Μηπως τελικα δεν εχει κατι αλλο (το ευχομαι ολοψυχα) κ μπορεσεις να ηρεμησεις..Tίποτα απολύτως. Κάνει κακά κανονικά και δεν έχει βγάλει τίποτα.
Μηπως τελικα δεν εχει κατι αλλο (το ευχομαι ολοψυχα) κ μπορεσεις να ηρεμησεις..Tίποτα απολύτως. Κάνει κακά κανονικά και δεν έχει βγάλει τίποτα.
Nαι - από όσο ξέρω η FrenchieFan είχε κάνει σε σκύλα της. Κι εγώ ετοιμαζόμουν να κάνω πέρυσι μετά από 3 μέρες "απραγίας" της Κάρλα αλλά τελικά δεν χρειάστηκε.Ερωτηση ολιγον ουγκ.
Καλυφθειτε!
Κλισμα γινεται στα σκυλια?
Πολύ καλό τιπ, αυτό θα μας χρειαστεί και στο μέλλον!Ναι, γινεται!
Το ειχα κανει στην πρωτη μου γαλλιδα, οταν επαθε παρεση ολης της αριστερης μεριας- και δεν μπορεσε ουτε να σταθει-ουτε να κατσει- και βεβαια ουτε να παρει την "θεση εκκενοσης".
Και γενικος γινεται!
Αλλη ενα πολυ καλο παραδοσικαο "φαρμακο" για περιπτοσεις, οπου σκυλια καταπινουν μικρα αντικειμενακια - λιγο πολυ αιχμηρα: Sauerkraut!!! Για οσους δεν γνωριζουν γερμανικα- ξυνο λαχανο. Πουλιεται σε αρκετα πολονεζικα/ρωσσικα μαγαζια, αλλα και σε μεγαλα Supermarket σε βαζα η κονσερβες.
Κατα καιρους εχει και το Lidl, οταν εχουν "γερμανικη εβδωμαδα"- επειδη κραταει παρα πολυ καιρο, καλο ειναι να παρετε για να εχετε- και αχρειαστο να ειναι.
Οι ινες του λαχανου ειναι γενικος δυσκολοχονευτες και ετσι τυλιγονται γυρο απο το αντικειμενο και το κανουν να γλυστραει ευκολα και χωρις να κανει ζημιες απο ολο το γαστενετικο.
Στην γερμανια αυτη η μεθοδος "γραφεται" και απο τους ιατρους ( κτινηιατρους αλλα και παιδιατρους!)- δεν εχει καμια παρενεργεια και κανει δουλεια στης περισσοτερες περιπτοσεις.
Εσενα σκευτομουνα τωρα που το εγραψα!Πολύ καλό τιπ, αυτό θα μας χρειαστεί και στο μέλλον!
Κατι παρομοιο εγινε και σε μας. Εφαγε χειρουργικο γαντι χωρις να το καταλαβω και σημερα τα κοπρανα ηταν σαν λαχανοντολμαδες, το γαντι τα ειχε τυλιξει οπως λεει ο FrenhieFan οτι κανει το ξινολαχανο.Πολύ καλό τιπ, αυτό θα μας χρειαστεί και στο μέλλον!
Δεν είναι καλές νοικοκυρές...Βρε παίδες δεν καταλαβαίνω.. Πώς τις σκορπάτε έστι τις κάλτσες στο σπίτι; Πού τις βρίσκουν τα σκυλιά και τις τρώνε;; ...
Δεν ειναι σπορ βρε τζονκ ειναι μελετημενο σχεδιο εξοντωσης του αντιπαλου ειδους , cats vs dogs !!Δεν είναι καλές νοικοκυρές...
Εδώ που τα λέμε, αναρωτιόμουν κι εγώ το ίδιο πράγμα... μέχρι που ο γάτος μας άρχισε το εξής σπορ:
Ανεβαίνει ψηλά και ρίχνει κάτω διάφορα πράγματα (κάποιες φορές, πιο επικίνδυνα από τις κάλτσες), τα οποία αρχίζει και τα μασουλάει η Μόκα... μέχρι σήμερα, έχουμε προλάβει στο τσακ να της τα πάρουμε από το στόμα...
Εμείς, λοιπόν, δεν έχουμε κάλτσες, όπως αντιλαμβάνεσαι...Και όσων τα σκυλιά τρώνε γάτες έχουν κάλτσες! :cuniaoo:
Γιατί? Εισαι τόσο σίγουρη ότι εβγαλε την πρώτη? Εκτός κι αν ηταν καφέ η κάλτσα εξ'αρχης και δε φανηκε διαφορα..Μήπως υπάρχει και δεύτερη κάλτσα που δεν έβγαλε ακόμη.