Μμμμμμμμ, ποτέ δεν αναρωτ'ηθηκα για αυτό. Ίσως γιατί και τα δύο μας σκυλιά βρέθηκαν στο δρόμο μας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Μπορώ να πω ότι αγαπώ πολύ τα τετράποδα μουσούδια και όσο μπορώ τα φροντίζω, τα παίζω κλπ. Δεν θα αγόραζα ποτέ σκύλο και ας έχω κόλλημα με κάποιες φυλές, με τόσα αδέσποτα, παρατημένα σκυλιά γύρω μας θα αισθανόμουν τύψεις αν παράγγελνα ένα σκυλάκι ενώ κάνοντας μια βόλτα μπορείς να βρεις ένα σωρό υγρές, ταλαιπωρημένες μυτούλες να διαλέξεις και κατά κάποιο τρόπο να σώσεις από μία ζωή γεμάτη κακουχίες.
Θα έλεγα λοιπόν ότι ίσως να μην είμαι κατάλληλη ιδιοκτήτρια γιατί ίσως να μην ενημερώνομαι αρκετά, τα σκυλιά μου ξέρουν βασική υπακοή αλλά τίποτα περισσότερο (στη βασική υπακοή συμπεριλαμβάνω το "τουμπα", "δώσε το χέρι"κλπ τα οποία τα κάνουν καλύτερα από το "μείνε"), τα παίζω πολύ αλλά δεν τα πολυβγάζω βόλτα όμως αυτό που είναι σίγουρο τα αγαπώ πάρα πολύ και προσπαθώ όσο μπορώ...
Θα έλεγα λοιπόν ότι ίσως να μην είμαι κατάλληλη ιδιοκτήτρια γιατί ίσως να μην ενημερώνομαι αρκετά, τα σκυλιά μου ξέρουν βασική υπακοή αλλά τίποτα περισσότερο (στη βασική υπακοή συμπεριλαμβάνω το "τουμπα", "δώσε το χέρι"κλπ τα οποία τα κάνουν καλύτερα από το "μείνε"), τα παίζω πολύ αλλά δεν τα πολυβγάζω βόλτα όμως αυτό που είναι σίγουρο τα αγαπώ πάρα πολύ και προσπαθώ όσο μπορώ...