάρι..
CAM00044.jpg Τώρα, 5 μισή μηνών. άσχετη με το θέμα αλλά μου αρέσει πολύ...

Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
Θα ξεφύγω από το θέμα της κάλτσας,αλλά αφού ξεκίνησα να γράφω εδώ ας συνεχίσω.Αφού πήγαμε στον κτηνίατρο το απόγευμα της Πέμπτης και έφαγε με όρεξη τις κροκέτες του μετά από λίγη ώρα τις έκανε εμετό.Δεν του ξαναέδωσα τίποτα και το πρωί έκανε 2 βαρβάτες διάρροιες (τελείως νερό σε μια καφεκιτρινοπράσινη(?) απόχρωση).Από εκεί και έπειτα επανήλθε δριμύτερος,έφαγε,ήταν ζωηρότατος ως συνήθως,έφαγε με όρεξη 4 μικρά γεύματα ξηράς μέχρι το βράδυ και τα κακάκια του ήταν μια χαρά.Σήμερα το πρωί ενώ ετοίμαζα το φαγητό του με κοιτούσε με απάθεια.Δεν πλησίασε καν το μπωλ του!!Τον βουτάω και τον πάω στον γιατρό ο οποίος πάλι δεν του έκανε τίποτα.Πυρετό δεν έχει ,μου είπε ότι η κοιλίτσα του είναι μαλακιά,τον άκουσε,αυτά!Απ'όταν γυρίσαμε κοιμάται .Το παιδί δεν έχει όρεξη για τίποτα.Έφαγε λίγο κοτόπουλο με ρύζι που του έβρασα αλλά με όχι ιδιαίτερο κέφι.Εκτός απ'το ότι κοιμάται συνέχεια τα μάτια του είναι κατακόκκινα και παρατηρώ μια αστάθεια στα μπροστινά πόδια που πλέον δεν πιστεύω ότι είναι άσχετη με το όλο σκηνικό.Δεν ξέρω αν όλα αυτά δημιουργήθηκαν απ'την κάλτσα.Ο κτηνίατρος μου είπε ότι δεν χρειάζεται αιματολογική,αλλά θα τον πάω την δευτέρα να του κάνει.Όμως μέχρι την Δευτέρα τι γίνεται?Τι άλλο μπορώ να κάνω?
Επίσης μου είπε ότι κυκλοφορεί μια επιδημία τύφου στην περιοχή,αλλά ότι και να έχει προσβληθεί επειδή είναι εμβολιασμένος θα του περάσει!!Σε άλλον κτηνίατρο δεν μπορώ να τον πάω.To sum up :ανορεξία,μειωμένη διάθεση,κοιμάται συνεχώς,κόκκινα μάτια,αστάθεια στα μπροστινά πόδια,κάποιες διάροιες,κάποιοι εμετοί. Καμιά ιδέα?

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Σε άλλον κτηνίατρο δεν μπορώ να τον πάω.
Γιατι δεν μπορεις να τον πας?
Οτι σου λεει οταν τον πας εκει μπορει να σου τα πει κ απο το τηλεφωνο αφου τπτ περισσοτερο ΔΕΝ κανει!
Ποιος ο λογος να τρεχεις?!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Θα πήγαινα σε άλλον κτηνίατρο για δευτερη γνώμη.. (Γράφω με το δεδομένο ότι μένεις Αθήνα...) Γιατί δεν μπορείς να τον πας σε άλλον?

Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
Βρίσκομαι επαρχία και ξέρω μόνο 2 κτηνιάτρους εδώ.Αυτός που τον πάω θεωρείται ο καλύτερος,και για τον δεύτερο που ξέρω(τον πήγαινα κι όλας στην αρχή) έχω τις χειρότερες εντυπώσεις.
(Την τελευταία φορά που τον πήγα είχε μια κότα μέσα σε μια πλαστική σακούλα και περίμενε να πεθάνει από ασφυξία για να της κάνει νεκροψία).
Οπότε δεν έχω άλλες επιλογές.Με την εξετάση αίματος καλύπτομαι?Δηλαδή αν είναι κάτι πιο σοβαρό θα φανεί?Και τι εξέταση ακριβώς πρέπει να ζητήσω?(δεν έχουμε ξανακάνει)Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε?

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
(Την τελευταία φορά που τον πήγα είχε μια κότα μέσα σε μια πλαστική σακούλα και περίμενε να πεθάνει από ασφυξία για να της κάνει νεκροψία).
WTF????:confused:

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
εντάξει αυτό δεν γίνεται! μόλις πρίν λίγα λεπτά έφαγε ξανά για τρίτη φορά μία κάλτσα(κοντή σε μέγεθος). εκεί που καθόμασταν και έβγαλα τα παπούτσια(έβαλα μέσα τις κάλτσες και τα έβαλα κάτω απο την ξαπλώστρα ώστε μην γίνει τίποτα να την προλάβω) για να βάλω τα πόδια μου στην πισίνα και όλα μία χαρά.κάποια στιγμή ενώ τελειώσαμε το παιχνίδι γύρισα λίγο το κεφάλι μου και την είδα να προσπαθεί να πάρει την κάλσα απο το σημείο εκεί,δυστηχώς δεν πρόλαβα και προσπάθησα να την πάρω αλλά τίποτα έτρεχε σαν λυσασμένο μέχρι κάποιο σημείο που την έφαγε!

υγ τώρα κάνω την ευχή μου να την βγάλει όπως τις άλλες φορές και παράλληλα νιώθω άσχημα.

Last edited:

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
update: της δώσαμε όπως την πρώτη φορά παραφινέλαιο μήπως και την βγάλει(τότε δεν είχε κάνει τίποτα) αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.873
8.086
Μην ρισκάρεις, κτηνίατρο για πρόκληση εμετού. Μια φορά θα συμβεί το κακό. Αν θεωρείς ταλαιπωρία τον κτηνίατρο τώρα αν δεν το βγάλει η ταλαιπωρία είναι άπειρες φορές μεγαλύτερη.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.873
8.086
Όχι ο st3lios είχε κάνει εγώ τον πάω κατευθείαν στον κτηνίατρο για εμετό.