νεο μελοσ ζητα την συμβουλη σας

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Με το καλο να την υποδεχτεις!
Απο ποιο εκτροφειο ειναι ? Ποσα κουταβια ειχε η γεννα? Ποσο ειναι τωρα?

ζιζι

Member
9 Ιουνίου 2010
16
0
θεσ/νικη,χαλκιδικη
ΔΙΑΤΡΟΦΗ rottweiler

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΔΩ Κ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΚΟΝΤΑ Μ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΡΟΤΒΑΪΛΕΡΙΝΑ. ΕΧΘΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑ Κ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΑΣ ΒΟΛΤΕΣ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΚΤΡΟΦΕΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΚΑΡΟΤΑ,ΦΡΟΥΤΑ,ΓΙΑΟΥΡΤΙ,ΑΥΓΑ Κ ΚΡΕΑΣ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ?

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
ακολούθα κατά γράμμα τις οδηγίες του εκτροφέα σου είναι ο πλέον κατάλληλος να σε συμβουλέψει για την διατροφή του σκύλου σου.
τι ξηρά τον ταίζεις?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.946
20.362
Και εκτός από όλα αυτά που ήδη τρώει, τι περισσότερο να φάει; :p

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
καλησπερα παιδια..χαιρομαι πολυ που υπαρχει ενα forum και για σκυλακια..εγω βασικα εχω παπαγαλουσ,αλλα τον τελευταιο καιρο θελω να αποκτησω και εναν πιο ουσιαστικο φιλο..εχω σκεφτει τα παντα,για τον χωρο,χρονο και οτι αλλο μπορει να χρειαζεται.θα ηθελα ομως να με βοηθησετε στην επιλογη,γιατι εσεισ ξερετε σιγουρα περισσοτερα.ειμαι αναμεσα σε λαμπραντορ και μποξερ.εχω διαβασει διαφορα,αλλα δεν εχω καταλήξει..απο οσα διαβασα καταλαβα οτι τα μποξερ αρρωσταινουν συχνα οταν ειναι καθαροαιμα,ισχυει;
Εγώ δεν κατάλαβα τι εννοείς με τον όρο "πιο ουσιαστικό φίλο" τυχαίνει να έχω και παπαγάλο και σκύλο,και παρ'ολο που δε θα μπορουσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς σκύλο πιστεύω πως ένας εξημερωμένος παπαγάλος έχει να δώσει πολλά..(συγνώμη για το off topic)