παιδια και ροτβαιλερ


sokratis

New Member
27 Νοεμβρίου 2009
3
0
καλημερα παιδια!εχω καποια προβληματα και θα ηθελα τη βοηθεια σας.
Εχω 3 σκυλια 2 ροτβαιλερ(ζευγαρι)και ενα ημιαιμο θυληκο,εχω και μια κορουλα 17 μηνων η οποια μολις βλεπει τα σκυλια τρελαινεται στη κυριολεξια μαζι τους.την εχω φερει αρκετες φορες σε επαφη με τα σκυλια και τα σκυλια δειχνουν να την αγαπανε ομως εγω εχω καποιες φοβιες οσον αφορα τα ροτβαιλερ και δεν αφηνω τη μικρη να παιξει ελευθερα μαζι τους.ο αρσενικος εχει εκδηλωσει επιθετικη συμπεριφορα σε ενηλικους ποτε ομως σε παιδια,συγκεκριμενα τα παιδια του αδερφου μου οταν ηταν μικρα παιζαν μαζι του και την πρωτη φορα που ειχαν ερθει σε επαφη μαζι του, του τραβαγαν τα αυτια.
Ενα αλλο θεμα που θα ηθελα τη γνωμη σας ειναι αν η μικρη υπαρχει περιπτωση να ''κολλησει'' καποια ασθενεια απο τα σκυλια μιας και τα πιανει,γεμιζει σαλια,τη βαζω στο αμαξι μαζι με τα σκυλια.
ΥΓ τα σκυλια ζουν ελευθερα σε κηπο
 




denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Το παιδί μπορεί να πάθει ό,τι θα πάθαινε αν σερνόταν στον κήπο. Τα σκυλιά πρέπει να είναι εμβολιασμένα και καλά αποπαρασιτωμένα, και να είσαι σίγουρος ότι δεν έχουν εξωπαράσιτα.

ΠΟΤΕ δεν θα αφήνεις το παιδί μόνο του με τα σκυλιά ΕΙΔΙΚΑ όταν δεν είναι ένα αλλά περισσότερα. Το αν ο αρσενικός έχει εκδηλώσει επιθετικές τάσεις σε ενηλίκους είναι τελείως άσχετο με το αν θα δαγκώσει μωρό μέλος της οικογένειας, προσοχή είναι ΑΣΧΕΤΟ όχι αδύνατο.

Επίσης τα rottweiler έχουν την ίδια ή μικρότερη πιθανότητα να δαγκώσουν ή να τραυματίσουν το παιδί με το άλλο σκυλί. Αν φυσικά μιλάμε για τυπικά rottweiler κοινωνικοποιημένα με παιδιά.
 


sokratis

New Member
27 Νοεμβρίου 2009
3
0
Στελιο και denis ευχαριστω για τις πληροφοριες.
Ενοηται οτι τη μικρη δε την αφηνω μονη της με τα σκυλια και οτι οταν παιζει μαζι τους ειμαι παρων,αλλα ξερω και γω τι μπορει να γινει ξαφνικα.
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.118
Μηνύματα
895.870
Μέλη
19.929
Νεότερο μέλος
mariamaraki