οι πρωτες κουβεντες

katerina39

Member
14 Ιανουαρίου 2010
18
0
σαν νεο μελος ειπα να πω ενα γεια,αφου θα τα λεμε καλο ειναι να ξερετε και καποια πραγματα -λοιπον στην οικογενεια εχουμε ενα γαλλικο μπουλντογκ θηλυκο περιπου 10 μηνων( ειμαι τρελλη και παλαβη μαζι της )και ενα αρσενικο τζακ ρασελ περιπου 3 χρονων- ζουμε σε διαμερισμα με ονειρο μια μονοκατοικια στην επαρχια- με πολλα πολλα σκυλια και οχι μονο- το διαμερισμα ειναι λιγο μικρο για τα ονειρα μας -ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο που αφιερωσατε για να διαβασετε αυτες τις γραμμες.

katerina39

Member
14 Ιανουαρίου 2010
18
0
ευχαριστω για το ζεστο καλωσορισμα σας -το τζακ ρασελ μας το εκανε δωρο ενας φιλος - το γαλλικο μπουλντογκ ειναι απο ελληνικο εκτροφειο

katerina39

Member
14 Ιανουαρίου 2010
18
0
καλως σας βρηκα -εβαλα φωτογραφιες και απο τα δυο σκυλια δεν φαινονται? -ζητω την κατανοηση σας ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε φορουμ

katerina39

Member
14 Ιανουαρίου 2010
18
0
πριν 5 ωρες ηρθε το καινουριο μελος της οικογενειας απο πολωνια ενα presa η amelie εχει παθει ψυχολογικα και προσπαθουμε να την βοηθησουμε ωστε να το δεχτει αλλα νομιζω θα μας παιδεψει

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κι άλλο κουτάβι!
Μπράβο!Θα ηρεμήσει σιγά σιγά!
Πως ήρθε;
Πήγε κάποιος και το έφερε από το εκτροφείο;

katerina39

Member
14 Ιανουαρίου 2010
18
0
περιμενε την γεννα το διαλεξε και να το -τωρα να πω οτι χαρηκα δυσκολευομαι αλλα θα το συνηθισω -οι κορες μου ξετρελλαθηκαν και ειναι ολο αγκαλιες -φωτο απο αυριο

katerina39

Member
14 Ιανουαρίου 2010
18
0
Η amelie το γαλλακι μου την περασμενη εβδομαδα εκλεισε χρονο .Καθεται οπως παντα διπλα μου ενω χαζευω στο forum ,ετσι σκεφτηκα να σας πω πως εφτασε στα χερια μου. Πριν ενα χρονο πεθανε ο πατερας μου και σκεφτηκα να παρω ενα σκυλακι στην μητερα μου για συντροφια της το προτεινα συμφωνησε και ξεκινησε η διαδικασια .Ξερουμε απο σκυλια πιο πολλα απο οτι για τους ανθρωπους - διαβασαμε αρκετα - ετσι πηραμε την αποφαση να παρουμε μικροσωμο για να μπορει χωρις προβληματα να το μεταφερει μενει επαρχια και για πολλους αλλους λογους .Καποια στιγμη και ενω δεν ηταν στις επιλογες μας βρεθηκαμε αιχμαλωτοι στη γοητεια της και την πηραμε χωρις δευτερη σκεψη-ειπα στην μητερα μου οτι θα την κρατησω μεχρι να της κανω τα εμβολια και σε 15 μερες θα την πηγαιναμε -μεσα σε 15 μερες επαθα εξαρτηση την λατρεψα ηταν διπλα μου οπου και να πηγαινα- σηκωνομουν το βραδυ για τσιγαρο και εκλαιγε γιατι με εχανε- μαγειρευα διπλα μου- σκουπιζα διπλα μου παντου - επρεπε να βρω τι θα πω στην μητερα μου για να την κρατησω οποτε με βοηθησαν τα παιδια μου(θα ξερετε οτι ειναι ευρηματικα ολα τα παιδια)ειπαν οτι ροχαλιζει πολυ δυνατα και δεν θα την αφηνει να κοιμηθει οτι εχει παρα πολλα αερια (δεν το ειπαν ετσι) οτι ειναι σαν νυχτεριδα οτι τρεχουν τα σαλια της οτι μαδαει οτι οτι οτι οτι...ετσι βρεθηκα με ενα συντροφακι ,,ενα φιλαρακι που μου χαριζει απλοχερα την αγαπη του, ενα ισοτιμο μελος της οικογενειας, ενα πραγματικο φιλο ...(συγνωμμη αν δεν εβαλα τελεια κομμα η οτιδηποτε αλλο εκει που επρεπε και .ευχαριστω για τον χρονο που μου αφιερωσατε για να το διαβασετε)

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Καλως ηρθες!!!! ειναι πολυ ευκολο να δεθεις με αυτα τα μωρακια, σου κλεβουν την καρδια!!!!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr