Καλησπέρα. Έχω μπερδευτεί λίγο. Ο Μπούμπης είναι να κάνει το εμβόλιο του αυτή την περίοδο. Η κτηνίατρος που τον είχα παει για τον βασικό εμβολιασμό όταν ήταν μωρό, ήταν στην Αθήνα. Τότε και μέχρι περίπου 8 μηνών ο Μπούμπης δεν είχε κανένα πρόβλημα ούτε με το αυτοκίνητο για ναυτίες κλπ, ούτε με το σκύλο της αδελφής μου που έχει κήπο και μας φιλοξενούσε τα σ/κ στην Αθήνα όταν κατεβαίναμε. Η κτηνίατρος λοιπόν, μου είχε πει ότι αυτή την εποχή Νοέμβριος/Δεκεμβριος θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε και το τεστ για καλαζαρ . Προσπάθησα λοιπόν , αφού είχα κλείσει ραντεβού με την κτηνίατρο (αλλά και με εκπαιδευτή) και αφού είχα κανονίσει τα πάντα για τη φιλοξενία να έρθουμε Αθήνα. Τελικά εξελίχθηκε σε πανωλεθρία το εγχείρημα..Πέρα από τους συνεχείς εμετούς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού (και είναι μόλις 2 ώρες...) (και παρόλο που του είχα δώσει νωρίτερα το αντιεμετικό cerenia ), μόλις φτάσαμε πλακώθηκε με το σκύλο της αδελφής μου. (3 χρόνων , αρσενικός γκόλντεν). Έτσι ούτε εκπαίδευση , ούτε εμβόλια, γυρίσαμε πίσω άρον άρον. Στην περιοχή υπάρχει ένας κτηνίατρος, όταν τον πήρα λοιπόν για να κλείσουμε ραντεβού για τα εμβόλια και το τέστ μου είπε ότι είναι λάθος να κάνουμε το τεστ τώρα και ότι θα πρέπει να το κάνουμε τον Μάρτιο.... Μπερδεύτηκα. Δεν ξέρω τι να κάνω.