Θα ξεφύγω από το θέμα της κάλτσας,αλλά αφού ξεκίνησα να γράφω εδώ ας συνεχίσω.Αφού πήγαμε στον κτηνίατρο το απόγευμα της Πέμπτης και έφαγε με όρεξη τις κροκέτες του μετά από λίγη ώρα τις έκανε εμετό.Δεν του ξαναέδωσα τίποτα και το πρωί έκανε 2 βαρβάτες διάρροιες (τελείως νερό σε μια καφεκιτρινοπράσινη(?) απόχρωση).Από εκεί και έπειτα επανήλθε δριμύτερος,έφαγε,ήταν ζωηρότατος ως συνήθως,έφαγε με όρεξη 4 μικρά γεύματα ξηράς μέχρι το βράδυ και τα κακάκια του ήταν μια χαρά.Σήμερα το πρωί ενώ ετοίμαζα το φαγητό του με κοιτούσε με απάθεια.Δεν πλησίασε καν το μπωλ του!!Τον βουτάω και τον πάω στον γιατρό ο οποίος πάλι δεν του έκανε τίποτα.Πυρετό δεν έχει ,μου είπε ότι η κοιλίτσα του είναι μαλακιά,τον άκουσε,αυτά!Απ'όταν γυρίσαμε κοιμάται .Το παιδί δεν έχει όρεξη για τίποτα.Έφαγε λίγο κοτόπουλο με ρύζι που του έβρασα αλλά με όχι ιδιαίτερο κέφι.Εκτός απ'το ότι κοιμάται συνέχεια τα μάτια του είναι κατακόκκινα και παρατηρώ μια αστάθεια στα μπροστινά πόδια που πλέον δεν πιστεύω ότι είναι άσχετη με το όλο σκηνικό.Δεν ξέρω αν όλα αυτά δημιουργήθηκαν απ'την κάλτσα.Ο κτηνίατρος μου είπε ότι δεν χρειάζεται αιματολογική,αλλά θα τον πάω την δευτέρα να του κάνει.Όμως μέχρι την Δευτέρα τι γίνεται?Τι άλλο μπορώ να κάνω?
Επίσης μου είπε ότι κυκλοφορεί μια επιδημία τύφου στην περιοχή,αλλά ότι και να έχει προσβληθεί επειδή είναι εμβολιασμένος θα του περάσει!!Σε άλλον κτηνίατρο δεν μπορώ να τον πάω.To sum up :ανορεξία,μειωμένη διάθεση,κοιμάται συνεχώς,κόκκινα μάτια,αστάθεια στα μπροστινά πόδια,κάποιες διάροιες,κάποιοι εμετοί. Καμιά ιδέα?